Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (515. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.670.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim bir sorum olacak aracı yeni aldım 2 gün oldu , 2004 1.2 16V eski kasa aracın radyo kanallarının hiç biri çekmiyor sanırım radyo anteni bozuk , radyo nasıl çıkar yerinden , kodlarını falanda almadım aldığım kişiden açıkken anteni değiştirsek olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mardini

Lanet memlekette araba durduğu yerde bile çiziliyor İnanamıyorum yani çıldırmamak elde değil,arabayı park ediyorum bi geliyorum ki ufak tefek çizikler var,bu kadar da olmaz yemin ediyorum olmaz.Zor bela bir arba aldık sakınan göze çöp batıyor,çok zengin olsaydım eminim arabalarım da çizilmezdi,çizilse bile bu kadar dert etmezdim

Arabam kristal mavi,acaba bu hafif çizikler için ne önerirsiniz pasta cila ? Ve nerden bulabilirim ?

Ayrıca koltuğun kafalık kısmı için bir sünger tarzı kafalık arıyorum yani ensem boşluğa geliyor,kılıf taktırdım ama kılıfta o yoktu,internette bulabilir miyim acaba ? Anlatabildim mi ki ?

Ben arabayı aldım kapının önüne çektim daha naylonlar sökülmemiş durumda şerefsizin birisi arabanın arkasına derin derin 2 çizik atmış. (Şu sağ arka stop lambasının altına doğru tamponla bagaj kapağının kesiştiği yer) plastik olduğu için pasta vs. de geçirmedi hâlâ duruyor. İnsanlarda nedir bu insafsızlık anlamıyorum, Allah'tan korkmuyorsan bari kuldan utan diye bir laf vardır ya ayıp be daha ilk gün yapılır mı...Düşün artık benim neler hissettiğimi...

Pasta alırsan eğer ince çiziklerse söker...Tekzen, Carrefour vb. hemen hemen her yerde bulursun. ÇBS öneriyorlar genellikle ama hiç kullanmadım bi fikrim yok.

• Dün 360 lirayı verdim itiraz süresi geçtiğinden yasal olarak hak iddia edemedim. Tebligat ise kaloriferciye, karşı komşuma verilmiş ama zat-ı muhteremler bana söylememişler. Bizim canavarıda sapasağlam muayeneden geçirdim üstümden yük kalktı çok şükür. Xenon takılıydı ama yinede geçti farlar ayarlı diye hehralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 17 Mart 2010; 22:21:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan AŞAR

Dün 360 lirayı verdim itiraz süresi geçtiğinden yasal olarak hak iddia edemedim. Tebligat ise kapıcıya, karşı komşuma verilmiş ama zat-ı muhteremler bana söylememişler. Bizim canavarıda sapasağlam muayeneden geçirdim üstümden yük kalktı çok şükür. Xenon takılıydı ama yinede geçti farlar ayarlı diye hehralde.

haydi hayırlı olsun hocam..bır daha haksızlığa uğramassınıs umarım.zat-ı muhterem adam olsa cezayı karsılar ama nerede insanlık!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahakanki

quote:

Orijinalden alıntı: mca23

ıkı defe yıkattım bı-ıkı bardak çay bardağı kadar su vardı.bugun sabah kontrol ettım ıslaklık yok.öğlende de yağmur yağdı bir ıkı saat. akşam baktım yıne su yok ama yıkayınca oluyo gıbı .servıstede yenı 80bın bakım yaptırmıstım.çok can sıkıyo..off?

arkadaşım bagaj fitillerinden içeri almaz.eğer alsa halı ıslak olur.anladığım kadarıyla istetmenin yerleştirildiği kısımın zemini ıslanıyor.o zeminde delik varsa yıkama esnasında aracın altına su tutulursa içeriye su alır.eğer zeminde delik yoksa terleme olayıdır.

kardes yıkattıktan sonra daha çok oluyor ama halı ıslak değil.yağmur yağdıktan sonra kontrol ettım su yok terleme yok.bugun hava guneşliydi.malasef terleme ve istetmenin yerleştiği kısım ıslaktı.
    20dk.güneşlendirdim bakalım sabah ne olacak?

