Şimdi Ara

d smart alacaklara tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eğer feci bir futbolseverseniz kesinlikle d smart almayın.benim gibi futbol delisi bir adam için çok yanlış bir tercihdi d smart.futbol izlemeden duramam diyorsanız kesinlikle almayın.yoksa cumartesi izleye izleye roma-napoli maçını izlerseniz..

seneye de futbol anlamında bir atılım yoksa digitürk almayı düşünüyorum..

• Şampiyonlar Ligi,NBA ve F1 var. Sadece İtalya ligi alınmaz zaten. TRT HD Almanya Ligi maçlarını veriyor. Onun dışında Fox Sport'da var. Ben sadece 2 ay kullandım. HD kanalları izlemek için bile alınır aslında. Tekrar almak için Ağustos ayını bekliyorum. İleride D-Smart daha fazla lig alacaktır. Onlarında bu yönde çalışma yaptıklarına eminim.
  • onu bilmem ama 2015 kadar ingiltere,fransa,brezilya,rusya,beko basketbol ligi almaları imkansız.türkiye ligi de 2014 e kadar digitürkte olduğuna görede bir lig alıcak diye 4 sene beklenilmez.ayrıca la liganın hd ve 3d haklarıda digitürkte.
  • NTV Spor'u her sekilde izleyevbiliyoruz degil mi ya da ntvsporda herkesin izleyebildigi maclar varken ama sifrelenmis ntvsporun sifresini goldmaster uydu alicisina girme sansimiz var mi?
  • ac kırıklar izleyebiliyorsun ama açtığım konuyla alakası yok dediklerinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambade

eğer feci bir futbolseverseniz kesinlikle d smart almayın.benim gibi futbol delisi bir adam için çok yanlış bir tercihdi d smart.futbol izlemeden duramam diyorsanız kesinlikle almayın.yoksa cumartesi izleye izleye roma-napoli maçını izlerseniz..

seneye de futbol anlamında bir atılım yoksa digitürk almayı düşünüyorum..

Feci bir futbolsever (ne demekse) zaten futbol izlemek için d-smart almaz; lig tv alır yanına ekstradan şampiyonlar ligi için d-smart da alabilir. Hatta linux cihaz alır feci futbolsever dediğiniz kişi açar kart paylaşımla Al jazere sports 8-9 kanalını ne ligi varsa izler.

D-Smart'ın futbol konusunda zayıf olduğu bilinmeyen bir şey değil. Siz neden üye oldunuz onu anlayamadım.
  • maclar 2015 tarihine kadar sampionlar lig sadece dsmart ta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV BOX TAVSİYE
    10 ay önce açıldı
    Tavsiye tv
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2007 üyesiyim yahu yazdım oraya 5-6 lig birden yayınlanıyordu geçen seneye kadar.bu sene bir çöküş oldu.hem d smart hemde digitürk alacak kadarda zengin değilim yani.

feci bir futbolsever derkende futbolun hangi ligi olsada izleyecek futbol bağımlısı demek istedim esprili bir şekilde yazdım yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambade -- 30 Nisan 2012; 1:07:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merol77

maclar 2015 tarihine kadar sampionlar lig sadece dsmart ta

rustavi 2 den ücretsiz o maçlar zaten..
  • bu yaz oynanacak Avrupa şampiyonası şifrelenecek yine değil mi.
    Dün LG 55 LW5500 aldım yazlığa,babam A. şampiyonasını seyretsin diye.
    Şimdi receiver alacağım ama karar veremiyorum. Next minix HD alsam, avrupa kupası
    şifrelense bile şifreyi açarmı bu minix HD receiver?
  • bugün maç bile yok digitürk süper lig dışında 4 lig yayınlasın d smart baksın öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

bu yaz oynanacak Avrupa şampiyonası şifrelenecek yine değil mi.
    Dün LG 55 LW5500 aldım yazlığa,babam A. şampiyonasını seyretsin diye.
    Şimdi receiver alacağım ama karar veremiyorum. Next minix HD alsam, avrupa kupası
    şifrelense bile şifreyi açarmı bu minix HD receiver?

Euro 2012 trt veriyor.
  • şifreliyordu diye hatırlıyorum. Karasal yayınlarda sorun yok ama uydudan yayınları şifreliyordu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambade

2007 üyesiyim yahu yazdım oraya 5-6 lig birden yayınlanıyordu geçen seneye kadar.bu sene bir çöküş oldu.hem d smart hemde digitürk alacak kadarda zengin değilim yani.

feci bir futbolsever derkende futbolun hangi ligi olsada izleyecek futbol bağımlısı demek istedim esprili bir şekilde yazdım yani

Sana Lig TV lazım değil madem (ya da şart değil yüksek fiyat nedeniyle) o zaman Dreambox al server ile Al Jazere Sports izle bak keyfine. Adamlar dünyanın ligini veriyorlar. Yalnız bir tek Türkiye ligi yok; o da herhalde dünya ligi değil de uzay ligi falan oldu (digi öyle de gazlar yakında) ondan yoktur.

