Şimdi Ara

(D.bakır) Carrefour - Hamsi 4, İstavrit 5, Levrek 18, Çipura 19

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

(D.bakır) Carrefour - Hamsi 4, İstavrit 5, Levrek 18, Çipura 19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burda hamsi 17lira

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hal fiyatına satıyor neredeyse. Diyarbakır balığı sevmiyor demekki
  • Arkadaslar balikciyim.

Cupra levrekte gramaj onemli.

3-5 dedigimiz 4-6 dedigimiz. Bu fiyatlar hangisi icin gecerli? Onu yazarlar boyle marketlerde. Soylersen sicak soguk mu firsat soyleyim :)

Hamsinin yakindan fotografini cekseydin buzhane mi taze mi oldugunu da soylerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: JimmyJimmy

Arkadaslar balikciyim.

Cupra levrekte gramaj onemli.

3-5 dedigimiz 4-6 dedigimiz. Bu fiyatlar hangisi icin gecerli? Onu yazarlar boyle marketlerde. Soylersen sicak soguk mu firsat soyleyim :)

Hamsinin yakindan fotografini cekseydin buzhane mi taze mi oldugunu da soylerdim.
    Hocam bir resim.paylaş buzhane nasıl olur taze olduğunu nasil anlariz

• JimmyJimmy kullanıcısına yanıt
    650-700 gr gelen levrek fiyatı ne kadar olursa uygundur?
  • JimmyJimmy kullanıcısına yanıt
    levrek 4-6 idi.

hamsi ve istavrit sanırım buzhane

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buzhanede olsa bu fiyatlar çok iyi.Ben deniz kenarında yaşamama rağmen en taze balık 1 günlük oluyor. Biz bu fiyatlardan alamıyoruz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHARISMATIC

Hocam bir resim.paylaş buzhane nasıl olur taze olduğunu nasil anlariz

Alıntıları Göster
    Hocam balık kendini belli eder parlaklığı ile ama şöyle bir durum var. Pazarta mostura dedikleri şeyleri yaparlar. Altına ince, kötü balık üstünede güzel balığı serpiştirirler.

Adam 10 koli ince, 2 koli de üstüne vuracak bi iyi balık alır

Bu konuda ciddi bir video hazırlamak istiyorum aslında

• Sardalya, hamsi gibi balıklarda her zaman kazıklarlar. Tek tek seçemiyorsun. Önemli olan büyük balıklarda kazık yememek. Bana palamut diye tombik, orkinos yavrusunu birkaç kere sattılar. Geçen ay palamut yazdıkları balıkların hiçbirisi palamut değildi bilmeyene satıyorlardı. Balık işi zor iş.
  • Balıgın iyisi ortadaki ön kasada,kırmızı pembe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul pazarlarında şu ara 2 çeşit hamsi var 5-7 TL ince ufak hamsi, 15-20 TL aralığındada iri hamsi.İstavritde 7-10 TL civarına satılıyor.Sonuç olarak hamsi ve istavritin Diyarbakır da tazeliği düşünülürse çokta avantajlı gözükmüyor.Ama levrek ve çupra iyi fiyatmış.

@göktuğbey

Evet balığın iyisi o ama fiyatı manyak şişirmişler,son 1-2 aydır 15-25 TL aralığında bolca yedik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JimmyJimmy

Hocam balık kendini belli eder parlaklığı ile ama şöyle bir durum var. Pazarta mostura dedikleri şeyleri yaparlar. Altına ince, kötü balık üstünede güzel balığı serpiştirirler.

Adam 10 koli ince, 2 koli de üstüne vuracak bi iyi balık alır

Bu konuda ciddi bir video hazırlamak istiyorum aslında

Alıntıları Göster
    Aynen hocam karışık oluyor özellikle hamside veriyorlar ayarı.

• Geçen biri yine paylaşmıştı ertesi gün gittim fiyat değişmişti..kantar şubesinde genelde bir günlük oluyor bu indirimler

• Akvaryumda alabalık varsa alıyoruz bazen.Yoksa hiçbirini yemiyorum hepsi bayat.Bu arada burada da hamsi 15 TL, palamut karadeniz 17,5 TL, alabalık 23 TL.2 yıl önce alabalığı 12 TL den alıyorduk mazide kaldı artık
  • Diyarbakıra gittiğimde bu carrefoura gidip balık bakmıştım. Hepsi abartısız 1 haftalık balıklardı. Oralarda taze deniz balığı bulmak imkansız gibi. sur taraflarında canlı tatlı su balığı satanlar var. Onlar daha mantıklı.

• Gürpinardaki balik halinde istavritin kasasini (15 kg ) 70 liradan almistim. 2 hafta önce 50 liraya satiyorlardi. ( çok iri değil. ) toplam 12 kiloluk 28 adet çuprayi ise 170 liradan almistik. İstanbuldaki arkadaşlar Gürpinar balik halinden istifade edebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.