Şimdi Ara

D-Link Kablosuz Menzil Genişletici 65 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
5.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmut716

hepsiburada üzerinden mi aldınız ? ben de yarın kurulumunu yapcam , umarım aynı sıkıntıyı yaşamam.

Alıntıları Göster
    evet hepsiburadadan aldım belki fabrikasyon hatalı olabilir. elektornik sonuçta alanların çoğu memnun. inşallah sizde de sorun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası

Sizin kesin çözümünüz elektrikten internet aktarımı yapan şu tarz cihazlar.
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/netis-powerline-adaptor-pl7200-kit-400745424
    Bencede kesin çözüm bu yok çekti yok çekmedi papatya falımı açacass yaff..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkekec

Bu konuda 3 sene önce 4-5 adet benzeri ürünlerden denedim. Denemelerim sonunda randıman vermedikleri için iade ettim.
    Son olarak Inca IAP-700NR aldım ve çok memnunum
    Çok güçlü ve kurulumu çok kolay
    güçlü derken menzili daha mı iyi?
  • repeater modda router şifresini kablo bağlamadan nasıl değiştirebilirim
    192.168.1.1 modem arayüzüne gidiyor router ı bulamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qbert1903 kullanıcısına yanıt
    Cep telefonunu jelatini açılmış şekilde nasıl iade ettiniz? Ne dediniz?
  • Benimde 3 oda ilerisi için ihtiyacım var (digitürk uydu alıcısına alacağım bu cihazdan kablo ile bağlamak için, digitürk tplink 150₺ istedi😤) işimi görür diye düşünüyorum yardımlarınızı rica ediyorum.

• kurdum cihazı, ama modem ismini sonuna ext koyarak ayrı isimde yayınlıyor. bu iade nedeni olabilir. çekim gücü güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

güçlü derken menzili daha mı iyi?

Alıntıları Göster
    Evet cihazın menzili güçlü

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

kurdum cihazı, ama modem ismini sonuna ext koyarak ayrı isimde yayınlıyor. bu iade nedeni olabilir. çekim gücü güzel.
    Niye iade ediyorsunuz ki. Nasi bi engel acaba size ?

Bende de ayni sekilde oldu ve evin heryerinde cekiyor su anda. Cok memnun kaldim cihazdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ofamof

Cep telefonunu jelatini açılmış şekilde nasıl iade ettiniz? Ne dediniz?
    Aldim telefonu, 4-5 gün kullandim. Kamerasini falan begenmedik. Ayni sekilde kutusuna koydum. Kargo ile yolladim. Iade talebi actim. 1 hafta icinde param geri geldi. Hic ugrasmadim yani.

Yasal hakkim cunku benim. Kullanmadan nasil bilebilirim ki urunun saglikli calisip calismadigini.

Site: trendyol

• Burdan bu ürünü alan var mı acaba ya da siteden alışveriş yapan ? Bu önerildi genelde daha iyi sanki bilmiyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 28 Temmuz 2019; 2:19:49 >

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Alışveriş yapmadım ama site webtekno'ya ait. (satış sonrası hizmetleri hakkında bilgim yok. İade vb. )

• Bu ya da benzeri bir cihazı alıp ethernet bağlantısı ile bilgisayara bağlasak online oyunlarda bir performans artışı olur mu? Yoksa bu cihazın kendisi de modeme kablosuz bağlandığı için oyunlardaki lag devam eder mi? Menzil ile ilgili bir problemim yok ancak kablosuz bağlandığım için oyunlarda zaman zaman lag sorunu oluyor. Modeme de pek yakın sayılmam, evin içinde kablo gezmesini istemediğim için bu şekilde bağlanıyorum.
  • Max Richter kullanıcısına yanıt
    Hocam kablosuz bağlantınızda lag varsa bu cihazla dahada artıcaktır. Siz router bakın kendinize. Ethernetle modeme bağlayıp kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Max Richter

Bu ya da benzeri bir cihazı alıp ethernet bağlantısı ile bilgisayara bağlasak online oyunlarda bir performans artışı olur mu? Yoksa bu cihazın kendisi de modeme kablosuz bağlandığı için oyunlardaki lag devam eder mi? Menzil ile ilgili bir problemim yok ancak kablosuz bağlandığım için oyunlarda zaman zaman lag sorunu oluyor. Modeme de pek yakın sayılmam, evin içinde kablo gezmesini istemediğim için bu şekilde bağlanıyorum.
    D-Link Kablosuz Menzil Genişletici 65 tl

ben bele kullanyom evin her köşesi full çekyo
    ayrıca bundan başka 2 adet prize takılabilen kablosuz repeater var

• quote:

Orijinalden alıntı: Qbert1903

Niye iade ediyorsunuz ki. Nasi bi engel acaba size ?

Bende de ayni sekilde oldu ve evin heryerinde cekiyor su anda. Cok memnun kaldim cihazdan.

Alıntıları Göster
    hocam bi odadan ötekine giderken, aynı isim olsaydi, sıkıntısız kullanmaya devam ederdin, ama isim farkı olduğu için, kendin elle seçmen lazım hangi ağa bağlanacaginı

• Bana router yada access point (farkını bilmiyorum) lazım. Kablo ile gelen İnterneti bununla kablosuz yayabilir miyim? Üzerinde etherner girişi gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuusuuf

Bana router yada access point (farkını bilmiyorum) lazım. Kablo ile gelen İnterneti bununla kablosuz yayabilir miyim? Üzerinde etherner girişi gözüküyor.
    evet, aynı işi yapar.

• tp link 854re Kullanıyorum
    Çok iyi değil
    Bu nasıldır karşılaştırabilir misiniz
    Ve xiaomi pro wifi ile de karşılaştırırsak hangisi iyidir

100 tl altı alternatifleri nelerdir
    Teşekkürler
    2 oda yandan internete başlanmak istiyorum da modemin çevresinde kalın duvar olduğundan geçmiyor, bunlarla yapıyorum
    Routerim de xiaomi router 3, modem td97xx gibi bir şey

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    D-Link Kablosuz Menzil Genişletici 65 tl

muhteşem bir cihaz
    yan odadan çekmiyordu kablo net wifi
    kurulum çok kolay
    çekim gücü öyle arttı ki 3 kat aşağıdaki bahçeden sorunsuz bağlanıyorum internetr

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.