Şimdi Ara

D klasörü siliniyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kurulum yaparken bilgisayarım D e kuruyorum tam kurarken hata veriyor ve D siliniyor reset âtinca PC açılmıyor harddisk okumuyor diyor ancak kapatıp açınca açılıyor PC .. bu D klasörünün böyle yapma nedeni nedir bir türlü çözemedim 2 kere format artırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhaTAhmeT60 -- 21 Mayıs 2017; 2:10:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bad sector olabilir.HD tune ile taratmanızı tavsiye derim.
  • Tam olarak ne oluyor olabilir statik elektrik sorunu filan olabilir dedi arkadaşım PC yeni daha 1 aylık bazı şeyler yüklü ancak setuptan yüklerken sıkıntı yaşıyorum ya "D" kayboluyor yada isdone.dll hatası alıyorum PC de olmasına rağmen isdone

• Kötü amaçlı bir yazılımdan dolayı kaynaklanıyor muhtemelen. Ne kadar güncelleme var ise hepsini yapın 1 tane bile kalmasın. Güncellemelerin tamamlandığından emin olduktan sonra bilgisayarınıza res atın. Sorun düzelecektir. Ayrıca 7 mi 10 mu kurulu? 32 mi 64 bit mi? Ayrıca güncel windows defender ile çevrim dışı bir tarama yap. Ayarlar > Güncelleştirme ve güvenlik > Windows Defender > Çevrimdışı Tarama bölümüne giderek yapabilirsin yaklaşık 15 dakika sürer. Bu işlemden sonra pc resetlemen gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRoZeNBoDy -- 21 Mayıs 2017; 18:34:14 >
  • W10 pro kurulu 64 bit

• quote:

Orijinalden alıntı: SerhaTAhmeT60

W10 pro kurulu 64 bit

Bilgisayarınızda Windows güncellemelerinin tamamı yüklü mü? Güncellemeler yüklü değil ise tamamını yükledikten sonra, sorun devam ediyor ise windows defender ile tarama yapınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRoZeNBoDy -- 21 Mayıs 2017; 20:36:40 >
  • FRoZeNBoDy kullanıcısına yanıt
    Güncelleştirme şuan ya yapılıyor bi yandanda hd tune ile HDD tariyorum bazı damageleri yerleri var oraları ne yapabilirim şuan tarama bitmedi henüz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D klasörü siliniyor yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: SerhaTAhmeT60

Güncelleştirme şuan ya yapılıyor bi yandanda hd tune ile HDD tariyorum bazı damageleri yerleri var oraları ne yapabilirim şuan tarama bitmedi henüz

Çok çıkmamış. Tamamlansın bakalım artacakmı. Bu damageler için chkdsk yapıp onarmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca MaxBlast 5, hdd regenerator ve advanced systemcare programları ile scan ve repair işlemlerini uygulayabilirsiniz. En son damageli sürücünün üzerine sağtık-özellikler araçlar ve hata denetimi bölümünden ''denetle'' diyerek bozuk bölümleri onarmayı deneyebilirsiniz. Bütün bu işlemlerden sonra hdd tune ile tekrar tarama yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRoZeNBoDy -- 21 Mayıs 2017; 21:1:44 >
  • Tamam öyle bi deniym PC daha 1 aylık normal mj böyle şeyler tüm parçaları 0 geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhaTAhmeT60 -- 21 Mayıs 2017; 21:47:24 >
  • Dediğim işlemleri yaptıktan sonra hdd tune ile tekrar tarattınız mı? Hala kırmızı bölümler çıkıyorsa normal değil. 1 aylık ürün sonuçta. Yerinizde olsam servise gönderirdim.

• Bende öyle yaptım arızalı ürün diye mesaj gönderdim değişim bekliycem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.