Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.672.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BUGUN PALİO 1.3 MULTİJET ALDIM 18000YTLYE 2006 MODEL DİNAMİK SİZCE FİYAT NASIL
    KM 60000 MAKYAJLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klok -- 20 Kasım 2007; 22:59:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: thelegend1907

kuzenimin albeasını kullanıyorum bi süredir ve bir süre daha kullanıcam 2003 model el full olanı yani nerdeyse bi akc sorum oalcaktı

1. bunun sis farları nereden yanıyor aradım taraıdm bulamadım
    2. bugu çözücğü ayarlıyorum ama bi türlü düzgün cözmüyor (ön cam) yagmurlu havalarda görüs sıfırlanıyor hiç bişey göremiyorum adeta :S acaba yanlıs mı kullanıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz.. ilk soguk sonra sıcak diyen var sürekli soguk diyen var vs. vs ....

asıl albea cılara sormak lazım

sanırım 2003 lerde ön sis yok eğer varsa 4 lü flaşör (kırmızı) düğmenin yanında hem ön hem arka sis var yanmıyorsa sigorta atmıştır yada başka bişey olmuştur.havalandırma yeterince üflemiyorsa polen filtresi inanılmaz doludur değiştirmek lazım.honda civic de yaşadım aynı problemi.dünyanın sineği böceği tozu çıktı ama camını 5 cm kadarda açarsan inanılmaz hızlı çözüldüğünü göreceksin.

• quote:

Orjinalden alıntı: klok

ARKADAŞLAR
    BUGUN PALİO 1.3 MULTİJET ALDIM 18000YTLYE 2006 MODEL DİNAMİK SİZCE FİYAT NASIL
    KM 60000 MAKYAJLI

aynısına 19.000 isteyende var 24.000 de bkz.
    www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/903452.html

çok uyanık arkadaş

• quote:

kuzenimin albeasını kullanıyorum bi süredir ve bir süre daha kullanıcam 2003 model el full olanı yani nerdeyse bi akc sorum oalcaktı

2. bugu çözücğü ayarlıyorum ama bi türlü düzgün cözmüyor (ön cam) yagmurlu havalarda görüs sıfırlanıyor hiç bişey göremiyorum adeta :S acaba yanlıs mı kullanıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz.. ilk soguk sonra sıcak diyen var sürekli soguk diyen var vs. vs ....

sis farı arkadaşın dediği gibi yanıyor
    buğu çözmek için
    1- klimanın en solda olan (maviden -kırmızıya giden )düğmesini en sağa çevir
    2- ortadaki fan hızını 1 yada 2 ye getir
    3- sağdaki hava yönlendirme düğmesini , buğu işareti olan konuma getir
    4-ortadaki kalorifer ızgarasını kapat

• quote:

Orjinalden alıntı: RomuLUSThEBiG

sanırım 2003 lerde ön sis yok eğer varsa 4 lü flaşör (kırmızı) düğmenin yanında hem ön hem arka sis var yanmıyorsa sigorta atmıştır yada başka bişey olmuştur.havalandırma yeterince üflemiyorsa polen filtresi inanılmaz doludur değiştirmek lazım.honda civic de yaşadım aynı problemi.dünyanın sineği böceği tozu çıktı ama camını 5 cm kadarda açarsan inanılmaz hızlı çözüldüğünü göreceksin.

tesekkurler 2003 te sis farı var ama suana kadar süs farı gibi dediğinizi deneyeceğim bakalım sis farı haline gelecek mi :D dediğiniz yerdeki tusu nasıl görmedim acaba :S :S

• quote:

Orjinalden alıntı: lebu

quote:

sis farı arkadaşın dediği gibi yanıyor
    buğu çözmek için
    1- klimanın en solda olan (maviden -kırmızıya giden )düğmesini en sağa çevir
    2- ortadaki fan hızını 1 yada 2 ye getir
    3- sağdaki hava yönlendirme düğmesini , buğu işareti olan konuma getir
    4-ortadaki kalorifer ızgarasını kapat

ortadaki kalorifer ızggarası??? derken tam olarak hangisi acaba... nese araca binice sabah anlarım heralde tesekkurler bi deneyeceğim

