Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (493. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.943
Cevap
35
Favori
1.724.022
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burhan
    Buyurun aracın iç fotoğraflarını şuraya attım. Gizliliği de açtım, bakabilirsiniz;

http://www.facebook.com/album.php?aid=259602&id=748608755&l=c7b5f47753

hocam çok sağol.....
    Kılıflar ve sırtlık gerçekten güzel olmuş. Bunları nerden temin edebiliriz acaba ve fiyatları ne kadar? Istanbulda mi ikamet ediyorsunuz siz nerden aldınız mesela? Örneğin kılıfları biz kendimiz takabiliyor muyuz?

• Artık bu forumda paylaşım yapmıyorum, arabasını göklere çıkararak, altındaki tenekeyi yücelten kişilerle münakaşaya girmek istemiyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:27:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Buyurun aracın iç fotoğraflarını şuraya attım. Gizliliği de açtım, bakabilirsiniz;

hocam çok sağol.....
    Kılıflar ve sırtlık gerçekten güzel olmuş. Bunları nerden temin edebiliriz acaba ve fiyatları ne kadar? Istanbulda mi ikamet ediyorsunuz siz nerden aldınız mesela? Örneğin kılıfları biz kendimiz takabiliyor muyuz?

Ben istanbul'dayım. Sırtlıkları Bayrampaşa carrefourSA'dan aldım. 12 TL fiyatı vardı. Sadece sırtlıkların fiyatını bilebilirim. Arabamda koltuk kılıfı kullanmıyorum.

• Artık bu forumda paylaşım yapmıyorum, arabasını göklere çıkararak, altındaki tenekeyi yücelten kişilerle münakaşaya girmek istemiyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:27:47 >
  • quote:

quote:

quote:

hocam çok sağol.....

Evet istanbuldayım. Aksarayda hepsini en ucuz şekilde temin edebilmek mümkün. Ben hepsiburada'dan almıştım, aldığım zamanlar pek vaktim yoktu, dolaşmak istememiştim.

Hatta aldığım ürünler;

http://www.hepsiburada.com/Liste/concept-design-airbagceplik-richter-kumas-oto-kilifi-91a40004/productDetails.aspx?categoryid=253687&productid=otm91a40004

http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-blackmagic-99-terletmezortopedik-bel-yastigi-2-li-ekonomik-paket-841517/productDetails.aspx?categoryid=20024973&productid=otm841517

Aldığım fiyattan 3-5 lira pahalılanmış sadece, dediğim gibi aksarayda daha ucuza bulunabilir.
    Kılıfları kendim taktım, ama tam bir işkence kafadan 1,5-2 saat uğraşmışımdır o ön koltuklara
    Ama birini bağladıktan sonra diğeri çok daha kolay.

tam benim aradığım türde kılıflar çok sağolun hocam yardımlarınız için. ben de netten alırım kim kadıköyden aksaraya gidecek şimdi:)
    sandero ya zaten uyar loganla aynı olduğu düşünülürse
    tekrar teşekkürler

• loganın yakışı gerçekten çok düşük
    ona diyecek bir şeyım yok
    ama daha karar vermedik
    aralıkta kanpanyaları takip edecegiz
  • Bu da benim sırtlık. Denemek için bir tane almıştım. Çok memnun kaldım. Hiç terletmiyor. Yolcu koltuğundakine itibar etmeyin. Hiç bir faydası yok. sadece dekor. Sürücü koltuğundaki sırtlıktan yolcu koltuğuna da alacam bir tane.

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Bu da benim sırtlık. Denemek için bir tane almıştım. Çok memnun kaldım. Hiç terletmiyor. Yolcu koltuğundakine itibar etmeyin. Hiç bir faydası yok. sadece dekor. Sürücü koltuğundaki sırtlıktan yolcu koltuğuna da alacam bir tane.

