Şimdi Ara

D&R ile sahaflar arasında fiyat farkı var mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iztuzu

Sahafların netteki adresi:www.nadirkitap.com + güvenilirdir.

Ferhan Şensoy'un "Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı" kitabının 35 TL'den aşağı satılmadığını gördüğümden beri o siteye uğramıyorum, kimseye de tavsiye etmiyorum.

Ferhan usta şu kitabın yeni baskısını yaptırsa 20 TL'den kuruş yukarıya satılmayacak bir kitabı sırf baskısı yok diye o fiyata satmak açgözlülükten başka bir şey değildir.

Elinde bu kitaptan olan biri gidip sahafa bu kitabı verse 5 TL'den kuruş yukarı alamaz.

• Benzer yanlışlar var, haklısın. Bir fikir olsun diye söyledim ve uçurmadıkları kitap şatışlarından da memnun kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R internetten alışveriş çok avantajlı olabiliyor ama mağazasında 1 kuruş indirim yok.Sahafta bulabilirsen istediğin kitabı, tabiki oradan al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi

Sahaflar 2.el kitap satar.Güncel roman vs. alacaksan 250 liraya 50den fazla kitap alırsın sahaftan beyazıttaki 0 kitap satan kitapçıları diyorsan onlar sahaf değil kitapçı.

Evet sahaflar çarşısı diye geçen yere 1 kere gitmiştim İstanbula geldiğimde onlar kitapçı ismi sahaf sadece. İstanbulu pek bilmediğimden tam olarak anlatamayacam fakat beyazıtta yine tramvayın geçtiği caddede bir pasaj vardı onun en üst katı full sahaftı. Ordan güncel kitapları değilde daha eski kitapları cok ucuza bulabilirsin. Raflar felan çok güzel nostajik bir havası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Kerouac

quote:

Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi

Sahaflar 2.el kitap satar.Güncel roman vs. alacaksan 250 liraya 50den fazla kitap alırsın sahaftan beyazıttaki 0 kitap satan kitapçıları diyorsan onlar sahaf değil kitapçı.

Evet sahaflar çarşısı diye geçen yere 1 kere gitmiştim İstanbula geldiğimde onlar kitapçı ismi sahaf sadece. İstanbulu pek bilmediğimden tam olarak anlatamayacam fakat beyazıtta yine tramvayın geçtiği caddede bir pasaj vardı onun en üst katı full sahaftı. Ordan güncel kitapları değilde daha eski kitapları cok ucuza bulabilirsin. Raflar felan çok güzel nostajik bir havası var.

İki tane çarşı var orada özdemir ve özbek çarşısı o çarşılar yanyana zaten onların üst katları sahaftır.En pahalı kitabı 5 liraya bulursunuz.

• Pek bilmem oralari ben tesadufen denk geldim kaybolmustum yani sadece bulundugum yerin beyazit oldugunu ve kitapcilarin buralarda oldugunu biliyordum. Kapalicarsi da yakinlardaydi sanirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf8190

Arkadaşlar bu hafta yüksek miktarda kitap almayı düşünüyorum yaklaşık 200-250 tl arası. Beyazıttaki sahaflar çarşısı d&r göre ne kadar uygun olur.

Hangi kitapları alacaksın bilmiyoruz.
    D&R'ın sitesini aç, alacağım kitapların fiyatını hesapla, kargo zaten ücretsiz olacak.
    Sonra gidip aynı kitapları Beyazıt'tan araştır ve fiyatlarını hesapla. Hangisi uygunsa onu alırsın.

Ama bence artık sahaflarda indirimli kitap bulmak çok zor. Zaten çoğu Nadirkitap'dan satış yapıyor. Hatta orada daha ucuza
    satıyor. Baskısı bitmiş, az bulunabilen bir kitap arıyorsan, o zaman sahafa gidebilirsin, zaten o kitabın fiyatı da sahafta pek ucuz olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Arkadaşlar bu hafta yüksek miktarda kitap almayı düşünüyorum yaklaşık 200-250 tl arası. Beyazıttaki sahaflar çarşısı d&r göre ne kadar uygun olur.

D&R'ın sitesini aç, alacağım kitapların fiyatını hesapla, kargo zaten ücretsiz olacak.
    Sonra gidip aynı kitapları Beyazıt'tan araştır ve fiyatlarını hesapla. Hangisi uygunsa onu alırsın.

