Şimdi Ara

D&R ve Nezih fahiş satışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün steve jobs'un hayatını anlatan bir kitap almak istiyorum her iki tarafta 32 TL

Kadıköy'de rexx'in aşağısında bir kitapçı var orada 25 tl satıldığını arkadaşımdan öğrendim

Bu kadar pahalı saılmasının mantıklı bir açıklaması var mı acaba ?

Niye Türk insanını salak yerine koyuyorlar neden kazıklanmaya meraklı milletiz

• Hocam biraz sakin lütfen çok agresif yazmışsınız.

Öncelikle kitap sektöründe bir çok safhada iskonto yapıldığından dolayı kapak fiyatları genelde kitabın ederinden yüksek olur. Büyük firmalar çoğu zaman kapak fiyatından satış yaptıkları gibi dönem dönem kampanyalar ile iskontolu olarak da satış yapabilirler. Kitap fuarlarında da bu iskontoları görebilirsiniz. Müşteri potansiyeli ve cirosu düşük olan kitapçıların müşteriyi çekmek için indirimli olarak satış yapmasını gayet doğal karşılayabiliriz.

Hangi kitaptan bahsediyorsunuz bilemiyorum ancak alacağınız kitabı internetten alırsanız çok daha uygun fiyatlara alabilirsiniz. Kitabevinde gezer seçiminizi yapar ve daha sonra siparişinizi verebilirsiniz.

Sanırım bu kitaptan bahsediyorsunuz;
    Steve Jobs

• quote:

Orijinalden alıntı: FormuLAkers

Hocam biraz sakin lütfen çok agresif yazmışsınız.

Öncelikle kitap sektöründe bir çok safhada iskonto yapıldığından dolayı kapak fiyatları genelde kitabın ederinden yüksek olur. Büyük firmalar çoğu zaman kapak fiyatından satış yaptıkları gibi dönem dönem kampanyalar ile iskontolu olarak da satış yapabilirler. Kitap fuarlarında da bu iskontoları görebilirsiniz. Müşteri potansiyeli ve cirosu düşük olan kitapçıların müşteriyi çekmek için indirimli olarak satış yapmasını gayet doğal karşılayabiliriz.

Hangi kitaptan bahsediyorsunuz bilemiyorum ancak alacağınız kitabı internetten alırsanız çok daha uygun fiyatlara alabilirsiniz. Kitabevinde gezer seçiminizi yapar ve daha sonra siparişinizi verebilirsiniz.

Sanırım bu kitaptan bahsediyorsunuz;
    Steve Jobs

evet hatta burada satmak isteyen varsa alabilirim ucuza

bu arada sitede ucuzmuş dün optimum D&R'da 32 tl yazıyordu kitabın arkasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webconn -- 27 Kasım 2011; 16:08:38 >

• Gereksiz kitaplar almayın.. Sorunu D&R'a değil kitapla ilgili yazar, kitapevi falan onlara sorman gerek..
  • korsanıda çıkmadı lanet olsun
    okumak istiyorum ama 32 lira çok yüksek veremem o kadar. korsanı 5 liradan alıyorum çok kitap okuyorum her kitaba 20-30 veremem öğrenciyim.
    30 liraya 6 tane başka kitap alınabiliyor dile kolay. korsanıda çıkmadı bi türlü olgunlara uğrarım yok yok yok ankarada yok mu korsanı olgunlar haricinde gören duyan bilen ?
  • Açıkcası Steve Jobs ile ilgili çıkan kitaplara ben de önyargı ile yaklaşıyorum. Belki gerçekten aralarında çok kaliteli olanları vardır ancak ölümünden sonra çıkan tüm kitapların tamamen ticari kaygı taşıyarak çıkarıldığını düşünüyorum.

Bir kişinin ölümünden sonra çıkarılan tüm kitap, best of cd gibi ürünlere hiç itibar etmedim. Eğer gerçekten yapılması gereken bir çalışma varsa yaşamında da yapılır.
  • Sorumlu d&r veya nezih değil sorumlu kitapları basan yayınevleri...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazar,yayınevi(editörü,matbaacısı,işçisi kargocusu bilmem necisi),satıcı komisyon vs. Ben D&R'da çalıştım.Evet çok haklısın kitaplar pahalı.Hatta müşteriler senin gibi çok şikayet ediyorlardı. Ben de onlara alternatif öneriyordum.Mesela internetten kitap alabilirsin ya da bildiğin kitapçılar varsa pazarlıkla ucuza kitap bulmak mümkün. Ben çoğu kitabımı internetten aldım. Bunun yanı sıra D&R'da bazen kampanyalar oluyor. 2 al 1 öde veya 1'ni alana 2. %50 indirimli. Takip etmende fayda var. Ayrıca D&R gibi mağzalarda en az 3-4 kişi çalışmakta bu insanlar geçimlerini kitap,kırtasiye vb. ürünlerden kazanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.