Şimdi Ara

D.H NEDEN XPERIA SP INCELEMESI YAPMAZKI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsungun basıt telefonlarına dakıkalarca mehtıye duzulurken yok soyle bataryası var derken,tam ınceleme on ınceleme,duyurular tanıtımlar falan boy boy onumuze serılırken nedense sony e ıkıncı sınıf muamelesı yapılır,turkce olarak SP ıcın ınceleme vıdeoları mevcutken bazo sıtelerde burada ses yok.Hayır tabıkı uzun bır ınceleme beklemeyı gectım 3-5 dakika lık bır ınceleme yapmıyorsunuz.Ben temmuzdan once sp ve L ıncelenmıs olmaz burda yazmıstım maalesef haklı cıkcam galıba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 14 Haziran 2013; 0:15:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• muhtemelen sony dh'ye xperia sp yollamamıştır.Adamlarda haklı olarak para verip bi de reklamını yapmak istemiyorlar.Samsung reklam tanıtım konusunda çok çalışma yapıyor.Binalarda boy boy afişler,duraklarda,reklam panolarında,havaalanlarında,ayrıca yeni model çıkınca model için konser vermelere kadar.Ayrıca site yöneticisi,inceleme yapan arkadaşlara iyi muamele,destek,teşvikli birşeyler de yapılıyorsa bu tür etkilerini görebiliriz zannımca.Kaldıki hakkını yememek lazım xperia z için dh baya haber,inceleme bilmemne yaptı.Yine burda sony nin xperia z için özel tanıtım çalışması denemesi etkili oldu zannımca.
  • Senın fıkrınden yola cıkarsak sony sp yollamısını bekleme durumundayız,bakalım o zaman vıdeo ınceleme nasıl olacak ortaya cıkacak ıncelemyı dort gozle beklıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Senın fıkrınden yola cıkarsak sony sp yollamısını bekleme durumundayız,bakalım o zaman vıdeo ınceleme nasıl olacak ortaya cıkacak ıncelemyı dort gozle beklıyorum.

Daha s4 incelemeside çıkmadı. Dh ile ilgili değil firma ile ilgili bir durum bu. Başka sitelerden incelemek zorundasınız şimdilik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • firma yollamassa telefonu bizimkiler para verip alıp video mu çekcek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.