Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (504. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.667.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Active bile olsa iyi olduğunu düşünüyorum...2007 ve 20.000 KM birazda araştır temizse gider bence...

yarın servise getircem baktırcam ama bildik araba kazası boyası yok genede bir göstercem hemen modifiyesine başlıycam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut OLPAK

quote:

Orijinalden alıntı: omerburak54

quote:

Orijinalden alıntı: ercinsahin

quote:

selam aleyküm hepsiburda com.da kargo bedava diyor doğru mu bilen var mı?aracıma birkaç aksesuar sipariş edicem kargo bedavaysa, daha önce sipariş veren arkadaş varsa cevap yazabilirse memnun olurum

aleyküm selam diyelim önce.

hepsiburada, kargosunu bedava dediği ürünler için kargo bedeli almıyor. ben bir keresinde 70 kuruşluk bir sipariş yaptım doğru mu diye. gerçekten sadece 70 kuruş ödedim, ama kargo fişinde bedel de yazmıyordu. sanırım anlaşmalı kargosuna bazı ürünleri bedava taşıttırıyor.

ama 2 ürün alırsanız ve birinin kargosu bedava olur diğerininki olmazsa ve iki ürün aynı kolinin içinde bile gelse o kargo parasını alıyor. çünkü hepsiburada satışlarında kargo bedelini almıyor, onun yerine kargo payı alıyor. hatta, yaptığım bazı alışverişlerde dikkat ettim, misal benden 5 tl kargo payı aldığı bir alışveriş için gelen kargo fişinde aslında 3 tl ödediğini gördüğüm çok oldu, burdan bile kazanç elde ediyorlar. işlerine çakallık karıştırmasalar olmayacak.

sağol aga siparişi vereyim o zaman hemen

şuan cdlik elime geçti 2.55kuruş ödemiştim kargo ücretsiz
    Muz silecekleri hepsi buradadan aldım 8.17kuruş marketlerde 30lirayı buluyor...
    Şuan Havya Lehim seti bekliyorum
    Yanlız Kargo Firmasında Aras kargoyu öneriyorum:)
    Kredi kartınız yoksa veya güvenlik için tereddütünüz varsa bankaya gidip ücretsiz havale yapabiliyorsunuz şahsen ben öyle yapıyorum...

muzsileceklerin ölçüleri modeli nedir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ohalarınohası

quote:

Orijinalden alıntı: Umut OLPAK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ercinsahin

quote:

selam aleyküm hepsiburda com.da kargo bedava diyor doğru mu bilen var mı?aracıma birkaç aksesuar sipariş edicem kargo bedavaysa, daha önce sipariş veren arkadaş varsa cevap yazabilirse memnun olurum

aleyküm selam diyelim önce.

hepsiburada, kargosunu bedava dediği ürünler için kargo bedeli almıyor. ben bir keresinde 70 kuruşluk bir sipariş yaptım doğru mu diye. gerçekten sadece 70 kuruş ödedim, ama kargo fişinde bedel de yazmıyordu. sanırım anlaşmalı kargosuna bazı ürünleri bedava taşıttırıyor.

ama 2 ürün alırsanız ve birinin kargosu bedava olur diğerininki olmazsa ve iki ürün aynı kolinin içinde bile gelse o kargo parasını alıyor. çünkü hepsiburada satışlarında kargo bedelini almıyor, onun yerine kargo payı alıyor. hatta, yaptığım bazı alışverişlerde dikkat ettim, misal benden 5 tl kargo payı aldığı bir alışveriş için gelen kargo fişinde aslında 3 tl ödediğini gördüğüm çok oldu, burdan bile kazanç elde ediyorlar. işlerine çakallık karıştırmasalar olmayacak.

sağol aga siparişi vereyim o zaman hemen

şuan cdlik elime geçti 2.55kuruş ödemiştim kargo ücretsiz
    Muz silecekleri hepsi buradadan aldım 8.17kuruş marketlerde 30lirayı buluyor...
    Şuan Havya Lehim seti bekliyorum
    Yanlız Kargo Firmasında Aras kargoyu öneriyorum:)
    Kredi kartınız yoksa veya güvenlik için tereddütünüz varsa bankaya gidip ücretsiz havale yapabiliyorsunuz şahsen ben öyle yapıyorum...

