Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratugras

Kardeş öncelikle aramıza hoşgeldin. O far resimlerini ben koymuştum. Ama fiyatlarını bilmiyorum çünkü Romanya'nın tuning sitesinde buldum onları. (www.4tuni*g.ro )

Alıntıları Göster
    neziroğlu
    onur arkadaşım
    1.5 dci ambiante pack
    en son kaça bırakırsınız. 22.781 değil...
    petrol yeşili metalik klimalı
    5000 ytl peşinat verirsek kredide sorun çıkarmı?
    aylık odemeleri ne kadarı bulur. 48 ay

bir kaç ay daha bekleyip 2007 almak daha mı mantıklı
    bir kaç ay sonra 2006 modellerde indirim olurmu
    stoklarda araç varmı kampanya için.
    vs.vs.
    bilgileri bekliyorum.
    simdiden teşekkürler.

yzengince@yahoo.com

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bsd

1.6 MPI 190km/s hız yapabiliyor yalnız. Tabi bu hızda 10litre/100km yakıt tüketimi oluyor.

1.5 DCI de 190 ı görebilir ama sonuçta sürat felakettir. 1.6 mpi de çok seri motordur. Dediklerin hakkında ben şöyle bi bağıntı kurdum, 1.6 mpi uzun yolda 95 le giderken 5 litre/100 yakıyorsa, 190 la giderken 10 litre/100 yakması çok normal, hem de gideceğin yere 2 kat az zamanda gitmiş olursun Ama tekrar söylüyorum sürat felakettir.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: muratugras
    1.5 DCI de 190 ı görebilir ama sonuçta sürat felakettir. 1.6 mpi de çok seri motordur. Dediklerin hakkında ben şöyle bi bağıntı kurdum, 1.6 mpi uzun yolda 95 le giderken 5 litre/100 yakıyorsa, 190 la giderken 10 litre/100 yakması çok normal, hem de gideceğin yere 2 kat az zamanda gitmiş olursun Ama tekrar söylüyorum sürat felakettir.

Bende zaten üst sınırı belirtmek için yazmıştım. Yoksa sürati tasvip ve tavsiye etmiyoruz kesinlikle. Şehir dışı 100, otobanda 130 km yi geçmeyelim (%10 toleransları ile birlikte). Zaten benzinli loganla bu hızlarda gidildiğinde 5.5-6 lt/100km benzin tüketimi olur. Aksi halde 180 e basarsanız kısa zamanda gidersiniz fakat aynı yolda harcadığınız benzin miktarı da o oranda artar. 1depoluk mesafeye 1.5 depo rahat harcarsınız.
    Dizelde de benzer bir durum vardır herhalde değil mi?

Bu arada muratugras imzan çok güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsd -- 11 Temmuz 2006; 12:02:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bsd

quote:

Bende zaten üst sınırı belirtmek için yazmıştım. Yoksa sürati tasvip ve tavsiye etmiyoruz kesinlikle. Şehir dışı 100, otobanda 130 km yi geçmeyelim (%10 toleransları ile birlikte). Zaten benzinli loganla bu hızlarda gidildiğinde 5.5-6 lt/100km benzin tüketimi olur. Aksi halde 180 e basarsanız kısa zamanda gidersiniz fakat aynı yolda harcadığınız benzin miktarı da o oranda artar. 1depoluk mesafeye 1.5 depo rahat harcarsınız.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Evet hız konusunda dedikleriniz çok doğru. Çünkü can taşıyoruz, bilerek hızlı gidip de Allah korusun ölürsek intahar etmiş gibi oluruz.

Yakıt konusu dizellerde de aynı, hız arttıkça yakıt tüketimi o oranda artıyor.

İmza için teşekkürler. Kullanmak istediğiniz zaman kodlarını verebilirim.....

• quote:

quote:

quote:

Evet hız konusunda dedikleriniz çok doğru. Çünkü can taşıyoruz, bilerek hızlı gidip de Allah korusun ölürsek intahar etmiş gibi oluruz.