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

evet güzel görünüyor. destek ve terletmeme açısından faydalı.
    bu arada resimde görünüyor bor power mı? gözle görünür bi faydasını görüyo musunuz onun? hani zayıflatma hapları olur ya insan kulak bile asmaz o hesap ben onları hiç umursamadım bile ama heryerde görüyor ve duyuyorum ne gibi bi faydası var bunların

• Evet. O Borpower. Bundan önceki 1992 model Renault arabamda açık ara faydasını gördüm. Çünkü 1 ay boyunca Broadway'ı borpoversiz kullanmıştım. Bunu koyduktan 2-3 dakika sonra motorun sesi azaldı. Rampalarda vites düşürmez oldum. Arabanın çekişi arttı. Motor ilk marşta daha kolay çalışmaya başladı.

Fakat Broadwayı satıp 2. el Dacia Logan alınca daha arabayı doğru dürüst kullanmadan yağını, yağ filtresini ve hava filtresini değiştirdim. Borpoweri de o anda koydum. O sebeple arabanın önceki halini bilmediğim için kıyaslama yapma imkanım olmadı. Ama mutlaka faydası olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 28 Kasım 2010; 0:41:44 >
  • Arkadaşlar Bende Dacia ailesine katılmak istiyroum ama hangi modeli alacağıma karar veremedim
    Öncelikler LPG li olacak ve 1.4 mü ya da 1.6 mı olacak ona karar veremedim.Geçen tamirci arakdaşım 1.6 almamı söyledi.Daha düşük almam(1.4 yani) araçı zorlar,birde lpg li olması seri olmasını engeller dedi.Ayrıca 1.6 lar için fazla da yakmaz korkmamamı da ekledi)))
    Siz kullanıcılar olarak yardımlarınıza ihtiyacım var.Ne önerirsiniz

Bu arada araç satmak isttiyenler varsa 2005-2006 model 100 bin den düşük km. klimasız araç arıyorum.Tekliflere açığım
    Ayrıca klimayı sevemdiğimden değil param yetmediğinden klimasız arıyorum.))))
    Ne de olsa memur adamız)))
  • merhaba arkadaşlar....
    bende 2007 model 1,4 symbol var 2010 model 1,4 logan laurate almak geçiyor aklımdan sizce nasıl olur. logan symbol lü aratırmı
    artıları eksileri neler olur sizce. birde hem symbol hemde logan kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler...
    ayrıca merak ettiğm logan ların sağından solundan ses gelirmi bozuk yollarda bu konuda biraz hassasımda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultegra
    merhaba arkadaşlar....
    bende 2007 model 1,4 symbol var 2010 model 1,4 logan laurate almak geçiyor aklımdan sizce nasıl olur. logan symbol lü aratırmı
    artıları eksileri neler olur sizce. birde hem symbol hemde logan kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler...
    ayrıca merak ettiğm logan ların sağından solundan ses gelirmi bozuk yollarda bu konuda biraz hassasımda...

ses olayı eskidenmis hocam ya 2011 teknolojisinde adamlar hiç içeriye ses bırakırlar mi? Bende de sandero var kitap gibi araba valla tıs tıs gidiyo derler ya camlari kapatınca hiç bi ses yok hele biraz müzik açarsanız degmeyin keyfine.konfor açısından sorun olmaz. Zaten motorlar aynı değil mi? Bence hiç aratmaz
  • quote:

quote:

merhaba arkadaşlar....

ses olayı eskidenmis hocam ya 2011 teknolojisinde adamlar hiç içeriye ses bırakırlar mi? Bende de sandero var kitap gibi araba valla tıs tıs gidiyo derler ya camlari kapatınca hiç bi ses yok hele biraz müzik açarsanız degmeyin keyfine.konfor açısından sorun olmaz. Zaten motorlar aynı değil mi? Bence hiç aratmaz

teşekkürler... benim daha çok öğrenmek istediğim motor sesinden ziyade kasislerde , çukurlarda torpidodan kapılardan ve benzeri yerlerden ses geliyormu..?
    symbol le karşılaştırma yapmak için soruyorum..

