Şimdi Ara

D & P 13 tane açık parfümden hangisini alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
3.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1)burberry classic

2)lagoste red
    3)lagoste essentral

4)calvın klein euphoria
    5)calvın klein one shock
    6)calvın klein cantradetion

7)disel fuel for life

8)gucci pour home 2

9)kenzo pour home
    10)kenzo leau por

11)giorgio armoni acqua di gio
    12)giorgio armoni code home
    13)giorgio armoni attedude extrame

hangisi iyidir,görevliye hepsini sık desem yuh dicek 1 şişe parası fazladan ister

• Zaten kokular karışıyor.Anlayamıyorsun bir süre sonra.Banada öneri lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralCıplak

Zaten kokular karışıyor.Anlayamıyorsun bir süre sonra.Banada öneri lazım.

70 sayfalık açık parfüm konuları karmançorman olmuştu bende okuyup ayıkladım
    bunları not almışım sırasıyla alıyorum

bunlara ilave hugo boss boss almıştım güzeldi alabilirsin
    birde dowidoff cool water var oda güzel ama hafif kokular bunlar hissedilmesi zor oluyor
    birde sansiroya gidersen e69 al bizim kahvede gençlerin modası çok satar,kokusu 10 saat boyunca geçmedi hemde 1 metre ötedeki kokuyu alıyor,ben kullandım,aldığım aynı ürünü almam o yüzden konu açtım
    şimdi sıra diğer 2 tanede

• giorgio armoni ve calvın klein
    bunların hangi modelini alayım,hiç kullanan olmadımı
  • Burberry alma.Ortamda hiç farkedilmiyor.En azından 2 saatte bir yenilemen lazım.Tamam kokusu güzel de biraz farkedilsin.Üstelik yazın kullanmıştım.Kış parfümü olmasına rağmen.(Tabi sen farkedilmesin.Kendi halimde yaşayayım diyorsan güzel koku.)(Bu parfüm konusu çok derin.Senin vücudunun neredeyse her özelliğine bağlı.Ten rengi,yağ oranı vs vs.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

13 tane isim çıkardım hangisini alayım

1)burberry classic

2)lagoste red
    3)lagoste essentral

4)calvın klein euphoria
    5)calvın klein one shock

7)disel fuel for life

8)gucci pour home 2

9)kenzo pour home
    10)kenzo leau por

hangisi iyidir,görevliye hepsini sık desem yuh dicek 1 şişe parası fazladan ister

Ck contraductionin bayanlar için olanı var mıydı orada,?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burberry touch
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeysa

quote:

13 tane isim çıkardım hangisini alayım

1)burberry classic

2)lagoste red
    3)lagoste essentral

4)calvın klein euphoria
    5)calvın klein one shock

7)disel fuel for life

8)gucci pour home 2

9)kenzo pour home
    10)kenzo leau por

Ck contraductionin bayanlar için olanı var mıydı orada,?

http://www.hizlial.com/c3105618/kadin-parfumleri

http://www.hizlial.com/c3105618/kadin-parfumleri?SList=16437%253dCalvin%2bKlein%253b&Page=1

http://www.hizlial.com/u08.032.6504.0009/calvin-klein-contradiction-women-edp-100ml-bayan-parfumu

olması lazım

• Black xs sor bakayım.olmazsa aynı markanın ultraviolet tavsiye ederim. + ck euphoria intense olabilir(kizlar bunu da cok seviyor) .armani black code sakin alma artık baydi. Diesel brave the life tattoo olması gerek.birde bunu dene.

Ama bana sorarsan black xs al.kızlar yapışıyor desem yeridir

• quote:

Orijinalden alıntı: speedy_gonzalez

Black xs sor bakayım.olmazsa aynı markanın ultraviolet tavsiye ederim. + ck euphoria intense olabilir(kizlar bunu da cok seviyor) .armani black code sakin alma artık baydi. Diesel brave the life tattoo olması gerek.birde bunu dene.

Ama bana sorarsan black xs al.kızlar yapışıyor desem yeridir

http://www.hepsiburada.com/liste/paco-rabanne-black-xs-men-edt-100-ml-spr/productDetails.aspx?productId=sgprb05816134&categoryId=32010685

d &P

Paco Rabanne Black Xs Men Edt 100 ml Spr dicem tamam

• burbery almada ne alıyosan al. ben aldım aynı gün 3 tane kız eski sevgilimin kullandığı parfüm dedi
  • listem hazır,az sonra gidicem almaya

bu şekilde alt isimleri var ama sanırım açık parfümcüde 1 tane vardır

1) paco rabanne black xs edt
    ....................................lexes edp
    ....................................lexes intense

2) calvin klein euphoria intense edt
    .....................one shock
    .....................cantradiction

3)giorgio armani acqua di gio
    ........................code home
    ........................attitude extreme

2 tane alıcam,3 tane yazdım çünkü 1 tane yedek isim olsun,ilk 2 sini alıcam,akşama yazarım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KralCıplak

Zaten kokular karışıyor.Anlayamıyorsun bir süre sonra.Banada öneri lazım.

