Şimdi Ara

D' de birden bire dosyalar oluştu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar durup dururken D' de bir takım dosyalar oluştu.( eula.1028 , eula.1031 isimlerinde ) bunlar ne işe yarar? silsem bir şey olur mu?

oluşan dosyalardan install olanına tıklayınca "Microsoft visual studio c ++ 2008 redistributable setup" diye bir şey çıkıyor.

D' de birden bire dosyalar oluştu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyi bir Nick bulamadim -- 25 Ekim 2013; 10:35:48 >

• winrar ile dosya açtınızmı ? rar lı bir dosyanın içindekileri hdd d ye cıkartmıs gibisin. programı kurmak rarlı dosyaya çift tıkla içinde setup olur ona tıklayıp kurabilirsin. yada bir klasör oluştur dosyaları oraya çıkartıp ordanda kurabilirsin. bu yaptıgın gibi üst klasörü olmayan dosyaları çıkarttıgınga böyle dağınık şekilde olurlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.g.r.e.s.i.f -- 25 Ekim 2013; 2:47:18 >
  • hocam sana bi zararı olmaz şöyle özet geçeyim, windowsu orjinal olarak satın aldığın zaman gider onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.g.r.e.s.i.f

winrar ile dosya açtınızmı ? rar lı bir dosyanın içindekileri hdd d ye cıkartmıs gibisin. programı kurmak rarlı dosyaya çift tıkla içinde setup olur ona tıklayıp kurabilirsin. yada bir klasör oluştur dosyaları oraya çıkartıp ordanda kurabilirsin. bu yaptıgın gibi üst klasörü olmayan dosyaları çıkarttıgınga böyle dağınık şekilde olurlar..

hocam rar lı dosya falan çıkartmadım hiç. bilgisayarı kapatmadan önce yoktu, sonra açtığımda dosyalar ortaya çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

hocam sana bi zararı olmaz şöyle özet geçeyim, windowsu orjinal olarak satın aldığın zaman gider onlar

peki silsem hepsini bana bir zararı olmaz değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Birden fazla aynı resimleri silme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.