Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.945
Cevap
35
Favori
1.710.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kardes bence burada aslinda bir sorun yok

    dh forumdaki yeni ve eski cogu kullanicinin yazilarini okurken kullandigi dili okur ve kendimce paylar cikaririm arkadaslar hakkinda.

    yani diyecegim o ki dh forumda loganci arkadaslarin bircogu nezih ve belli bir yastaki insanlar

    seksanddirt arkadasta yasaluyar ve 35sk191 arkadasta sahsim adina kirici hicbir yazinizi gormedim. doyasi ile aramizda bir sorunun olmadigini ve sadece yanlis anlasilmalarin oldugunu dusunuyorum.

    ayrica daciakulubu sitesini kuran arkadaslarimi da gercekten tebrik ediyorum

    zaman ve emek harcayarak ve ailelerinden vakit calarak bizlere bu siteyi hazirlamislar ki ben de bir uyeyim
    cok da iyi etmisler
    bence buradan para kazanmanizda cok dogal ve olmasi gerekir. nasil dh bu yolla kazaniyorsa sizinde hakkiniz diye dusunuyorum

    bilgi paylasimininda serbest olmasi taraftariyim ayrica

    bence yine bilgi paylasimina devam edelim her iki taraftada

    saygilarimla
  • arkadaşlar bu mcv lerde hakkatende çok ses alıyor içeri ne yapmak lazım moralimi bozuyor araç 1550 km de ben şimdiden oişman olmuş gibiyim bu ses yüzünden ve araç an fazla 140 km ye zorda olsa çıkıyor
  • kusura bakmayın acaba benim araçmı yoksa sizlerin araçlarda ses alıyor bazı bozuk asfalt sesleri daha da çok geliyor içerde sesren durulmuyor bence?
  • bilader sana da ne diyeyim yani ya

    amma yanar doner oldun memnunsan bin memnun degilsen sat bu kadar basit

    sesi cok takiyorsan buyuksehirdeysen ziebart yaptir olsun bitsin

    ahanda adresi sana en yakinini bul

    http://www.ziebart.com.tr/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebituran -- 25 Nisan 2008; 21:55:33 >
  • kardeş kabak tadı vermeye başladın ben senin mcv aldığından bile şüphe etmeye başladım.
    çok ses alıyomuş kardeş git kangoya dobloya partenere bin daha sonra mcv ile kıyasla
    bide kardeş sen bu aracı test etmedinmi sağına soluna bakmadanmı aldın

    ayrıca kullanım kitapçığında ilk 3000 km de dizeller için 2500 deviri aşmayın diyo senin ne işin var 3000 devirlerde sonra yok aracım yağ yakıyo motoru erken bitti falan filan diyeceksin sen önce kullanım kurallarına uy




    arkadaşlar bu mcv lerde hakkatende çok ses alıyor içeri ne yapmak lazım moralimi bozuyor araç 1550 km de ben şimdiden oişman olmuş gibiyim bu ses yüzünden ve araç an fazla 140 km ye zorda olsa çıkıyor


    kusura bakmayın acaba benim araçmı yoksa sizlerin araçlarda ses alıyor bazı bozuk asfalt sesleri daha da çok geliyor içerde sesren durulmuyor bence?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepis -- 26 Nisan 2008; 10:51:51 >
  • MCV1976 kardeş sen bu arabayı sat kardeşim.almadan başladın şikayetlere l-şimdi aldın gene devam ediyorsun.. herkesin aracına bir miktar ses alıyordur ama senin kadar şikayet edeni sorun çıkaranı görmedim..açıkça burdan belirtmek istedim ister sinirlen istersen şikayet et. ama bu kadar da olmaz dedirten cinsten bi arkadaş görmedim ben.lastiklerinden kaynaklanıyor dedik,yollarımızdan kaynaklanabilir dedik,sen devirli kullanan birisin daha önceki yazmış olduklarından anladığım kadarıyla,gelen ses normal ses. bana bi anormallik yok gibi geliyor ama şikayetçiysen hazır garanti kapsamında iken götür aldığın yere çözüm bulsunlar.bizim arabalara bu kadar ses gelmiyor ...neden acaba???? ssorun arabadamı...... kişilerdemi????
    sen 140 yaparken devir ne kadar oluyor baktınmı?haliyle ses olacak tabi. gitmek istediğim yere ozaman otobüsle filan git istersen. daha sessiz olur.(motor üstüne filan oturma lütfen onuda şikayet edersin şimdi .
    ön taraftan cam kenarı olsun)

    bak senin için tekerleme yaptım.

