Şimdi Ara

D-SMART 2014 Paket sistemi (paket içerikleri ayrıntılı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fotoğraflar için @metinoktaygs e teşekkürler

ESKİ PAKET SİSTEMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 21 Aralık 2013; 19:42:50 >
  • giriş paketinde şampiyonar ligi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirgu

giriş paketinde şampiyonar ligi var mı?

paket isimlerindende anlaşılacağı gibi spor paketi ve üstünde.
  • :) yeniyim bu işlerde de,
    şimdi bende yeni hd alıcılı tv var. hd pakete üye olsam kutu almazsam ödediğim miktar düşer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirgu

:) yeniyim bu işlerde de,
    şimdi bende yeni hd alıcılı tv var. hd pakete üye olsam kutu almazsam ödediğim miktar düşer mi?

modül almanız lazım.tv niz de dsmart modül çalışıyor mu diye araştırın ilk önce ama.
    2 yıllık sinedizi+hd 440 tl ye aldı arakdaşım geçen gün.
  • eski paketlerdeki maxi+sporextra paketi, yeni paketlerde hangisine karşılık gelecek acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pis@gor

eski paketlerdeki maxi+sporextra paketi, yeni paketlerde hangisine karşılık gelecek acaba?

spor paketi.
    2014 e kadar bedavaydı zaten ntv smart spor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pis@gor kullanıcısına yanıt
    spot paketi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Ben sürekli bedava olması için öyle almıştım. Artık gerek kalmadı sanırım :))
    Bu kesin değil mi? Sonradan bir değişiklik olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 21 Aralık 2013; 20:18:27 >
  • Bende modul almayı düşünuyorum bi yerde modul+mega paket 470.00 tl 12 taksit alayımmı yoksa beklemelimiyim yeni yılı

• quote:

Orijinalden alıntı: casuscu

Bende modul almayı düşünuyorum bi yerde modul+mega paket 470.00 tl 12 taksit alayımmı yoksa beklemelimiyim yeni yılı

bence bekleme al hemen.
    hatta 2 senelik al bayilerden.karta felan böldürürsün.
  • Maxi paket ne oldu ? neye denk geliyor. ?
  • Eski üyeler yani sözleşmesi olanlar paketleri eskisi gibi kullanmaya devam edecekler-miş.
    NTV SPOR SMART HD için ek ücret ödeyecek-mişiz.Sinema TV paketi olanlar ise 7-8-9-10. kanallara gelecek yeni kanalları izlemeye,olmayanlar ise eskisi gibi izleyememeye devam edecekler-miş.
    Yeni üyeliklerde; yeni paketler ve yeni fiyatlar geçerli olacak-mış.
    Şu belgeseler kanallarının maxi paket altına açılması olayını sormayı unuttum.Zaten telefonda 50 dakika bekledikten sonra niye aradığımı bile hatırlamam uzun sürdü.

edit: Beklediğim şeyi söylediler aslında telefonda.Fazladan para kazandıkları kanalları hayrına pakete ekleyeceklerini düşünmüyordum zaten eklemeleri halinde o paketlere para verenlerin paket ücretini azaltmaları gerekecekti.Bu derece bir hizmet anlayışı Türkiye'de hangi firmada var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punqer -- 22 Aralık 2013; 0:08:15 >
  • 29.75e megahd kullanıyorum şubatta aboneliğim(taahhüt değil) bitecekken bugün aradılar 35tlye yeni megayıteklif ettiler dedim hacı eurosportlar gitti sinematvler gitti nolucak halimiz mh dediki kendi sinema kanallarımızı getiriyoruz daha iyi içerik ile +ntvsmarthd yi veriyoruz pek farkeden bişi yok dedi
    Ntvsmarthdyi istemiyorum 32 veriyim oda enflasyon zammı mümkün değil dedi şu an için geçerli bu fiyat dedi o zaman beni 30 ocakta arayın digitürke mi geçicem dsmarttamı kalıcam kararsızım dedim bakıcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Bende modul almayı düşünuyorum bi yerde modul+mega paket 470.00 tl 12 taksit alayımmı yoksa beklemelimiyim yeni yılı

bence bekleme al hemen.

39tl hd olmayan bi paket galiba niye hemen almalıymış anlayamadım ocak2014 itibari ile dsmartın sinema kanallarına kalıcaz ne olduğu meçhullll
    Yok efenim hobbiti vericek sony ile falan anlaşmalı demeyin hobbit 2 sinemaya geldi madem sony ile anlaşmalı amazing spiderman gibi filmlerin niye reklamını yapmıyo 5 senedir abone olmama rağmen çok kıvırıyolar allahtan megahd üyesiyiDe gelen kanallar şifreye girmedi zaten bu şekil devam edip ntvsmarthd ye +10tl isteseydi kavgamız o zaman başlıcaktı dsmart ile ama yeter sıkışınca yap paket çevir paket

• quote:

Orijinalden alıntı: ahwet79

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

bence bekleme al hemen.

39tl hd olmayan bi paket galiba niye hemen almalıymış anlayamadım ocak2014 itibari ile dsmartın sinema kanallarına kalıcaz ne olduğu meçhullll
    Yok efenim hobbiti vericek sony ile falan anlaşmalı demeyin hobbit 2 sinemaya geldi madem sony ile anlaşmalı amazing spiderman gibi filmlerin niye reklamını yapmıyo 5 senedir abone olmama rağmen çok kıvırıyolar allahtan megahd üyesiyiDe gelen kanallar şifreye girmedi zaten bu şekil devam edip ntvsmarthd ye +10tl isteseydi kavgamız o zaman başlıcaktı dsmart ile ama yeter sıkışınca yap paket çevir paket

peşin ödemeli alacağı için zam gelmeden almak daha mantıklı olacağı için demiştim
  • ben mega paket hd aldim 330tlye... eski aboneyim... Ama eurosportun gitmesi cok canimi sikti.... eurosport izleme imkanimiz yok degil mi? kis sporlarini baska hangi kanaldan izleyebilriiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

ben mega paket hd aldim 330tlye... eski aboneyim... Ama eurosportun gitmesi cok canimi sikti.... eurosport izleme imkanimiz yok degil mi? kis sporlarini baska hangi kanaldan izleyebilriiz?

Server üzerinden hotbird de var...
  • quote:

ben mega paket hd aldim 330tlye... eski aboneyim... Ama eurosportun gitmesi cok canimi sikti.... eurosport izleme imkanimiz yok degil mi? kis sporlarini baska hangi kanaldan izleyebilriiz?

Yenimi aldınız yoksa bitime az kaldımı

• quote:

Orijinalden alıntı: ahwet79

quote:

Yenimi aldınız yoksa bitime az kaldımı

bu ayin basinda sayilir. 7 yada 8 aralikti... eurosportun cikacagini bilmiyordum:/

@peer Dostum apartmanda ortak bir uydu var oda turksata donuk... uff yaa dsmart gozumden dustu...!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.