Şimdi Ara

D-Link 2600u Wireless Modem nasildir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
12.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar bugunlerde access point almayi dusunuyordum abimin evindede interneti kullanabilmek icin.. airties w300 lere bakiyordum ikinci el temiz falan bulmustum ama bugun teknosada D-Link in 2600u wireless modemini gordum.. fiyati 59 ytl... acayip uygun geldi.. e sonucta access point e 30-40 lira vercegime 60 veririm modem alirim daha sonra istedigim gibi kullanirim diye dusundum.. tabi bu modemin access point ozelligi varsa.. yani ethernet girisini wireless hale getiriyorsa vede cekimi iyiyse almayi dusunuyorum bu yuzdende sizlere sormak istedim... bilgilerinizi paylasirsaniz en kisa zamanda cok mutlu olurum...

tesekkurler...

urunun linki... D-Link 2600u Wireless Modem

edit: bu arada arkadaslar arastirmaya devam ettim ve komik bi durumla karsilastim dlink in sitesinde bu model yok :) evet yok neden bilmiyorum zaten google dada fazla bisey bulamadim teknosa cikiyor sikayet var cikiyor bir iki site daha cikiyor alakasiz... acaba teknosa kendine ozelmi yaptirdi bunu ne yapti anlamadim ama boyle birsey olcaginida zannetmiyorum.. bu konudada bilginizi istiyorum ama biraz dertli bi alete benziyor gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrctr -- 4 Eylül 2008; 0:42:46 >

Orjinalden alıntı: mafaky

quote:

Orjinalden alıntı: bhdrctr

bnm usr da var... airties dada varda o yuzden vardir sandim.. az sayida modemde olmasida ilginc bence...

AirTies'ın hangi kablosuz (ADSL) modeminde, modem fonksiyonu haricinde, sadece kablosuz erişim noktası (=AP) olarak çalışma özelliği var ki? Varsa,nasıl yapılıyor; biliyor musunuz?

USR'da (9108A'da) yapılabildiğini ben de duydum ve herhalde bu Forum'da da birkaç kere rastladım...

usr 9108 için AP ayarı, buradan yapabilirsin:

http://www.usr.com/support/9108/9108-ui/wlwds.htm?action=view

zaten bu linkte de bir üye screenshot vermiş neyse

bu donanım işine yön veren kaç firma var saysak diyorum. nerede garip modeller var bize geliyor. 2600u mudur nedir bunu alana kadar airties almak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 8 Eylül 2008; 0:25:12 >

• 1 yıldır D-Link kullanıyorum, şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Almayı düşünen arkadaşlar varsa tavsiye ederim..

Geçen sene 80 liraya almıştım, şimdi 126 lira olmuş.. =>http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125430116&CS_Category=_MODEM654&CS_Catalog=_BILGISAYAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azofeifa -- 12 Kasım 2008; 21:44:10 >

Ayar yapmak çok kolay.burdaki PDF dosyalarında çok daha anlaşılabilir bir şekilde anlatılmış.Hayırlı olsun herkese

http://forum.donanimhaber.com/m_26750794/mpage_1/key_//tm.htm#28219818

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.