muzsileceklerin ölçüleri modeli nedir acaba

ben 550-450 (22''-18'') kullanıyorum memnunum
    H.avni tekin üstadımız 600-480önermişti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susta Kazım -- 26 Şubat 2010; 22:10:44 >

• Debriyaj baskı+balata değişti
    İlk izlenimler...
    Debriyaj pamuk gibi...
    Araba uçuyor sanki:) süper oldu
    96700km devirdi balatalar :)
  • Merhaba arkadaşlar bende 2008 model 1.4 albea sole var lpg taktırmayı düşünüyorum km ne kadar yakar
    marka olarak ATİKER veya BRC düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz.
  • Merhaba değerli Albeacı dostlarım.Bagaj sıkıntısı nedeniyle Albea arabamı satmak zorunda kaldım.Ama kalbim yine sizlerle.Albea formu gibi birbirine yardımcı olan, herkesin derdini kendi derdi sayan,yardımcı olmak için yarışan bir form görmedim.2010 model Logan mcv aldım.umarım bu araba sahibi arkadaşlarla da güzel dostluklar edinirim.Herşey gönlünce olsun.Allah tekerinize taş değdirmesin.Lütfen dikkatli araba kullanalım.5 şubat günü 53 yaşındaki abimi (Av.Metin ÖZTÜRK)trafik kazasında kaybettim.Çok ama çok zormuş.Hoşçakalın
  • Başınız sağolsun kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesuryurek33

Merhaba değerli Albeacı dostlarım.Bagaj sıkıntısı nedeniyle Albea arabamı satmak zorunda kaldım.Ama kalbim yine sizlerle.Albea formu gibi birbirine yardımcı olan, herkesin derdini kendi derdi sayan,yardımcı olmak için yarışan bir form görmedim.2010 model Logan mcv aldım.umarım bu araba sahibi arkadaşlarla da güzel dostluklar edinirim.Herşey gönlünce olsun.Allah tekerinize taş değdirmesin.Lütfen dikkatli araba kullanalım.5 şubat günü 53 yaşındaki abimi (Av.Metin ÖZTÜRK)trafik kazasında kaybettim.Çok ama çok zormuş.Hoşçakalın

Başınız sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: suat6161

slm arkadaşlar yarın 2007 albea 1.3 multijet 20.000 de alıyorum 15.750 ye anlaştık sizce alınırmı fiyatı nasıl uygunmu cevap lütfen

Şaka olmalı.. veya bi yerde bir eksiklik olmalı.. Çok düşük geldi bana
  • basınız sagolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhuruzun

quote:

slm arkadaşlar yarın 2007 albea 1.3 multijet 20.000 de alıyorum 15.750 ye anlaştık sizce alınırmı fiyatı nasıl uygunmu cevap lütfen

şaka değil gerçek ama bir sorum var 4 kişiyle yazları yaylaya çıkyoz bazen çekişlerde sorun çıkarıyolarmı sorun yaparmı çekiminde acaba 180 torkmuş bunlar ama kullananlar bilirler bi sorun yaratırmı
  • quote:

quote:

quote:

şaka değil gerçek ama bir sorum var 4 kişiyle yazları yaylaya çıkyoz bazen çekişlerde sorun çıkarıyolarmı sorun yaparmı çekiminde acaba 180 torkmuş bunlar ama kullananlar bilirler bi sorun yaratırmı

Ben benzinli kullanıyorum ama bu sorun defalarca soruldu ve Multijet kullanan arkadaşlar inanılmaz derecede memnunlar...