• quote:

quote:

Lanet memlekette araba durduğu yerde bile çiziliyor İnanamıyorum yani çıldırmamak elde değil,arabayı park ediyorum bi geliyorum ki ufak tefek çizikler var,bu kadar da olmaz yemin ediyorum olmaz.Zor bela bir arba aldık sakınan göze çöp batıyor,çok zengin olsaydım eminim arabalarım da çizilmezdi,çizilse bile bu kadar dert etmezdim

Arabam kristal mavi,acaba bu hafif çizikler için ne önerirsiniz pasta cila ? Ve nerden bulabilirim ?

Ayrıca koltuğun kafalık kısmı için bir sünger tarzı kafalık arıyorum yani ensem boşluğa geliyor,kılıf taktırdım ama kılıfta o yoktu,internette bulabilir miyim acaba ? Anlatabildim mi ki ?

Ben arabayı aldım kapının önüne çektim daha naylonlar sökülmemiş durumda şerefsizin birisi arabanın arkasına derin derin 2 çizik atmış. (Şu sağ arka stop lambasının altına doğru tamponla bagaj kapağının kesiştiği yer) plastik olduğu için pasta vs. de geçirmedi hâlâ duruyor. İnsanlarda nedir bu insafsızlık anlamıyorum, Allah'tan korkmuyorsan bari kuldan utan diye bir laf vardır ya ayıp be daha ilk gün yapılır mı...Düşün artık benim neler hissettiğimi...

Pasta alırsan eğer ince çiziklerse söker...Tekzen, Carrefour vb. hemen hemen her yerde bulursun. ÇBS öneriyorlar genellikle ama hiç kullanmadım bi fikrim yok.

geçmiş olsun .çiziklerde nazar boncuğun olsun.

• Arkadaşlar merhaba;
    2008 model Albea Sole aracımın cd çaları, havalar çok soğuk olduğundan olsa gerek pin kodu istedi.Ben bir kaç defa kod girdim fakat şimdi hiç açılmıyor.ON tuşuna uzun süre basıyorum fakat hiç bir faaliyet yok.Acaba cd çalar bloke mi oldu? Eğer bloke oldu ise nasıl açabilirim.Pin kodunu şu anda biliyorum. Fakat ekranda hiç bir şey gözükmüyor.Lütfen yardımcı olun.Selamlar....
  • Servise sormanı tavsiye ederim
  • quote:

aynı dert bende de var cızılıyor ne yaparsan yap cızılıyor Allah beterınden korusun ben bugun sonax marka cızık gıderıcı aldım aynı zamanda cılası da ıcınde praktıker de promosyona gırmıs ordan aldım sızde bı bakın ıstersenız kullanmadıgım ıcın bır yorum yapmayım ama yarın kullanınca bılgı verırırım

• quote:

quote:

Dün 360 lirayı verdim itiraz süresi geçtiğinden yasal olarak hak iddia edemedim. Tebligat ise kapıcıya, karşı komşuma verilmiş ama zat-ı muhteremler bana söylememişler. Bizim canavarıda sapasağlam muayeneden geçirdim üstümden yük kalktı çok şükür. Xenon takılıydı ama yinede geçti farlar ayarlı diye hehralde.

haydi hayırlı olsun hocam..bır daha haksızlığa uğramassınıs umarım.zat-ı muhterem adam olsa cezayı karsılar ama nerede insanlık!