    nereye kafanı çevirsen ses..
    artık hayatımız ses..
    sen kurtulamıyorsan bu sesten
    sat arabanı kurtul; al bir nefes
    yazma şikayet kısa kes
    bizde alalım rahat bir nefes


    quote:

    Orjinalden alıntı: mcv1976

    kusura bakmayın acaba benim araçmı yoksa sizlerin araçlarda ses alıyor bazı bozuk asfalt sesleri daha da çok geliyor içerde sesren durulmuyor bence?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necoocen -- 26 Nisan 2008; 14:30:16 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: necoocen

    MCV1976 kardeş sen bu arabayı sat kardeşim.almadan başladın şikayetlere l-şimdi aldın gene devam ediyorsun.. herkesin aracına bir miktar ses alıyordur ama senin kadar şikayet edeni sorun çıkaranı görmedim..açıkça burdan belirtmek istedim ister sinirlen istersen şikayet et. ama bu kadar da olmaz dedirten cinsten bi arkadaş görmedim ben.lastiklerinden kaynaklanıyor dedik,yollarımızdan kaynaklanabilir dedik,sen devirli kullanan birisin daha önceki yazmış olduklarından anladığım kadarıyla,gelen ses normal ses. bana bi anormallik yok gibi geliyor ama şikayetçiysen hazır garanti kapsamında iken götür aldığın yere çözüm bulsunlar.bizim arabalara bu kadar ses gelmiyor ...neden acaba???? ssorun arabadamı...... kişilerdemi????
    sen 140 yaparken devir ne kadar oluyor baktınmı?haliyle ses olacak tabi. gitmek istediğim yere ozaman otobüsle filan git istersen. daha sessiz olur.(motor üstüne filan oturma lütfen onuda şikayet edersin şimdi .
    ön taraftan cam kenarı olsun)

    bak senin için tekerleme yaptım.

    nereye kafanı çevirsen ses..
    artık hayatımız ses..
    sen kurtulamıyorsan bu sesten
    sat arabanı kurtul; al bir nefes
    yazma şikayet kısa kes
    bizde alalım rahat bir nefes


    quote:

    Orjinalden alıntı: mcv1976

    kusura bakmayın acaba benim araçmı yoksa sizlerin araçlarda ses alıyor bazı bozuk asfalt sesleri daha da çok geliyor içerde sesren durulmuyor bence?




    Necoocen alemsin ya güldürdün beni.

    Diğer arkadaşların mcv1976 ya yazmış olduğu cevaplar yeterlidir herhalde
  • İyi günler,beyler peki bu ziebart yalıtımın fiyatı nedir?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sluck

    İyi günler,beyler peki bu ziebart yalıtımın fiyatı nedir?



    450 gayme ziebartda.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 35sk191