Yakıt konusu dizellerde de aynı, hız arttıkça yakıt tüketimi o oranda artıyor.

İmza için teşekkürler. Kullanmak istediğiniz zaman kodlarını verebilirim.....

Alıntıları Göster
    LOGANDAŞLARIM;
    KLÜBÜMÜZE BİR İMZA YAPTIM, DAHA DOGRUSU YAPMAYA ÇALIŞTIM. AMA İMZANIN BİRAZ EKSİKLERİ VAR. KULLANMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN İMZANIN KODLARINI BURAYA YAZIYORUM. EĞER ARAMIZDA BU İŞTEN ANLAYANLAR VARSA İMZAYI BİRAZ DAHA GÜZELLEŞTİRSİNLER.

SAYGILARIMLA.....

[ color=blue]DACIA LOGAN KULÜBÜ
    [ image]http://img60.imageshack.us/img60/4235/bandeaujump22fr7ku.jpg[/image]

Not: imzanın çıkmaması için "color" ve "image" kelimelerinin sol yanlarında boşluk bıraktım, imza oluştururken o boşlukları kapatmayı unutmayınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerz

neziroğlu
    onur arkadaşım
    1.5 dci ambiante pack

vs.vs.
    bilgileri bekliyorum.
    simdiden teşekkürler.

yzengince@yahoo.com

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yenerz

neziroğlu
    onur arkadaşım
    1.5 dci ambiante pack

vs.vs.
    bilgileri bekliyorum.
    simdiden teşekkürler.

yzengince@yahoo.com

MERHABALAR ADRESİNİZE MAİL GÖNDERDİM.İYİ GÜNLER DİLİYORUM

ONUR ÖZÇELİK
    SATIŞ TEMSİLCİSİ
    LOGAN BY RENAULT
    -NEZİROĞLU- ( ANKARA )

• quote:

Orijinalden alıntı: Neziroglu_ANK

quote:

Orjinalden alıntı: yenerz

neziroğlu
    onur arkadaşım
    1.5 dci ambiante pack

vs.vs.
    bilgileri bekliyorum.
    simdiden teşekkürler.

yzengince@yahoo.com

MERHABALAR ADRESİNİZE MAİL GÖNDERDİM.İYİ GÜNLER DİLİYORUM

ONUR ÖZÇELİK
    SATIŞ TEMSİLCİSİ
    LOGAN BY RENAULT
    -NEZİROĞLU- ( ANKARA )

Alıntıları Göster
    Onur bey zahmet olmazsa ben de aksesuar listesini rica ediyorum

ugrasmurat@gmail.com
    ugrasmurat@hotmail.com

• quote:

ugrasmurat@gmail.com
    ugrasmurat@hotmail.com

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 1,4 ü tam olrak ne yakıyo deneyen varmı ortalama 100 ile giderken.
  • quote:

ugrasmurat@gmail.com
    ugrasmurat@hotmail.com

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben imzayı şu şekilde düzenLedim
    en alta da kendi Loganımızın modeLini yazdım
    hatta arabanın kendi rengiyLe yazdım
    herkes oraya kendi Loganının modeLini yazar
    eğer beğenenLer oLursa bunu ortak imzamız yapaLım
    en üstte de Logan topiğine link verdim tıkLadığınızda direkt bu topiğe geLiyo

LOGAN 1.4MPI AMBIANCE PACK CA METALİK

• quote:

Orijinalden alıntı: şoför

Alıntıları Göster
    ŞÖFÖR KARDEŞ BENİM ARACIM 1500KM.DE SEHİRLER ARASI 100 KM SÜRATLE 6LT YAKIYOR ŞEHİRİÇİ KLİMALI 9LT YAKIYOR.
    quote:

Orjinalden alıntı: şoför

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcin07 -- 11 Temmuz 2006; 14:54:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickeymouse

Merhaba,

Logan ımı bugün teslim aldim,
    Anladım ki bu araba çok populer olacak, Arabamı alır almaz doğal olarak 300m ilerideki bir benzinciye girdim ve ben ödemeyi yaptıktan sonra arabamın başında beni bekleyip soru sormak isteyen biriyle karşılaştım. Adam arabasından inmiş benim arabamın başında bekliyor, bana arabanın nasıl olduğunu, memnun olup olmadığım gibi bir sürü soru sordu ve almak istediğini söyledi,
    Şimdilik menunum daha 45km yol yaptım, ama haftasonunu bekliyorum,

Herkese bol selam,

Alıntıları Göster
    GARDAŞ ARACIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESİN.GÜLE GÜLE KULLAN.ARCINI KAÇA ALDIN

quote:

Orjinalden alıntı: Mickeymouse

Merhaba,

Logan ımı bugün teslim aldim,
    Anladım ki bu araba çok populer olacak, Arabamı alır almaz doğal olarak 300m ilerideki bir benzinciye girdim ve ben ödemeyi yaptıktan sonra arabamın başında beni bekleyip soru sormak isteyen biriyle karşılaştım. Adam arabasından inmiş benim arabamın başında bekliyor, bana arabanın nasıl olduğunu, memnun olup olmadığım gibi bir sürü soru sordu ve almak istediğini söyledi,
    Şimdilik menunum daha 45km yol yaptım, ama haftasonunu bekliyorum,

Herkese bol selam,

• quote:

Orijinalden alıntı: seksanddirt

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: seksanddirt

Kardeş ben de imzayı ortalamaya çalıştım ama yapamadım acaba sen nasıl yaptın, ya da kodlarını ver biz de yapalım ortak imzamız olsun.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: seksanddirt

Kardeş ben de imzayı ortalamaya çalıştım ama yapamadım acaba sen nasıl yaptın, ya da kodlarını ver biz de yapalım ortak imzamız olsun.

Alıntıları Göster
    ben de imzamızın ortak oLması taraftarıyım
    birLik beraberLik mesajı vermiş oluruz hem

[ center][ b][ color=blue][ link=http://forum.donanimhaber.com/m_3682697/tm.htm]DACIA LOGAN KLÜBÜ[ /link][ /color][ /b][ /center]
    [ center][ image]http://img60.imageshack.us/img60/4235/bandeaujump22fr7ku.jpg[ /image][ /center]
    [ center][ b][ color=#990000]ARABANIZIN MODELİNİ YAZIN[ /color][ /b][ /center]

burda imzanın direk görünmemesi için her satırdaki tagLarın "[" ile ondan sonra geLen harf arasına bir boşluk bıraktım
    yani [ center] deiL de"
    " oLacak ya da [ /b] deiL de"" oLacak
    imza kısmına yapıştırdığınızda o boşLukLarın hepsini siLin
    en son satıra da kendi Loganımızın renginde Loganımızın modeLini yazdım
    siz de kendi modeLLerinizi yazarsınız
    isterseniz o son satırı tamamen siyah da yapabiLiriz
    ben her şekiLde gruba uyarım yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seksanddirt -- 11 Temmuz 2006; 15:14:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seksanddirt

ben de imzamızın ortak oLması taraftarıyım
    birLik beraberLik mesajı vermiş oluruz hem

[ center][ b][ color=blue][ link=http://forum.donanimhaber.com/m_3682697/tm.htm]DACIA LOGAN KLÜBÜ[ /link][ /color][ /b][ /center]
    [ center][ image]http://img60.imageshack.us/img60/4235/bandeaujump22fr7ku.jpg[ /image][ /center]
    [ center][ b][ color=#990000]ARABANIZIN MODELİNİ YAZIN[ /color][ /b][ /center]

burda imzanın direk görünmemesi için her satırdaki tagLarın "[" ile ondan sonra geLen harf arasına bir boşluk bıraktım
    yani [ center] deiL de"
    " oLacak ya da [ /b] deiL de"" oLacak
    imza kısmına yapıştırdığınızda o boşLukLarın hepsini siLin
    en son satıra da kendi Loganımızın renginde Loganımızın modeLini yazdım
    siz de kendi modeLLerinizi yazarsınız
    isterseniz o son satırı tamamen siyah da yapabiLiriz
    ben her şekiLde gruba uyarım yani

Alıntıları Göster
    KARDEŞ TEŞEKKÜRLER, BEN DE DEĞİŞTİRDİM İMZAMI. DİĞER ARKADAŞLAR DA YAPARSA ÇOK GÜZEL OLUR...