Bana zamanında söyleselerdi daha o gün öder, indirimiyle neredeyse 250 lira daha az vermiş olurdum. Ama bundada bir hayır vardır muhakkak. Buda bana ders oldu artık her her ay internetten ceza takibi yapacağım. Sizede öneririm belki şimdide haberim olmasa birkaç sene sonra faiziyele 1.000 TL ye yakın borç çıkardı. Arada takip edin arkanızdan kesilmiş cezalar olabilir, yanılmıyorsam 7 gün içerisinde itiraz hakkınız var ve arkanızdan kesilen cezalarda siz haklı oluyorsunuz.

http://forum.donanimhaber.com/m_37591958/mpage_1/f_/key_trafik%2Ccezasina%2Citiraz//tm.htm#38341732

Bu konuya göz atabilirsiniz, açılmış davalar ve kazanan kişiler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: turgut78

Arkadaşlar merhaba;
    2008 model Albea Sole aracımın cd çaları, havalar çok soğuk olduğundan olsa gerek pin kodu istedi.Ben bir kaç defa kod girdim fakat şimdi hiç açılmıyor.ON tuşuna uzun süre basıyorum fakat hiç bir faaliyet yok.Acaba cd çalar bloke mi oldu? Eğer bloke oldu ise nasıl açabilirim.Pin kodunu şu anda biliyorum. Fakat ekranda hiç bir şey gözükmüyor.Lütfen yardımcı olun.Selamlar....

Hocam böyle bir duruma soğuk havanın neden olacağını sanmıyorum. Size yakın servis varsa Key kodu oradan öğrenebilirsiniz. Tamamen bloke olduysa tahminimce birkaç dk sonra açılır yada servise bir şekilde açtırırsınız.

• slm arkadaşlar bu sabah aracımın kalorifer kademesini cam konumundan ayaklar konumuna getirmeye çalıştım. ama kademe iki kademeden fazla degişmedi biraz zorladım çıtır çıtır sesler geldi. aracın cam a üfleme kademesi bütün kış o kunumdaydı onun bir etkisi varmıdır? yada bu işin maliyeti ne kadardır yada saniyide hangi usta anlar bundan saygılar
    not: 1-2 tık değişiyor ama örneğin cama üflüyor ayaklar konumunu gösteriyor
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenlve2

slm arkadaşlar bu sabah aracımın kalorifer kademesini cam konumundan ayaklar konumuna getirmeye çalıştım. ama kademe iki kademeden fazla degişmedi biraz zorladım çıtır çıtır sesler geldi. aracın cam a üfleme kademesi bütün kış o kunumdaydı onun bir etkisi varmıdır? yada bu işin maliyeti ne kadardır yada saniyide hangi usta anlar bundan saygılar
    not: 1-2 tık değişiyor ama örneğin cama üflüyor ayaklar konumunu gösteriyor
    teşekkürler

İyi bir oto elektrikçi bulursan servise gitmene gerek yok o halleder.Kalorifer sistemlerine elektrikçiler bakıyor.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridoo

arkadaşlar benim bir sorum olacak aracı yeni aldım 2 gün oldu , 2004 1.2 16V eski kasa aracın radyo kanallarının hiç biri çekmiyor sanırım radyo anteni bozuk , radyo nasıl çıkar yerinden , kodlarını falanda almadım aldığım kişiden açıkken anteni değiştirsek olur mu ?

soruma cevap veren yok mu ? arkadaşlar
  • quote:

quote:

arkadaşlar benim bir sorum olacak aracı yeni aldım 2 gün oldu , 2004 1.2 16V eski kasa aracın radyo kanallarının hiç biri çekmiyor sanırım radyo anteni bozuk , radyo nasıl çıkar yerinden , kodlarını falanda almadım aldığım kişiden açıkken anteni değiştirsek olur mu ?

soruma cevap veren yok mu ? arkadaşlar

Bizim araba yeni kasa onun için eski kasa teyp nasıl sökülür bilmiyorum...Ama forumda daha önce "lebu" arkadaşımız sökmüştü ona özel mesaj at.......

Radyo çekmemesi ilginç hiçbir frekansta cızırtılıda olsa ses gelmiyorsa radyo bozuk olabilir...Çünkü anten olmadanda radyo iyi kötü hiç olmazsa 1-2 kanal çeker....(Büyük bir şehirdeysen vericilere yakınsan...,yerel radyolar zaten antensizde çeker.)

Yani tamir isteyebilir.Bu durumda koda ihtiyacınızda olabilir kodu servisten temin edebilirsin........