70 sayfalık açık parfüm konuları karmançorman olmuştu bende okuyup ayıkladım
    bunları not almışım sırasıyla alıyorum

bunlara ilave hugo boss boss almıştım güzeldi alabilirsin
    birde dowidoff cool water var oda güzel ama hafif kokular bunlar hissedilmesi zor oluyor
    birde sansiroya gidersen e69 al bizim kahvede gençlerin modası çok satar,kokusu 10 saat boyunca geçmedi hemde 1 metre ötedeki kokuyu alıyor,ben kullandım,aldığım aynı ürünü almam o yüzden konu açtım
    şimdi sıra diğer 2 tanede

benim bi arkadas var atabey diye onlarin kahvedede e69 modaymis sendende duyunca bi garip oldum :)

• AvriL<3 şehir farkı var demekki gençlerde moda bu

2 tane parfüm aldım geldim 25 tl verdim
    paco rabanne black xs edt sansiro kodu e 120
    giorgio armani acqua di gio sansiro kodu e 14
    ayrıca yedek olarak calvin klein euphoria intense edt yazdım ama almadım çünkü
    calvin klein euphoria intense edt ile paco rabanne black xs edt birbirine yakın kokulardır dedi görevli
    paco rabanne black xs edt yi çok beğenmedim garip kokusu var, ama giorgio armani acqua di gio daha güzel,aslında kokular birbirine çok benziyor sanırım taklit oldukları için,yani çoğu marka kokusu birbirine yakın, o yüzden birbirine uzak kokular almak daha mantıklı
    aldıklarımın kalıcılık testini yapıcam,buraya yazarım,şimdilik aldığım 2 parfümde 3 saat geçmesine rağmen koku salıyor
    ayrıca
    paco rabanne ve calvin klein markalarına ait 1 er tane koku var
    giorgio armani ise 5 farklı kokusu var katalokta,yani calvin klein orjinal parfümlerdeki gibi 5 çeşiti sansiroda yok sadece 1 tane yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmannn94 -- 10 Ocak 2013; 13:32:51 >

• quote:

AvriL<3 şehir farkı var demekki gençlerde moda bu

calvin klein euphoria intense edt ile paco rabanne black xs edt birbirine yakın kokulardır dedi görevli
    paco rabanne black xs edt yi çok beğenmedim garip kokusu var, ama giorgio armani acqua di gio daha güzel,aslında kokular birbirine çok benziyor sanırım taklit oldukları için,yani çoğu marka kokusu birbirine yakın, o yüzden birbirine uzak kokular almak daha mantıklı
    aldıklarımın kalıcılık testini yapıcam,buraya yazarım,şimdilik aldığım 2 parfümde 3 saat geçmesine rağmen koku salıyor
    ayrıca
    giorgio armani ise 5 farklı kokusu var katalokta,yani calvin klein orjinal parfümlerdeki gibi 5 çeşiti sansiroda yok sadece 1 tane yapmışlar

Black xs' i beğenmemene gerçekten üzüldüm.kusura bakma boşuna aldirmis oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: speedy_gonzalez

quote:

AvriL<3 şehir farkı var demekki gençlerde moda bu

ayrıca

Black xs' i beğenmemene gerçekten üzüldüm.kusura bakma boşuna aldirmis oldum

ağır kokusu var ablam koluna sıktı bir anda ıyy dedi
    şimdi kalıcılık testi yapıcam öncelikle black xs sıkıcam
    saat şu an 14.45 ve böğrüme 3 defa fıst yapıyorum,kokusu geçince yazarım sonra diğer parfümü denicem
    e 120 yi ahanda sıktım boğazımın altına 3 kere hemde

• hala kokuyormuş kalıcı 3.5 saat olmuş
  • paco rabanne black xs edt sansiro kodu e 120

e120 olan koku hem ağır hem kalıcı 4 saat iyi koku salıyor sonra etkisi azalıp hala gidiyor ama etkisi az olarak 4 saatten fazla
    e14 ise kokusu hafif olup etrafa çok yaymıyor,etkisi 2 saat anca gidiyor,sonra kendin zor duyuyorsun,ama kızın yanında dibinde e 14 den fazla fazla sıkıp hafif koku verilebilir
    ama sokakta turlarken o zaman ağır olsun diye ve yayılsın diye e120 olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.