Şimdi Ara

D&R Dağıtım Merkezinde Part Time İş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 18 yaşındayım üniversite sınavına tekrar hazırlanıyorum ve aynı zamanda part time iş buldum kendime ancak ilk başta D&R mağaza çalışıcam sanmıştım ama meğersem dağıtım merkeziymiş acaba bana orda part time olarak ne gibi işler yaptırırlar bilgisi olan lütfen konuya yazsın şimdiden teşekkürler

• Merhaba bende d&r kanyon mağazasında depo elemanı olarak çalıştım part time bilmem seninki ana depo yani senin işin baya ağır olacak şimdiden söyleyeyim. Ben bel fıtığı oldum asgari ücretle çalıştırıyorlar 10 yılda da çalışsan hep asgari ücret 5 yıldan evvel mağaza müdür yardımcısı olamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertug34

Merhaba bende d&r kanyon mağazasında depo elemanı olarak çalıştım part time bilmem seninki ana depo yani senin işin baya ağır olacak şimdiden söyleyeyim. Ben bel fıtığı oldum asgari ücretle çalıştırıyorlar 10 yılda da çalışsan hep asgari ücret 5 yıldan evvel mağaza müdür yardımcısı olamıyorsun.

Hocam sadece haftasonları ne yaptırıyorlar ki azcık anlatsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla değişen bir şey olmaz çünkü d%r sömürgeci bir firma yani elemanlarını eşek gibi kullandırmaya bayılırlar bir kere hep ayakta duracaksın ve %90 bir şeyler kaldıracaksın yani koli veya eşya gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Part time çalışan oldu mu?
    2 yıl önce açıldı
    part time iş bulamıyorum
    3 yıl önce açıldı
    A Hat in Time Türkçe Çeviri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.