• quote:

Orjinalden alıntı: bahakanki

selamlar.benim de yeni bir albeam oldu.alırken fazla da araştırmadım.alırken sadece yakıtının ve vergisinin düşük olmasınaa baktım.2004 1.2 8v. 25 binde benimbeklentilerimi karşılar diye düşündüm.şimdilik memnunum.rampada performansı düşer dediler.randıman alamazsın dediler ama yarı dolu 4. vites gayet rahat çıkıyorum rampaları.trabzonu bilenler bilirler Zigana Dağının yokuşunu.şimdilik yakıtından da memnunum.ama merak ediyorum aynı özelliklerdeki bir albeası olan yazsın ne kadar yakıyor.neyse görüşürüz yine kendinize iyi bakın kazasız ve cezasız günler

benm suan kullandıgım 1.2 albea 200 bini geciyor sehir içi... kursunsuz ama bunun multijeti felan varsa benmki ondan deil :D
  • ızgara dediğim yer , hava üfleyen kanatçıklı yapı. onun aşağı yukarı yuvarlanan tekerlek şeklinde düğmesi var , onu kapalı konuma getireceksin....
    ordan hava gelmeyecek.
    hava sadece yan camların ordaki ızgaralardan ve ön cam önündeki yarıklardan çıkacak..
  • arkadaşlar ben derimki yeni bir albea klübü kuralım şatafatlı bir başlık atalım bir slogan koyalım.on line süresi iyi olan bir arkadaş üstlensin bu olayı.bütün fun klupler güncel mesajlanırken albea dan sayı olarak çok çok daha az olan araçların forumları hep güncel bizimki altlarda sürünüyor.yeni bir konu açılmıyor,post atılmıyor,konuyu açan arkadaş rockstar_942 zaten hiç ortalarda yok.değişik fikri olanlar varsa yazsın.
  • gördüğüm kadarıyla bu forum zor yürür. albeaciların mesajlarını analiz ettiğimde çoğunluk :
    -araba konusunda teknik bilgisi az olan,
    -modifikasyona pek meraklı olmayan ,
    -al -sat yapmayıp aldığını uzun süre kullanan.
    -arabanın aksamını -motorunu kurcalamayı sevmeyen.
    -müdahale gerektirmeyen arabaları seven tipler
    (bende bunladan biri sayılırım). maddeler daha da arttırılabilir.
    böyle olunca da forumda paylaşacak bilgi , sorulacak soru , verilecek cevap sayıları azalıyor. araçlar benzer karaklerde olduğu için ben palio klübünü de takip ediyorum , orda daha çok bilgi buluyorum.
  • merhaba arkadaşlar bende albea sahibi oldum 2. el.internette arattırdım karşıma bu sayfa çıktı gayet güzel bilgiler var,her türlü paylaşım için teşekkürler...benim sorum:aracım 2004 albea 1.2 el ac anlamadığım araç 235-250 arası yakıyor şehir içi normal mi bu değerler
  • yeni bir otomobil düşünüyorum albea veya hyundai era arasında seçim yapmak istiyordum geçenlerde ilk albea ya baktım tabi çoktandır hep dışardan görüyordum trafikte felan ama içini görünce adeta koşarak uzaklaştım çok iğrenç kalitesiz geldi bana şimdi hyundai bayisine gidip bakacağım bakalım ne olacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahzel

merhaba arkadaşlar bende albea sahibi oldum 2. el.internette arattırdım karşıma bu sayfa çıktı gayet güzel bilgiler var,her türlü paylaşım için teşekkürler...benim sorum:aracım 2004 albea 1.2 el ac anlamadığım araç 235-250 arası yakıyor şehir içi normal mi bu değerler

