Şimdi Ara

D.A.K 16.10.2016 [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
4.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 dakika sonra dünya tarihinin en büyük savaşı başlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi inşallah. Aksiyon olsun ya biraz
  • Hadi bakalım

• DAK HERKESİN BİLDİĞİ (SLLCŞDŞDD) ÇOĞU KİŞİ BİLMİYOR AMA OLSUN BİR ÖRGÜT KURMAK PEŞİNDELER VE YAPMIŞ BULUNMAKTALAR.
    OLAYIN BAŞLANGICI.
    DUVARIMDA BİR POST GÖRDÜM VE ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM BAYAĞI DA BİR İLGİMİ ÇEKTİ. ÖNCELİĞİM LÜTFEN SONUNA KADAR OKUMANIZ.
    DAK 16.10.16:
    ÖNCELİKLE DAK BİR TOPLAMA ÖRGÜTTÜR. HER IRK CİNSİYET VE TARAFTA EN AZ BİR ÜYESİ BULUNMAKTADIR. TÜM FOTOĞRAFLARI TEK TEK ATACAĞIM. DAK 1500 LERDEN BU YANA DÜŞÜNÜLEN BİR ÖRGÜTTÜR. 1618DE BAŞLAMIŞ OLAN İSYANLAR KATLİAMLAR VE BAŞKA ŞEYLERİN FOTOĞRAFLARI VARDIR. ÇOĞU ÜLKE GÖZÜKÜYOR AMA İLK BAŞTA ALMANYA EN ÖNE ÇIKIYOR. ALMANYA TARİHİNE BAKARSAK EN ÇOK EZİYET GÖRDÜĞÜ IRK NAZİLER. NAZİLER BÜYÜK İHTİMAL Bİ TOPLANMA PEŞİNDELER. YENİDEN DOĞUŞ PEŞİNDELER. VİDEOLARINDA İSE HERKES BİR BAYRAK TAŞIYOR VE EN İYİ ÖRNEK WOFTÜ DE Kİ KARTAL RÜTBESİ İŞARETİ VE ALTINDA DAK YAZMIŞ BULUNMAKTA.
    ELDE VAR BİR: NAZİLER.
    DAK İSRAİLLE DE BAĞLANTILI OLABİLİR IŞİD DİĞER DEYİŞLE DAEŞ NEDEN İLK İRANA SALDIRDI? COĞRAFYAM ÇOK DÜŞÜK AMA İSRAİLLE İRAN KOMŞU DİYE BİLİYORUM. DAEŞ İLK İRANI SONUNA KADAR FETHETTİKTEN SONRA İSRAİL DAEŞE SALDIRACAK VE DAEŞ ANINDA TESLİM OLACAK BÖYLECE ÜLKEYİ BÜYÜTMEYE GEÇECEKLER. SONRA AMERİKAYA DOĞRU İLERLEYİP TÜM ÜLKELERİ FETHETTİKTEN SONRA AMERİKAYLA İSRAİL ARASINDAKİ ÜLKEYE TESLİM BİLDİRGESİ YAYINLAYACAKLAR VE İSRAİLLE AMERİKA BAĞINTILI OLACAK SINIR ARADAKİ ÜLKE OLACAK.
    ELDE VAR İKİ : İSRAİL VE AMERİKA.
    NAZİLER VE İSRAİL BAĞINTILI OLMA OLASILIĞI ÇOK DÜŞÜK BU YÜZDEN İSRAİL ELDEN DÜŞÜYOR VE BÖYLECE DAEŞ TE GİDİYOR AMA BÖLGE BÜYÜTME PLANI GERÇEK OLABİLİR.
    ELDE KALDI TEKRAR İKİ:AMERİKA VE NAZİLER.
    AMERİKADA MUSEVİ İNSAN ÇOK BULUNDUĞU İÇİN AMERİKAYI İSRAİLİN YANINA ALIYORUZ.
    VE ELDE KALDI BİR :NAZİLER.
    NAZİLER ÇOK ÜSTÜN BİR IRK DEĞİL. ÇOK KİŞİYE DE SAHİP DEĞİL. AMA DAK HER GRUBA ÜYE OLDUKLARI İÇİN HERKESİ BİRBİRİNE DÜŞÜRECEK. BUNA EN AMA EN İYİ ÖRNEK LGBTCİLER VE HOMOFOBİKLER ARASI KAVGA. DÜNYANIN %85İ BU TARTIŞMAYA KATILACAK VE KAVGA OLUŞACAKTIR. ŞAHSEN HOMOFOBİĞİM HAK YOLU VARKEN NEDEN BOK YOLU. NEYSE. EN BÜYÜK KAVGA YAPILDI. SIRA ÜLKE ARASI KAVGA YAPMAKTA. DAK ONLARI DA TAMAMLADIKTAN SONRA ÜLKE İÇİNDEKİ LGBTCİ VE HOMOFOBİKLERİ KAVGA ZATEN ETTİRMİŞTİ. HİÇBİR ÜLKEDE BİRLİK OLMAYACAK. VE NAZİLER VE DAK YENİDEN DOĞUŞA GEÇECEK. TÜM ÜLKELER FETHEDİLECEK VE NEW WORLDS ORDER OLUŞACAK. İLLÜMEMATİ BU KONUYA DESTEK ÇIKMAZ AMA NAZİLER KENDİ NEW WORLDÜ KURMAYA ÇALIŞABİLİR. DAK BU ZAMANA KADARKİ TÜM IRKLARI YARATILIŞLARI BİLİYOR VE EN İYİ ZAMANI DÜŞÜNÜYOR. VE EN İYİ ZAMAN ONLARA GÖRE BU. KISACASI DÜNYAYI FETHETMEYİ DÜŞÜNÜYORLAR. BU SİSTEMİ BOZACAK TEK ÜLKE YİNE TÜRKİYE. ÇÜNKÜ TÜRKLER KADAR ÜSTÜN BİR IRK YOKTUR BULUNMAYACAKTIR. TÜM BİRLİK VE BERABERLİK BİZDEDİR. FOTOĞRAFLARI DA ATIYORUM SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEY VARSA FOTOĞRAFI ATIP BU NE ANLAMA GELİYOR VE YA SADECE YORUM ATIP BU NE ANLAMA GELİYOR DİYE SORABİLİRSİNİZ. ŞUAN BEYNİM DURMUŞ BULUNMAKTA. HERKESE İSTENEN CEVABI VERİP BU ARAŞTIRMAMA SON VERMEK İSTİYORUM. CİDDEN KEŞFETTİĞİM ŞEYLER SONUCU AŞIRI KORKMAYA BAŞLADIM. BU GECE UYURMUYUM ONUDA BİLMİYORUM PRİM DİYEN ÇEKİP GİDEBİLİR BİLGİLENİN DİYE ATIYORUM İYİ GECELER.

