Şimdi Ara

D-Smart'a abone olmadan en az iki defa düşünün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yıllardır d-smart abonesiydim . hatta en son 24 ay taahhütlü d-smart + internet kampanyasından faydalandım . Ayın 5'inde kontrat bitince internet kısmını iptal ettirdim digiturk - superonline geçtim.

Buraya kadar her şey normal ama sabit hat isim sorunu yüzünden superonline interneti taşıma yapamadı portu boşaltsınlar biz yeni üyelik açalım dediler 15 gündür her Allah'ın günü d-smartı arıyorum ve ısrarla sorunu çözmediler. Oysaki telekoma bildirim yapsalar telekom tarafında süreç 12 saatte bitiyor ben 15 gündür bekliyorum.

Bu firmayla iş yaparken lütfen bir daha düşünün.

• bluENight kullanıcısına yanıt
    Daha önce bende internet+dsmart kullanmıştım dsmart sorunsuz ama internet hizmeti çok rezildi 2 ay anca dayanabildim ve ceza ödeyerek iptal ettim şuan peşin ödemeli dsmart cam modül kullanıyorum kafam rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

Merhaba arkadaşlar yıllardır d-smart abonesiydim . hatta en son 24 ay taahhütlü d-smart + internet kampanyasından faydalandım . Ayın 5'inde kontrat bitince internet kısmını iptal ettirdim digiturk - superonline geçtim.

Buraya kadar her şey normal ama sabit hat isim sorunu yüzünden superonline interneti taşıma yapamadı portu boşaltsınlar biz yeni üyelik açalım dediler 15 gündür her Allah'ın günü d-smartı arıyorum ve ısrarla sorunu çözmediler. Oysaki telekoma bildirim yapsalar telekom tarafında süreç 12 saatte bitiyor ben 15 gündür bekliyorum.

Numara değişikliği yapın sorun çözülür yoksa portu bilerek boşaltmıyorlar

• hocam orası öylede kaç yıldır aynı sabit numara herkes biliyor onun için değiştirmek istemiyorum
  • quote:

hocam orası öylede kaç yıldır aynı sabit numara herkes biliyor onun için değiştirmek istemiyorum

Ben 2 aydan fazla bekledim gerisini siz düşünün

• Ttnete gec telekom mudurlugunden hallederler.

• sorununuzu BTK ya yazın emin olun ertesi gün çözülür işi yokuşa sürüyolar yoksa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv de çok az kanal var
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

sorununuzu BTK ya yazın emin olun ertesi gün çözülür işi yokuşa sürüyolar yoksa

hocam üyelik istiyor oda hata veriyor

» Kimlik Bilgileriniz MERNİS tarafından doğrulanamamıştır. Lütfen Kimlik Bilgilerinizi kontrol ederek tekrar deneyiniz.

bu ülkede işini düzgün yapan bir tane kurum olmaz mı yahu
  • bluENight kullanıcısına yanıt
    bu sistemi kullandım çevremde de aynı yolla sorununu iki günde çözen çok kişi var bu hatayı ilk kez duydum bence nufusta veya kayıtlarda bir yanlışlık varsa ileride başka bir işiniz olduğunda yine karşılaşırsınız düzeltmeye çalışın bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison06 -- 21 Ağustos 2015; 13:43:10 >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar yıllardır d-smart abonesiydim . hatta en son 24 ay taahhütlü d-smart + internet kampanyasından faydalandım . Ayın 5'inde kontrat bitince internet kısmını iptal ettirdim digiturk - superonline geçtim.

iki değil en az kır defa düşünün.
  • Şikayet var ve btkye yazın hemen dönüş yaparlar

https://www.sikayetvar.com/
  • şikayet var ve btk sisteminden şikayetlerimi oluşturdum cuma günü. artık hafta içi sonuç bekleyeceğim.
  • dsmart dönemi bence bitti 1-2 yıla kapatırlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.