    84 arkadaşımızdan burada özür dilemek durumundayım...Aynı zamanda bu düşmanca tavırlarını da anlamakta zorlanıyorum..
    Tamam kabul ediyorum.. ama tamamen kendi teknik aksaklığımızdan kaynaklanan bu sorunun
    bu şekilde dile getirilmesini anlamak zor.. Ama yine de şahsım adına özür diliyorum.. dh ye karşı bir sitemiş gibi gösterilmekte ayrıca üzücü.. Ve hiç bir şekilde sitemizde bu siteden çalınan bilgi bulunmamakta..
    Madem böyle bir durum söz konusu ise burda dile getirilmeli.. Sitenin daha ileri daha sosyal daha paylaşılabilir hale getirmek biz kadar sizlerinde üzerinde durması gereken bir durumdu (!!!).. Kişisel eleştirilerinizi hep bekledik.. Kullandığımız araçlara özgün bir sitenin varlığı burdaki tüm arkadaşları sevindireceği düşüncesi ile hiç bir maddi beklenti olmaksızın sadece kendi emeğimizle Ben 35sk191 (sadık kezer) ve arkadaşım yasal uyarı (çağlar atmaca) dh sayesinde İzmir de ilk toplantımızda sitemiz olsa ne iyi olurdu diyerek bu yola başvurduk.. Sitemizi buradan tanıyan ve üye olanların dışında tam 180 üyemiz mevcuttur.. Ve Google ın reklam barı teklifini de geri çevirdik.. Bizleri Linkçiler olarak etiketleyip üzen ve sanki başka bir gezegenden gelen forum sömürücüleri olarak nitelendiren Sayın Gomutan hocamın dile getirdiği karşılıksız bilgi veren arkadaşların bilgilerini kullanmadığımız ortadadır.. Nick name tıklayıp tüm mesajlarımı irdelediğinizde bu sitede Boş laf salatası (konu dışı)yapmadan sadece bilgi vermeye özen gösterdiğimi sorunların çözümlerine yardımcı olmaya çalıştığım anlaşılacaktır. Adıyaman servisinden dolayı başı dertden kurtulmayan Hocamızın başına gelenler başka kimsenin başına gelmesin diye YETKİLİ SERVİSLERLE ilgili bölüm oluşturduk.. Arkadaşım ve ben internet manyağı ucuz reyting meraklısı gençlerden değiliz.. İkimizde ailelerimizden arta kalan minik zamanlarımızı vakfettik siteye o kadar.. Alkış beklentimiz de yok.. Tasarımlarımız tamamen kendimize aittir hiç bir profesyonel yardım almaksızın herşeyimiz kendimiz yaptık.. Bilmiyorum kötümü yaptık.. Bir daha da sitemizle ilgili (buradaki sitemiz kelimesi tüm üyeler bab-ındadır) hiç bir link vermeceğimizi beyan ederek herkese iyi forumlar diliyorum..


    Sadık hocam siz düşmanca tavır görmemişsiniz; ben sadece verdiğiniz cevaplar düzeyinde eleştiri yapıyorum. yasaluyarı'yla sizin üyelik isteyen link konusundaki cevaplarınız gayet tutarsızdı. Sitenizde bir emek var; eyvallah, buna saygı gösteririz. Ticari kaygılarınız da olabilir, bu da gayet doğal. Amaç bilgi paylaşımı yapmak; bunu yaptığınız takdirde reklam almanızda da bir sakınca yok. Ama üyeliği mecbur tutmanız yasaluyarı'nın deyimiyle internet etiği gereğiymiş. Herneyse uzatmaya gerek yok; düşmanlık gütmeden tamamen kişisel fikirlerimi sundum. Beni tanıyanlar az çok bilirler...
    Hepinize kolaylıklar dilerim...
  • herkese slm mcv 1.5 dci ambiance iki ay kadar oldu aracı almadan öncede burayı ziyaret etmiştim ama biyerden artık başlamak lazım dedim çok uzun bir yazı dizisi olduğundan en fazla 60 sayfa ilerledikten sonra sona atlamak zorunda kaldım ve son sayfada dizel mcvye haksız ithamlarda bulunulduğunu gördüm. Birincisi araç çok sesli şikayeti ben bundan önce mitsubishi minibüs kullandığımdan hiç rahatsız olmadım duymazsam rahatsız olurdum sanırım. Bana göre yapılması gereken tek şey ön çamurluklara ufak bi kaplama yapmak böle yapınca hem yağmurlu hemde taşlı yollarda ses azaltılabilir. Ayrıca araç 140 zorla yapıyor demekte büyük bi yanlışlık çünkü araç 4. viteste zaten 140 yapabiliyo son hızıda 160 düz yolda daha fazlasını yapamadım. istanbuldan samsuna uzun yolda boludan inerken 180 kadar çıktı daha fazlasına zaten yüreğim dayanmadı o rampada bide aklınızda bulunsun bolu tüneli çıkışında kamera varmış ben geçtikten sonra öğrendim tabi 140 civarı yakalandığımı sanıyorum şimdi gözüm postacıda nezaman cezası gelicek diye hız sınırıda 70 yazmışlar sizce nekadar ceza gelir??? neyse eğer gelirsede ödicez artık herkese iyi haftasonları.
  • şimdi bu yazımı yazdıktan sonra belki birileri bana kızacak ama olsun ben yine diyeceğimden vazgeçmicem.ya daha önce bazı arkadaşlar dacia logan için memur arabası,aile arabası dedi.şimdi kalkılmış 180 yaptım 140 yaptım deniliyor.dacia logan hız arabasımı? logan ile bir kaza yaparsan araba biter,arabaya acımam cana zarar gelmesin.hız yapmaya niyetin varsa aynı değerlerde(maddi olarak 25000 ytl civarı)206 var onlardan alın hızınızı yapın(tabi ülkemizde o kadar kaliteli asfaltı nerden bulursunuz oda meseleya neyse)
    diğer bir konu 140-160-180 km ile gidiyorum diyorlar birde araba içeri ses alıyor diyorlar alır tabi.
    hiç kimse üstüne almasın sözüm kişisel değil geneledir.ben peugeot'un bayisi,satış sorumlusu falan da değilim.206 reklamıda yapmadım.herkese kazasız belasız günler.iyi hafta sonları dilerim.
  • ANLIYORUM, TAKDİR EDİYORUM. TAKRAR MERAK ETTİĞİM; AMAÇ BURAYI ATIL HALE GETİRİP KENDİ