• quote:

Merhaba değerli Albeacı dostlarım.Bagaj sıkıntısı nedeniyle Albea arabamı satmak zorunda kaldım.Ama kalbim yine sizlerle.Albea formu gibi birbirine yardımcı olan, herkesin derdini kendi derdi sayan,yardımcı olmak için yarışan bir form görmedim.2010 model Logan mcv aldım.umarım bu araba sahibi arkadaşlarla da güzel dostluklar edinirim.Herşey gönlünce olsun.Allah tekerinize taş değdirmesin.Lütfen dikkatli araba kullanalım.5 şubat günü 53 yaşındaki abimi (Av.Metin ÖZTÜRK)trafik kazasında kaybettim.Çok ama çok zormuş.Hoşçakalın

Başın sağolsun, Allah sabır versin.

Yeni araban hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin, kendine iyi bak hocam...

• Merhaba arkadaşlar bende 2008 model 1.4 albea sole var lpg taktırmayı düşünüyorum km ne kadar yakar
    marka olarak ATİKER veya BRC düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz
  • quote:

Başın sağolsun, yeni aracın hayırlı olsun.
  • kaçırma derim temizse...!

quote:

quote:

• Arkadaşlar benim anlamadığım bir konu var ALBEA denilince yaw çekişte sorun olurmu nasıl bir araba acaba falan deniliyor..! Ya benim araba Albea degil yada Albea lar hakkında yanlış bilinenler var..! 1.3 multijet dynamic arabam ile 4 kişi bagaj full dolu ve tavan bagajı ile birlikte dag dere tepe demeden canavar gibi tırmanışı gidişi ile ben çok memnunum..! LAlbea larda çekişte sorun yoktur herkes tarafından biline...!!! Çekişinde sorun yaşayan arkadaşlara küçük bir hatırlatmada bulunmak istiyorum..!!!! DEBİMETRE nizi çıkarın ve özel bir sprey temizleyici ile temizleyin 5-10 dakika sonra yerine takın farkedeceksiniz bir çok kişi arızalandı diye yenisi ile degiştirir ustalarda bundan para kazanır...! ALBEA larda çekiş sorunu genelde debimetrenin yaglanması ile olur çünkü yeterli hava kütle ölçeri işlevini yerine getiremedigindendir..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURGAYGS

Merhaba arkadaşlar bende 2008 model 1.4 albea sole var lpg taktırmayı düşünüyorum km ne kadar yakar
    marka olarak ATİKER veya BRC düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz

ben 1.2 8v kullanıyorum ve km de gazın litresini 2.11 den aldığım yerde 155 krş yakıyorum.sana tavsiyem landi renzo markasıdır.ha daha iyileri telefleks ve en iyi prins markalarıdır.ben Landi renzo dan memnunum(landi değil dikkat edin)
  • quote:

hepsiburada nın oto ürünlerinin kargosu bedava.ben çok alışveriş yaptım.sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenlve2

slm arkadaşlar aracıma 1-2 ay önce lpg taktırdım. formdada aracımla ilgili bir çok uyumsuzluğu vede lpg den memnun olmadığı yazdım hatta yeri geldi pişman bile oldum. Allaha şükür bütün problemlerim(araç teklemesi,rolanti bozukluğu,vitesi boşa atınca stop etmesi, fazla yakması) bitti. lpg ustası arkadaş enjektör nozullarını değiştirdi.ayrıca ustanın dedıği gibi bogaz kelebeğini temizlettim herkesede tavsiye ediyorum motorun üst plastik kapağı sökülüp hava filtresinin borusuna temizleme spreyi sıkılıp 10 dk motor rolantide çalıştırılıyor aracın sesi solugu değişti süper oldu herkese tavsiye ediyorum. lpg sorunları konusunda arkadaşlara yardımcı olabilir diye yazdım bunları. saygılarımla

mrb benim aractada rolanti bozuklugu var boş ta dururken yapıyor vede arada durcagıma yakın stop ediyor kalkışlarda sarsmada yapıyor bazen yetkili servisemi yoksa sanayiye mi götürsem sevenlve2 arkadaşım aracı yaptırmış bende bugun bosh servisinede uğradım yetkili servis yazılım atar sanayidekiler baska laf dedi kafam karıştı bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.