• türkiye ligini fransa ispanya ve almanya istiyor zaten sürekli ama digitürk türk futbolu tanınmasının yerine paraya bakıyor sadece ve şifreli platformlar istese bile vermiyor.adamların gözünü para hırsı bürümüş 4 senedir türkiye dışında hiç bir maç gösterilemedi maalesef.avrupanın en iyi 10. ligi türkiye 15. lige kadar yayınlanıyor avrupada.
  • d-smart+smile max paket üyesiyim. 5 aydır kullanıyorum ve ilk kurulumu yapılırken ikametgah değişikliği yapacağımı bir problem olup olmayacağını özellikle sordum.Sonuçta 24 ay taahhüte gireceğimden üzerine basa basa vurgulamama rağmen bir sorunla karşılaşmadan bunu yapabileceğimi söylediler. Şu anda değiştirmiş olduğum adresimde kurulum yapılamıyor,çanak antenim var fakat balkonumun ve evimin konumu açısından çanak sinyali almıyormuş.Çatıda yok,peki ben bu hizmeti kullanmayı ve ödemesini yapmayı taahhüt ederken kullanım şartları şeklinde bir bildirimde bulunulsaydı,ev doğuya baksın yok batıya baksın yada heryerden çekmez hanımefendi denseydi,ben 24 ayın altına imza atar mıydım. Şuan bana söyledikleri yapabileceğimiz birşey yok. ben bu hizmeti kullanmak istiyorum ve kullanamıyorum onlarda bunu kullanarak benden ödemeyi tahsil edecekler yada kalan 19 ay boyunca 59 tl kullanmadığım bir hizmeti ödemek zorunda kalacağım.

bu nasıl bir müşteri memnuniyeti,ki paket program olduğunu söylüyorlar,d-smartı arıyorum smile için yuvarlak cevaplar veriyorlar,smile arıyorum biz bilmeyiz smartı arayın diyorlar,bu nasıl bir kurumsallık. Artık gerçekten uğraşmaktan sıkıldım. D-SMART kesinlikle insanları kandırma ve kaliteli hizmet sunmadan parasını alma üzerine kurulmuş bir bakkal dükkanı... kimseye tavsiye etmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: naz.h

d-smart+smile max paket üyesiyim. 5 aydır kullanıyorum ve ilk kurulumu yapılırken ikametgah değişikliği yapacağımı bir problem olup olmayacağını özellikle sordum.Sonuçta 24 ay taahhüte gireceğimden üzerine basa basa vurgulamama rağmen bir sorunla karşılaşmadan bunu yapabileceğimi söylediler. Şu anda değiştirmiş olduğum adresimde kurulum yapılamıyor,çanak antenim var fakat balkonumun ve evimin konumu açısından çanak sinyali almıyormuş.Çatıda yok,peki ben bu hizmeti kullanmayı ve ödemesini yapmayı taahhüt ederken kullanım şartları şeklinde bir bildirimde bulunulsaydı,ev doğuya baksın yok batıya baksın yada heryerden çekmez hanımefendi denseydi,ben 24 ayın altına imza atar mıydım. Şuan bana söyledikleri yapabileceğimiz birşey yok. ben bu hizmeti kullanmak istiyorum ve kullanamıyorum onlarda bunu kullanarak benden ödemeyi tahsil edecekler yada kalan 19 ay boyunca 59 tl kullanmadığım bir hizmeti ödemek zorunda kalacağım.

bu nasıl bir müşteri memnuniyeti,ki paket program olduğunu söylüyorlar,d-smartı arıyorum smile için yuvarlak cevaplar veriyorlar,smile arıyorum biz bilmeyiz smartı arayın diyorlar,bu nasıl bir kurumsallık. Artık gerçekten uğraşmaktan sıkıldım. D-SMART kesinlikle insanları kandırma ve kaliteli hizmet sunmadan parasını alma üzerine kurulmuş bir bakkal dükkanı... kimseye tavsiye etmiyorum

Gercekten cok uzuldum durumunuza , ancak imzaladiginiz sozlesmeyi bir bilene inceletin isterseniz...

Ama iptal ettiremiyorsaniz , bir yakin vs. Dsmart arayan birisine makul fiyatla kiralayabilirsiniz,

Yani binaniz hakikaten turksat uydusunu gormuyormu, bir cozum yolu vardir illaki, yani yan apartmandan uydu kablosu cekmek gibi vs?

Hakikaten gecmis olsun...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.