    FORMUNUZU MU ÖNE ÇIKARMAK?

    BURADAKİ FORUMDAN BİLGİ KULLAMADIK DİYORSUNUZ, GERÇEKTEN TEKRAR TEBRİK EDERİM. EĞER

    FORMUZU SIFIRDAN VE BU FORMDAN ESİNLENMEDEN KURBİLDİYSENİZ, BU OLAĞANÜSTÜ BİR ÇABA İLE

    OLMUŞTUR ZATEN.

    BOŞ KONUŞMA KONUSUNU GELİNCE BEN HER ZAMAN ARABA DIŞINDA DA KONUŞMAMIZ GEREKTİĞİ

    KONUSUNDA HEP TELKİNDE BULUNMUŞUMDUR. BU FORUMDA ARABA DIŞINDAKİ HAYATIMIZIN DA

    KONUŞULMASI TARAFTARIYIM. SİZİN HERYERE ÖZEL KONULARINIZ OLABİLİR, BEN ÖZGÜRLÜKTEN VE

    HERŞEYİN KONUŞULMSINDAN YANAYIM. BU FORMDA KONU DIŞI ŞEHİTLERİMİZİ, KANDİLLERİMİZİ VE

    BAYRAMLARIMIZI DA KONUŞURUZ. BİZİM FORUM ÖZGÜR. BU ARADA SİZİN FORUMDA KONU DIŞI

    KANUŞMAK YESSAH, HERHALDE.

    ADIYAMAN'DAKİ SERVİS KONUSUNDA DA ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM: BEN GENEL OLARAK BENİM GİBİ

    SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLARDAN BİLGİ ALMAK VEYA SERVİSLERİNE SORUP BANA BİLGİ VERMELERİNİ

    İSTEMEK İÇİN SORUNLARIMI ANLATTIM. YOKSA BANA ACIMANIZ İÇİN DEĞİL. ARKADAŞLAR BENİM GİBİ,

    İLERİDE SORUN YAŞARLARSA SÜRPRİZ OLMASIN DİYE.

    YANİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN PAYLAŞMAK HEM DE ÖZVERİ İLE. ÖYLE BİLMEM BEN "NE KA PAA, O KA

    KÖFTE".

    PEYGAMBERİMİZ “KENDİN İÇİN İSTEDİĞİNİ, KARDEŞİN İÇİN DE İSTEMEDİKÇE OLGUN

    MÜSLÜMAN OLAMAZSINIZ” DER.


    HERHALDE SİZE BİR SORU SORSAM BANA LİNK VERİRSİNİZ, O LİNKTE DE ŞİFRE LAZIM OLUR. NEYSE

    NEME LAZIM...