• Benim o videolarda dikkatimi çeken tek şey neredeyse her videoda gizli veya açık olarak ay veya yıldız motiflerinin bulunması. Ülke zaten çok zor zamanlardan geçiyor insanı iyice paranoyak ediyorlar.

• Asabi Adam kullanıcısına yanıt
    WOFTÜDEN SONRA OKUMADIM
  • Musul Harekatıyla aynı tarihe gelmesi dolayısıyla ilgimi çekti yoksa sallamam pek böyle konuları. Armageddon savaşının başlayacağı rivayet edilen yerlere yakın bölgeler
  • Bide DAK çıktı. Çıldırıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jin

Benim o videolarda dikkatimi çeken tek şey neredeyse her videoda gizli veya açık olarak ay veya yıldız motiflerinin bulunması. Ülke zaten çok zor zamanlardan geçiyor insanı iyice paranoyak ediyorlar.

Hocam baktım da göremedim ay yıldız motifi.
  • Hodor hodor hodor hodor

• quote:

Orijinalden alıntı: skbMoony

Musul Harekatıyla aynı tarihe gelmesi dolayısıyla ilgimi çekti yoksa sallamam pek böyle konuları. Armageddon savaşının başlayacağı rivayet edilen yerlere yakın bölgeler

İns olurda kıyamet kopar.Bu dünyadan bıktım artık

• Asabi Adam kullanıcısına yanıt
    israille iran komşu mu

sene 2016 bişi sallıyosun bari güzel salla aç 2dk haritaya bak israil nereeee iran nere

•  D.A.K 16.10.2016 [ANA KONU]

Konu kapanabilir
    (alıntıdır)
  • mesajm bulunsun.
  • Ne diyonuz lan yatın zıbarın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalık kesinlikle fake diye düsünüyorum.Musul operasyonuyla birlikte böyle bir dalga çıkması manidar ama olsun ben yinede inanmıyorum

• Eger bi tarih verilip bu tarihte kotu bisey olacak deniyorsa emin olun olmayacak. Ornek 14 agustos. 21 aralik vs vs suan aklima gelmiyorda bisey olursa biz olduktan sonra ogreniriz zaten. Bu sayaca bakio mutlu olabilirsiniz hic degilse bu sayac ve ondan sonraki 1 gun hicbirsey ters gitmez 👍

• balon
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagineod

Saçmalık kesinlikle fake diye düsünüyorum.Musul operasyonuyla birlikte böyle bir dalga çıkması manidar ama olsun ben yinede inanmıyorum

Musul operasyonuyla birlikte çikmadi zaten vardi ki

• 12.12.12 olayı gibi olacak. Şirince'de toplanın yine, çok popüler oldu orası.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.