Şimdi Ara

D:/ biriminde dosya silinmiyor? Sağ tık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
12.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HERKESE İYİ FORUMLAR DİLERİM BENİM BİR SIKINTIM VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM YEREL DİSK D DEN BİŞEY SİLMEK İSTİYORUM FAKAT SİLEMİYORUM MAUS A SAĞ TIKLAYINCA SİL SEÇENEĞİ GÖZÜKMÜYOR BUNUN NEDENİ NEDİR ACABA KONU İLE İLGİLİ KESİN BİLGİYE SAHİP ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA YARDIM EDİN ÇOK SİNİRLİYİM BU MEVZU YÜZÜNDEN ACABA VİRÜS PROGRAMIM İLE Bİ İLGİSİ VARMIDIR SİZCE KASPERSKY İNTERNET SECURİTY 2011 KULLANIYORUM O BİŞEYLER YAPIYO OLABİLİRMİ HATTA CAPS (RESİM) EKLİYORUM BAKIP BANA Bİ YARDIM EDERMİSİNİZ... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1076169/E6C0BE429AD14704A6318DE7CD0DDABB.jpg

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• del tuşu silmiyor mu?
  • ona basmama rağmen hiç bir şekilde etki etmiyor sil diye bi ekran bile çıkmıyo hiçbişey yok yani etkisiz
  • c sürücüsünden silebiliyor musunuz?

d sürücüsünde YENİ OLUŞTURDUĞUNUZ bir dosyayı silerken de bu sorunla karşılaşıyor musunuz?
  • güvenli modda silmeyi denedin mi hiç ?
  • c den silebiliyorum sorun yok c de hatta masa üstünden bile silebiliyorum fakat d den silemiyorum delircem valla yeni klasör yaratamıyorum sağ tıklayınca yeni seçeneği de görünmüyo valla kafayı yicem
  • demek ki sizin probleminiz sadece silmek değil aynı zamanda oluşturmakla da alakalı..yani d sürücünüzde bir işlem yapma yetkiniz yok anladığım kadarıyla.
    ne zaman format atıldı bilgisayara en son?yeni bir yazılım yüklediniz mi ve D sürücüsünün özellikleriyle hiç oynadınız mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 ay oldu komple format attım herhangi bi işlem yapmadım kaspersky virüs programını yükledim hiç bir özelliği ile oynamadım
  • yani bu sıkıntı formattan sonra olmadı değil mi?formattan sonra sorun yoktu,daha sonradan mı oldu bu sıkıntı?
  • formattan sonra olmadı daha sonradan oldu az önce güvenli modda açtım silmeyi denedim o da olmadı sonra normal olarak tekrar başlattım pc yi açıldı bakıyım bi dedim silebilecekmiyim diye sil seçeneği çıktı sildim delete tuşuna basarak sonra kaspersky ı kaldırdım tekrar başlattım pc yi şimdi yine silemiyorum ve yeni klasör oluşturamıyorum delircem yemin ederim
  • d deki yedeklerimi alıp tekrar komple format atıcam sonra tekrar bilgilerimi d ye atıcam bakalım yine aynı sorunu yapıcakmı acaba deniyip görücem
  • ben bu harddiskin ... küfür edicem şimdi ama neyse hadi banlanmanın anlamı yok
  • Benim de harici harddiskte shift+delete yapmazsam silemiyorum. Daha doğrusu silinmiş gözüküyor ama boşluk değişmiyor.
  • MS-DOS üzerinden dosya silmeyi denediniz mi?

Çalıştır > cmd > D:\>DEL ''X'', Enter. ( X, silmek istediğiniz klasör, eğer ki bir hedefse uzantıyıda girin. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: DomuzBağcı

HERKESE İYİ FORUMLAR DİLERİM BENİM BİR SIKINTIM VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM YEREL DİSK D DEN BİŞEY SİLMEK İSTİYORUM FAKAT SİLEMİYORUM MAUS A SAĞ TIKLAYINCA SİL SEÇENEĞİ GÖZÜKMÜYOR BUNUN NEDENİ NEDİR ACABA KONU İLE İLGİLİ KESİN BİLGİYE SAHİP ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA YARDIM EDİN ÇOK SİNİRLİYİM BU MEVZU YÜZÜNDEN ACABA VİRÜS PROGRAMIM İLE Bİ İLGİSİ VARMIDIR SİZCE KASPERSKY İNTERNET SECURİTY 2011 KULLANIYORUM O BİŞEYLER YAPIYO OLABİLİRMİ HATTA CAPS (RESİM) EKLİYORUM BAKIP BANA Bİ YARDIM EDERMİSİNİZ... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

Bilgisayarıma girin

d: sürücüsüne sağ tıklayıp özelliklere girin
    Açılan pencerede güvenlik sekmesine geçin ve gelişmişi tıklayın bir pencere daha açılacak
    Sonra İzinleri değiştire tıklayın bir pencere ddaha açılsın
    Açılan pencerede administratoru seçip düzenle deyin
    Buradan değiştirebilirsiniz izinleri

• hocam öncelikle benim sistemimde windows 7 64bit ultimate kurulu dediğiniz farklı şekilde ama ben buldum o dediğiniz yeri açtım fakat hangilerini kaldıracağımı bilemedim ben seçenekleri yazıyorum siz biliosanız bana sölermisiniz hangilerinden izin ver kutucuğunu boş bırakayım

tam denetim: izin ver seçili

değiştirme: izin ver seçili

okuma ve yürütme: izin ver seçili

klasör içeriğini listeleme: izin ver seçili

okuma: izin ver seçili

yazma: izin ver seçili
  • makedonn nickli arkadaşım benim asıl sorunum şu herhangi bişeyi silmek istiyorum klavyeden delete tuşuna basıyorum hiç birşey olmuyo sil sayfası çıkmıyo yerel disk d ye giriyorum ordan silmek istiyorum maus a sağ tıklayınca seçeneklerde sil seçeneği yok ve yeni klasör oluşturamıyorum sonra reset atıyorum bilgisayar açıldıktan sonra denemek amaçlı silmeye çalışıyorum siliyo bilgisayarı kapatıp açıyorum tekrar olmuyo sil seçeneği çıkmıyo maus a sağ tıklayınca ve delete tuşuna basınca yine bişey olmuyor bu sorunu nasıl çözecem inan bilemiyorum
  • ayrıca aşağıda yazılanları yaptım reset attım pc ye oldu silme işlemini yaptım yeni klasör yapabildim fakat bilgisayarımı kapayıp dışarı çıktım geldim eve pc yi açtım aynı sorun yine var düzelmiyo bi türlü

Başlat/çalıştıra gelip regedit yazıp tamam dedikten sonra;

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies kısmından WriteProtect i bulup sağ tıklayıp "değiştir" dedikten sonra orada çıkan değer eğer 1 ise 0 yapın.

Son olarak ControlSet001 ve ControlSet002 kısımlar içinde aynısını uygulayın.
  • Ben kendi bilgisayarımda (Bende de win7 Home Basic x64 yüklü) girdiğimde aşağıdaki gibi bir ekran çıkıyıor.

www.upload.gen.tr
    D:/ biriminde dosya silinmiyor? Sað týk sorunu - resim indir resim.jpg
    http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/usqnwsdv/resim.jpg.html

• tamam senin açtığın tüm sayfaları bende açabiliyorum bende farklı ama hangilerini kaldırmalıyım izin ver seçeneğini boşmu bırakmalıyım anlayamadım açıklarmısın lütfen izin ver seçeneği olanları boşmu bırakmalıyım anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HalilBey -- 24 Ağustos 2011; 16:20:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.