hayırlı olsun arkadaşım.bildiğim kadarıyla 1.2 benzinliler fazla yakıyor lpg takarsan anca böyle çözülür.çıkma bir lpg tesisatı bulup taksitle taktırabilirsin.
  • normal yakıyor diyebilirim , yani benimkide o kadar yakıyor . şehiriçi 100 ytl benzinle anca 400 km falan gidiyor.
  • arkadaşlar merhaba size bi sorum olucak bendede albea var arabanın aküsü bitti aküye takviye yaptım fakat marşa basmıyor yani çalıştırmıyor sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
  • bu arada akü yeni
  • Aramıza birçok yeni arkadaş katılmış öncelikle hepiniz aramıza hoşgeldiniz...

İyi forumlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RomuLUSThEBiG

quote:

Orjinalden alıntı: ahzel

merhaba arkadaşlar bende albea sahibi oldum 2. el.internette arattırdım karşıma bu sayfa çıktı gayet güzel bilgiler var,her türlü paylaşım için teşekkürler...benim sorum:aracım 2004 albea 1.2 el ac anlamadığım araç 235-250 arası yakıyor şehir içi normal mi bu değerler

hayırlı olsun arkadaşım.bildiğim kadarıyla 1.2 benzinliler fazla yakıyor lpg takarsan anca böyle çözülür.çıkma bir lpg tesisatı bulup taksitle taktırabilirsin.

Kardeş bendede 1.2 benzinli var ama bence diğer araçlara oranla az yakıyor ancak yokuş yukarı çıkarken çekiş zorlaştığı için benzinide fazla yakıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: ravers

yeni bir otomobil düşünüyorum albea veya hyundai era arasında seçim yapmak istiyordum geçenlerde ilk albea ya baktım tabi çoktandır hep dışardan görüyordum trafikte felan ama içini görünce adeta koşarak uzaklaştım çok iğrenç kalitesiz geldi bana şimdi hyundai bayisine gidip bakacağım bakalım ne olacak..

Peki Hyundai'ların motoru çokmu kaliteli?

Çarşıda birsürü motorundan tuhaf ses çıkan Hyundai görüyorum donanım olarak era üstün olabilir ama bence Albea daha kaliteli bende 2005 1.2 16v benzinli Dynamic var hiç bir sorun yok 11.500 Km civarında daha hiçbir sorununu görmedim çok şükür lütfen görünüşe göre kalitesini yorumlamayalım...Bagajı sınıfının en geniş bagajı, altı yüksek, benzini az yakıyor, 1.2 motora göre oldukça fazla kuvvetli, dizel motorları Avrupa 1.si, fiyatı donanımına göre gayet uygun...Daha ne olsun ben çok memnunum

• quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

quote:

Orjinalden alıntı: ravers

yeni bir otomobil düşünüyorum albea veya hyundai era arasında seçim yapmak istiyordum geçenlerde ilk albea ya baktım tabi çoktandır hep dışardan görüyordum trafikte felan ama içini görünce adeta koşarak uzaklaştım çok iğrenç kalitesiz geldi bana şimdi hyundai bayisine gidip bakacağım bakalım ne olacak..

Peki Hyundai'ların motoru çokmu kaliteli?

Çarşıda birsürü motorundan tuhaf ses çıkan Hyundai görüyorum donanım olarak era üstün olabilir ama bence Albea daha kaliteli bende 2005 1.2 16v benzinli Dynamic var hiç bir sorun yok 11.500 Km civarında daha hiçbir sorununu görmedim çok şükür lütfen görünüşe göre kalitesini yorumlamayalım...Bagajı sınıfının en geniş bagajı, altı yüksek, benzini az yakıyor, 1.2 motora göre oldukça fazla kuvvetli, dizel motorları Avrupa 1.si, fiyatı donanımına göre gayet uygun...Daha ne olsun ben çok memnunum

cevap vermemek daha iyi olur.16-17 yaşında bir çocukcaaz babası araba alacak kendisi alacakmış gibi yapıyor

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.