• quote:

KARDEŞ TEŞEKKÜRLER, BEN DE DEĞİŞTİRDİM İMZAMI. DİĞER ARKADAŞLAR DA YAPARSA ÇOK GÜZEL OLUR...

Alıntıları Göster
    ben asLında herkesin aynı imzayı kuLLanması taraftarıyım; dediğim gibi birLik beraberLik oLmaLı diye düşünüyorum...daha güzeL bi imza buLan oLursa da Lütfen söyLesin...
    imzadaki dacia Logosunun aLtına kendi Loganımızın rengiyLe yazmıştım modeLi
    ama herkes kendi aracının rengiyLe yazarsa imzaLarımız aynı olmaz...isterseniz onu siyah yapaLım, isterseniz de herkes takıLsın istediği gibi...
    ben her şekiLde gruba uyarım

• quote:

Orijinalden alıntı: yalcin07

ŞÖFÖR KARDEŞ BENİM ARACIM 1500KM.DE SEHİRLER ARASI 100 KM SÜRATLE 6LT YAKIYOR ŞEHİRİÇİ KLİMALI 9LT YAKIYOR.
    quote:

Alıntıları Göster
    yalçın bilgin için sagol kardeş
  • quote:

yalçın bilgin için sagol kardeş

Alıntıları Göster
    kardeşler ben bu makinenin acemisiyim bu imza işini nasıl oluyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    logancılar merhaba,
    benim 1.4 loganım var. merak ediyorum da, 1.5 dizel ve 1.4 benzinliyi test eden var mı? ben arabamı babama vermeyi düşünüyorum ve kendime 1.5 dizel almayı istiyorum. 1.4'ün motor sesi içeriye biraz çok geliyor yani yalıtımı zayıf. acaba bu yalıtım sorunu 1.5 dizellerde de var mı?
    ayrıca 1.5'in kaçışı 1.4'e göre nasıldır?
    bu konularda yardımlarınızı bekliyorum.
    saygılarımla...

• arabamın kapı altlarına marşbiyer yaptırmayı düşünüyorum güzel olmazmı r9 broadwaydaki gibi kapı altlarında olduğu gibi cici olmaz mı tekerleklerede çamurluk b,rde bagaj üstü rüzgarlık nasıl olur
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

imza işi şöyLe:
    benim verdiğim kodu kopyaLayın, daha sonra en üstteki "Profilim" kısmını tıkLayın.profiLim sayfasındaki imza kısmındaki boşLuğa daha önceden kopyaLadığınız kodu yapıştırın...kodu yapıştırdıktan sonra koddaki köşeLi parantezLerLe onLardan sonra geLen harf yada semboLLer arasındaki boşLukLarın herbirini siLin.sonra o koddaki araba modeLini kendi arabanızın modeLiyLe değiştirin ve son oLarak da sayfanın en aLtındaki "tamam"a tıkLayın ve imzanız hazır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seksanddirt -- 11 Temmuz 2006; 21:22:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nebituran

arabamın kapı altlarına marşbiyer yaptırmayı düşünüyorum güzel olmazmı r9 broadwaydaki gibi kapı altlarında olduğu gibi cici olmaz mı tekerleklerede çamurluk b,rde bagaj üstü rüzgarlık nasıl olur
    quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

arabamın kapı altlarına marşbiyer yaptırmayı düşünüyorum güzel olmazmı r9 broadwaydaki gibi kapı altlarında olduğu gibi cici olmaz mı tekerleklerede çamurluk b,rde bagaj üstü rüzgarlık nasıl olur

şuna benzetirsen bence süper oLur

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.