    SİZE BAŞARILAR DİLERİM.


    quote:

    Orjinalden alıntı: 35sk191

    84 arkadaşımızdan burada özür dilemek durumundayım...Aynı zamanda bu düşmanca tavırlarını da anlamakta zorlanıyorum..
    Tamam kabul ediyorum.. ama tamamen kendi teknik aksaklığımızdan kaynaklanan bu sorunun
    bu şekilde dile getirilmesini anlamak zor.. Ama yine de şahsım adına özür diliyorum.. dh ye karşı bir sitemiş gibi gösterilmekte ayrıca üzücü.. Ve hiç bir şekilde sitemizde bu siteden çalınan bilgi bulunmamakta..
    Madem böyle bir durum söz konusu ise burda dile getirilmeli.. Sitenin daha ileri daha sosyal daha paylaşılabilir hale getirmek biz kadar sizlerinde üzerinde durması gereken bir durumdu (!!!).. Kişisel eleştirilerinizi hep bekledik.. Kullandığımız araçlara özgün bir sitenin varlığı burdaki tüm arkadaşları sevindireceği düşüncesi ile hiç bir maddi beklenti olmaksızın sadece kendi emeğimizle Ben 35sk191 (sadık kezer) ve arkadaşım yasal uyarı (çağlar atmaca) dh sayesinde İzmir de ilk toplantımızda sitemiz olsa ne iyi olurdu diyerek bu yola başvurduk.. Sitemizi buradan tanıyan ve üye olanların dışında tam 180 üyemiz mevcuttur.. Ve Google ın reklam barı teklifini de geri çevirdik.. Bizleri Linkçiler olarak etiketleyip üzen ve sanki başka bir gezegenden gelen forum sömürücüleri olarak nitelendiren Sayın Gomutan hocamın dile getirdiği karşılıksız bilgi veren arkadaşların bilgilerini kullanmadığımız ortadadır.. Nick name tıklayıp tüm mesajlarımı irdelediğinizde bu sitede Boş laf salatası (konu dışı)yapmadan sadece bilgi vermeye özen gösterdiğimi sorunların çözümlerine yardımcı olmaya çalıştığım anlaşılacaktır. Adıyaman servisinden dolayı başı dertden kurtulmayan Hocamızın başına gelenler başka kimsenin başına gelmesin diye YETKİLİ SERVİSLERLE ilgili bölüm oluşturduk.. Arkadaşım ve ben internet manyağı ucuz reyting meraklısı gençlerden değiliz.. İkimizde ailelerimizden arta kalan minik zamanlarımızı vakfettik siteye o kadar.. Alkış beklentimiz de yok.. Tasarımlarımız tamamen kendimize aittir hiç bir profesyonel yardım almaksızın herşeyimiz kendimiz yaptık.. Bilmiyorum kötümü yaptık.. Bir daha da sitemizle ilgili (buradaki sitemiz kelimesi tüm üyeler bab-ındadır) hiç bir link vermeceğimizi beyan ederek herkese iyi forumlar diliyorum..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: GOMUTAN

    ANLIYORUM, TAKDİR EDİYORUM. TAKRAR MERAK ETTİĞİM; AMAÇ BURAYI ATIL HALE GETİRİP KENDİ

    FORMUNUZU MU ÖNE ÇIKARMAK?

    BURADAKİ FORUMDAN BİLGİ KULLAMADIK DİYORSUNUZ, GERÇEKTEN TEKRAR TEBRİK EDERİM. EĞER

    FORMUZU SIFIRDAN VE BU FORMDAN ESİNLENMEDEN KURBİLDİYSENİZ, BU OLAĞANÜSTÜ BİR ÇABA İLE

    OLMUŞTUR ZATEN.

    BOŞ KONUŞMA KONUSUNU GELİNCE BEN HER ZAMAN ARABA DIŞINDA DA KONUŞMAMIZ GEREKTİĞİ

    KONUSUNDA HEP TELKİNDE BULUNMUŞUMDUR. BU FORUMDA ARABA DIŞINDAKİ HAYATIMIZIN DA

    KONUŞULMASI TARAFTARIYIM. SİZİN HERYERE ÖZEL KONULARINIZ OLABİLİR, BEN ÖZGÜRLÜKTEN VE

    HERŞEYİN KONUŞULMSINDAN YANAYIM. BU FORMDA KONU DIŞI ŞEHİTLERİMİZİ, KANDİLLERİMİZİ VE

    BAYRAMLARIMIZI DA KONUŞURUZ. BİZİM FORUM ÖZGÜR. BU ARADA SİZİN FORUMDA KONU DIŞI

    KANUŞMAK YESSAH, HERHALDE.