• Belki yuh diyeceksiniz ama dünya kadar fark var bence. Yani iç mekan, ferahlık, sürüş pozisyonu daha iyi Logan'da...Symbol u geride bırakır. 2011 sybmbol den bahsetmiyorum tabi. ve arada 4 bin kadar fark var. kesinlikle değmez symbol e ...
  • quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar....

teşekkürler... benim daha çok öğrenmek istediğim motor sesinden ziyade kasislerde , çukurlarda torpidodan kapılardan ve benzeri yerlerden ses geliyormu..?

Bunu en iyi kendiniz test ederek öğrenirsiniz..

Kimse malına kötü demez nede olsa , ikisininde kendilerine göre + ları var..

Mesela Logandaki iç mekan malzemelerinin bir çoğu ilk kasa Clio vs malzemeleri :)

Tabi Lauretta donanımda yeni görünüm malz. var oda eski Megane malz yada clio2 malzemeleri :)

Eğer dizel alacaksanız - lerini söyleyelim + ları zaten herkes söyler hemde forumda yazıyor zaten :)

- Motor sesini fazlasıyla alıyor..

- Yol sesi gelmiyor değil , sonuçta üst sınıf bir araç değil.

-Ayrıca Dacia yol yardım servisinden hiçmi hiç memnun kalmadık , doğru düzgün yardımcı olamadılar..Bunun sonucu bir sürü işimizin arasında çekiciyle gittim servise bıraktım.

Bunlar benim gözümdeki - 'ler...

+ lar olarak dediğim gibi ama tek kelime söylemek istersem yakıt diyorum :)

oda sizdede aynıdır zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: droll

quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar....

Bunu en iyi kendiniz test ederek öğrenirsiniz..

Kimse malına kötü demez nede olsa , ikisininde kendilerine göre + ları var..

Mesela Logandaki iç mekan malzemelerinin bir çoğu ilk kasa Clio vs malzemeleri :)

Tabi Lauretta donanımda yeni görünüm malz. var oda eski Megane malz yada clio2 malzemeleri :)

Eğer dizel alacaksanız - lerini söyleyelim + ları zaten herkes söyler hemde forumda yazıyor zaten :)

- Motor sesini fazlasıyla alıyor..

- Yol sesi gelmiyor değil , sonuçta üst sınıf bir araç değil.

-Ayrıca Dacia yol yardım servisinden hiçmi hiç memnun kalmadık , doğru düzgün yardımcı olamadılar..Bunun sonucu bir sürü işimizin arasında çekiciyle gittim servise bıraktım.

Bunlar benim gözümdeki - 'ler...

+ lar olarak dediğim gibi ama tek kelime söylemek istersem yakıt diyorum :)

oda sizdede aynıdır zaten.

yorumlar için teşekkürler...
    bendeki 2007 1,4 lpg li symbol 81,000 km de çok temiz hasarsız sizce kaça sayarlar benim arabayı sıfır logan almaya kalksam teşekkürler.

• arkadaşlar bu gün fiyat aldım logan için

1.5 dci klimalı metalik renk

23.750
    sizce nasıl?

daha önce aynı araca 24.400 fiyat almıştım
    birazdaha beklesem düşermi?

birde yakışı nasıl?
    kullana arkadaşlar yorumlarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

arkadaşlar bu gün fiyat aldım logan için

23.750
    sizce nasıl?

birde yakışı nasıl?

Önceki aracınız Bis veya 1000 cc altı olup tüplüyse belki biraz çok gelir

Sadece kokluyor diyorum :)

Bu arada Logan Ambiance paket mi Lauretta'mı yoksa Blackline ?
  • bir hafta once dizel baz lauretta icin 24400 fiyat almistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: droll

quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

arkadaşlar bu gün fiyat aldım logan için

23.750
    sizce nasıl?

birde yakışı nasıl?

Önceki aracınız Bis veya 1000 cc altı olup tüplüyse belki biraz çok gelir

Sadece kokluyor diyorum :)

Bu arada Logan Ambiance paket mi Lauretta'mı yoksa Blackline ?

ÖNCEKİ ARACIMIZ 93 TOROS

sanırım Ambiance paketi olması lazım
    metalik renk ve konfor paketi

• 
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.