Şimdi Ara

d-smart 3d nasıl izlicem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuanki maçı 3 d izlemek istiyorum tv 40pfl8605 philips uydu alıcısı d-smart hd+ 55. kanalı açtım ekran yarıdan bölünmüş 2ye iki yayın var yani yansıması tvde 3d secenei açılmamış o yüzden 3 d gözlükler aktif olmuyo nasıl ayarlamalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecorlos -- 12 Aralık 2011; 22:46:16 >

• acaba hdml kablosundan olabilirmi ? dsmartın verdiği kablo beleş :D benmkini taksam olrmu acba 50 tl lik philipsin :D
  • yardım edebilecek yokmu :((
  • kumandanın üzerinde 3d tuşuna bas.çıkan seçeneklerden yan yana iki görüntü olan seçenegi seç.okeyle.işlem tamam
  • Bnde demin denedim onu normal hd yayın daha güzel :D çok iğrenç bi görüntü oluo insanın midesi bulanıo benim 3d filmler daha güzel :D
  • benim lg tv de 3d tuşyla seçiyosun,muhteşem oluyor..
  • Tamam güzel oluyoda 3D filmler gibi etkili bi 3 d si olmuyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • filmlerdeki 3d etkisi gibi olmaz zaten.filmler kurgu.üzerinde aylarca çalışılıyor sahneler için.maç canlı yayınlandığı için o an ne görüntü yakalarsalar o
  • beyler olayın aslı su d smarttın veerdıgı 3d filmleri kumandanın 3d ayarından yaptıgımız zamanda bıle 3d olmuyor 2 ekran bırlesmeden o 2 ekranlı goruntuyu aynı 2 ekran olarak 3d yapıyor normal yayını nasıl 3 d yaparsın onun gıbı anlatmak ıstedıgımız bu aslında ama hıcbırınız anlamamıssınız ?
  • bilirkişi geldi konuştu
  • eğer yayın çakma hd değilse 3d nin biraz etkisi oluyor ama tabii esas 3d yayını gibi elbette olmaz..
  • neler saçmalıyosunuz.
    ilk mesajda izlenmiyo demiş
    sonra görüntü güzel değil demiş.
    görüntünün iyi olmaması uydu yayınlarının 1080p olmaması.
    uydu yayınları 1080i dir.
    1080p half-SBS 3d içeriklerden kalitesinin düşük olması normal.
    şuan ki uydu yayın teknolojiyle 3d GEREKSİZ .

yeni teknoloji ile 2160p 50fps yayın verilebiliniyor.işte o zaman gerçek 3d deneyimlemiş olacağız.
    full SBS yayın verilebilir.
    half sbs verilse bile(yayıncılar 50fps yayın yapmaz.şuan bile yapmıyorlar. 2 kat maliyet arttığı için) yayın 2160p olduğu kalite yine iyi olacaktır.

turksat bir keresinde 1080i 50fps yayın yapmıştı.kalite süperdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

neler saçmalıyosunuz.

yeni teknoloji ile 2160p 50fps yayın verilebiliniyor.işte o zaman gerçek 3d deneyimlemiş olacağız.
    half sbs verilse bile(yayıncılar 50fps yayın yapmaz.şuan bile yapmıyorlar. 2 kat maliyet arttığı için) yayın 2160p olduğu kalite yine iyi olacaktır.

haklısın hocam...bu ülke altyapısı teknolojisine bakıldığında 3d ve 4 k şimdilik bizler için çok uzak....o keyif bizler için anca sinemada film izlerken gerçekleşiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulent 73

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

neler saçmalıyosunuz.

haklısın hocam...bu ülke altyapısı teknolojisine bakıldığında 3d ve 4 k şimdilik bizler için çok uzak....o keyif bizler için anca sinemada film izlerken gerçekleşiyor.

ülkeyle alakası yok.avrupadada drum aynı :)

• bildiğim kadarıyla televizyonum samsung 55ju6070 3D destekli değil.ama dsmart'ta bazı filmler ekran ortadan ikiye bölünmüş oynuyor.bu filmleri tam ekran normal nasıl izlerim.bu arada dfix kullandığım için dsmart kumandası yok.tv kumandası kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.