Ama bence artık sahaflarda indirimli kitap bulmak çok zor. Zaten çoğu Nadirkitap'dan satış yapıyor. Hatta orada daha ucuza
    satıyor. Baskısı bitmiş, az bulunabilen bir kitap arıyorsan, o zaman sahafa gidebilirsin, zaten o kitabın fiyatı da sahafta pek ucuz olmaz.

Teşekkür ederim. Beyazıta gitmekten vazgeçtim yorumlara bakılırsa hemen hemen aynı fiyata geliyor. O yüzden dr,kitapyurdu,hemenkitap, okuoku.com bunlardan araştırıcam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Teşekkür ederim. Beyazıta gitmekten vazgeçtim yorumlara bakılırsa hemen hemen aynı fiyata geliyor. O yüzden dr,kitapyurdu,hemenkitap, okuoku.com bunlardan araştırıcam

ilknokta şu aralar kitap günleri yapıyor en uygunu gibi gözüküyor ona da göz at, güvenilirdir. Ayrıca İthaki yayınlarından kitap alacaksan en uygun sitedir ve şu aralar her siparişe 1 kitap hediye ediyorlar 8-9 kitap arasında seçebilirsin.

• Her turlu sahaf daha uygun olur. Pazarlik yapabilirsin

• Sahaf indirim yapacağı için tercihim o olurdu benim.

• quote:

Orijinalden alıntı: JacKSparrow12

Sahaf indirim yapacağı için tercihim o olurdu benim.

Taksitle alımda %20-25 oranında indirim yapacak sahafı bulmak da önemli.
  • Şöyle söyleyeyim, dr'de yüzüklerin efendisi 3 kitap ayrı ayrı tanesi 32 lira üçünü alsan 96 lira yapıyor iken sahaflarda (2.el değil ya da korsan değil orijinal) üçünü pazarlıkla 65'e indirdim (bakırköy köprü üstü)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDS Emmesen

Şöyle söyleyeyim, dr'de yüzüklerin efendisi 3 kitap ayrı ayrı tanesi 32 lira üçünü alsan 96 lira yapıyor iken sahaflarda (2.el değil ya da korsan değil orijinal) üçünü pazarlıkla 65'e indirdim (bakırköy köprü üstü)

Oradakilerin cogu korsanci

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Şöyle söyleyeyim, dr'de yüzüklerin efendisi 3 kitap ayrı ayrı tanesi 32 lira üçünü alsan 96 lira yapıyor iken sahaflarda (2.el değil ya da korsan değil orijinal) üçünü pazarlıkla 65'e indirdim (bakırköy köprü üstü)

Evet doğru da benim aldığım korsan değildi korsanını da gördüm çok kıytırık

Beyazıtta da tek kitap halinde 60'a buldum yine dr'ye göre ucuz dr'de sanırsam ya 75 idi ya 80

• quote:

quote:

quote:

Beyazıtta da tek kitap halinde 60'a buldum yine dr'ye göre ucuz dr'de sanırsam ya 75 idi ya 80

Evet beyazitta daha uygun. Bakirkoyde bir kirtasiye vardi. Capacity'nin karsisindaki bir sokakta. Kopruye giderken. O kirtasiyecinin bulamadigi kitap yoktu. 3 tane piyasada bulunmayan kitabi getirtmisti saolsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet beyazitta daha uygun. Bakirkoyde bir kirtasiye vardi. Capacity'nin karsisindaki bir sokakta. Kopruye giderken. O kirtasiyecinin bulamadigi kitap yoktu. 3 tane piyasada bulunmayan kitabi getirtmisti saolsun.

Sanırsam biliyorum eski çizgi romanlarda var dükkanın önüne yığmış

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sanırsam biliyorum eski çizgi romanlarda var dükkanın önüne yığmış

Evet evet. Capacity'den kopruye dogru giderken sag tarafta kaliyor.

• sahaflarda genellikle eski basım kitapları bulursun o yüzden yeni kitapları D&R gibi yerlerden alman gerekecek
  • Yardımcı olan herkese teşekkürler. Beyazıta gitmekten vazgecmistim ama bu son yorumlardan sonra sitelerden fiyat alıp beyazıta gidip karşılaştırarak almaya karar verdim. Haftaya aöf sınavını atlatayim doğru beyazıta.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.