• quote:

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2004 albea 1.2 16V aldım dün. İlk izlenmlerim güzel araç için ,önceki aracım Focustu buna alışmak zor olacak ama beklediğimden iyi çıktı bence güzel araç

Güle güle kullanın.Aynı aracı kullanıyorum. 40 bin km.de. Şu ana kadar arka kapı içine su alma dışında her hangi bir problemle karşılaşmadım.Kullanımı güzel, çok büyük olmayan boyutuyla şehir içi kullanımı rahat ve park etme sorunu olmayan bir araç. 16 valf oluşu nedeniyle çok seri bir araçtır. Yalnız yokuşlarda araç doluyken klimayı kaparsan daha rahat tırmanırsın. İyi günlerde kullanman dileğiyle.

• quote:

arkadaşlar bugün aracıma iç paspas sipariş ettim hepsiburada dan. Modacar Araca Özel Kesim Paspas Fiat Albea

resimlerinden gördüğüm kadarı ile araç içini iyi kapatacak gibi.zaten albeaya özel kesimmiş.40 tl,12 AY taksit de yaptım.taksitleri hiç hissetmem bile.resim ve yorum eklerim gelince.

Gelmedi mi hala. Geldiyse resim koyabilirmisin. Bir de en çok merak ettiğim şey, altı tırtıklı zemin mi kayması için. Benim paspas habire kayıp debriyajı sıkıştırıyor. Bundan alacaktım senden haber bekliyoruz..
  • quote:

herkese merhabalar, hayırlı cumalar.

ridoo kardeş sorunu okuyunca aklıma ilk gelen şey acaba radyonun fm değil de am bandında olup olmadığıydı. buna dikkat ettin mi? belki gözünden kaçmıştır. anten veya teyp üzerinde operasyon yapmadan önce buna bir bak istersen, ne bileyim belki sorunun çözümü sanıldığı kadar zor değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercinsahin

quote:

herkese merhabalar, hayırlı cumalar.

ridoo kardeş sorunu okuyunca aklıma ilk gelen şey acaba radyonun fm değil de am bandında olup olmadığıydı. buna dikkat ettin mi? belki gözünden kaçmıştır. anten veya teyp üzerinde operasyon yapmadan önce buna bir bak istersen, ne bileyim belki sorunun çözümü sanıldığı kadar zor değildir.

kesinlikle Fm bandında ve bazen cızırtılı çekiyor bazen hiç çekmiyor

• quote:

quote:

quote:

ıkı defe yıkattım bı-ıkı bardak çay bardağı kadar su vardı.bugun sabah kontrol ettım ıslaklık yok.öğlende de yağmur yağdı bir ıkı saat. akşam baktım yıne su yok ama yıkayınca oluyo gıbı .servıstede yenı 80bın bakım yaptırmıstım.çok can sıkıyo..off?

arkadaşım bagaj fitillerinden içeri almaz.eğer alsa halı ıslak olur.anladığım kadarıyla istetmenin yerleştirildiği kısımın zemini ıslanıyor.o zeminde delik varsa yıkama esnasında aracın altına su tutulursa içeriye su alır.eğer zeminde delik yoksa terleme olayıdır.

kardes yıkattıktan sonra daha çok oluyor ama halı ıslak değil.yağmur yağdıktan sonra kontrol ettım su yok terleme yok.bugun hava guneşliydi.malasef terleme ve istetmenin yerleştiği kısım ıslaktı.
    20dk.güneşlendirdim bakalım sabah ne olacak?

Stopları kontrol ediniz.
    Sac ile arasında sünger conta var.
    Dış stopları tutan vidalar gevşediğinde
    kaportadan süzülen su bu contaların arasından bagaja girer.
    Çok su alırsa suyu görürsünüz.
    Az su alırsa suyu göremezsiniz, su buharlaşır, sizde terleme oluyor dersiniz, az suyun belirtisi terlemedir.
    Elinize bir pense alın, döşemeyi kaldırın,
    bir elinizle stopu dışarıdan bastırırken diğer elinizle vidaları sıkın.
    Muhtemelen gevşektir ve sıkınca sorun hallolur.

• 
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.