    ADIYAMAN'DAKİ SERVİS KONUSUNDA DA ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM: BEN GENEL OLARAK BENİM GİBİ

    SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLARDAN BİLGİ ALMAK VEYA SERVİSLERİNE SORUP BANA BİLGİ VERMELERİNİ

    İSTEMEK İÇİN SORUNLARIMI ANLATTIM. YOKSA BANA ACIMANIZ İÇİN DEĞİL. ARKADAŞLAR BENİM GİBİ,

    İLERİDE SORUN YAŞARLARSA SÜRPRİZ OLMASIN DİYE.

    YANİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN PAYLAŞMAK HEM DE ÖZVERİ İLE. ÖYLE BİLMEM BEN "NE KA PAA, O KA

    KÖFTE".

    PEYGAMBERİMİZ “KENDİN İÇİN İSTEDİĞİNİ, KARDEŞİN İÇİN DE İSTEMEDİKÇE OLGUN

    MÜSLÜMAN OLAMAZSINIZ” DER.


    HERHALDE SİZE BİR SORU SORSAM BANA LİNK VERİRSİNİZ, O LİNKTE DE ŞİFRE LAZIM OLUR. NEYSE

    NEME LAZIM...

    SİZE BAŞARILAR DİLERİM.


    quote:

    Orjinalden alıntı: 35sk191

    84 arkadaşımızdan burada özür dilemek durumundayım...Aynı zamanda bu düşmanca tavırlarını da anlamakta zorlanıyorum..
    Tamam kabul ediyorum.. ama tamamen kendi teknik aksaklığımızdan kaynaklanan bu sorunun
    bu şekilde dile getirilmesini anlamak zor.. Ama yine de şahsım adına özür diliyorum.. dh ye karşı bir sitemiş gibi gösterilmekte ayrıca üzücü.. Ve hiç bir şekilde sitemizde bu siteden çalınan bilgi bulunmamakta..
    Madem böyle bir durum söz konusu ise burda dile getirilmeli.. Sitenin daha ileri daha sosyal daha paylaşılabilir hale getirmek biz kadar sizlerinde üzerinde durması gereken bir durumdu (!!!).. Kişisel eleştirilerinizi hep bekledik.. Kullandığımız araçlara özgün bir sitenin varlığı burdaki tüm arkadaşları sevindireceği düşüncesi ile hiç bir maddi beklenti olmaksızın sadece kendi emeğimizle Ben 35sk191 (sadık kezer) ve arkadaşım yasal uyarı (çağlar atmaca) dh sayesinde İzmir de ilk toplantımızda sitemiz olsa ne iyi olurdu diyerek bu yola başvurduk.. Sitemizi buradan tanıyan ve üye olanların dışında tam 180 üyemiz mevcuttur.. Ve Google ın reklam barı teklifini de geri çevirdik.. Bizleri Linkçiler olarak etiketleyip üzen ve sanki başka bir gezegenden gelen forum sömürücüleri olarak nitelendiren Sayın Gomutan hocamın dile getirdiği karşılıksız bilgi veren arkadaşların bilgilerini kullanmadığımız ortadadır.. Nick name tıklayıp tüm mesajlarımı irdelediğinizde bu sitede Boş laf salatası (konu dışı)yapmadan sadece bilgi vermeye özen gösterdiğimi sorunların çözümlerine yardımcı olmaya çalıştığım anlaşılacaktır. Adıyaman servisinden dolayı başı dertden kurtulmayan Hocamızın başına gelenler başka kimsenin başına gelmesin diye YETKİLİ SERVİSLERLE ilgili bölüm oluşturduk.. Arkadaşım ve ben internet manyağı ucuz reyting meraklısı gençlerden değiliz.. İkimizde ailelerimizden arta kalan minik zamanlarımızı vakfettik siteye o kadar.. Alkış beklentimiz de yok.. Tasarımlarımız tamamen kendimize aittir hiç bir profesyonel yardım almaksızın herşeyimiz kendimiz yaptık.. Bilmiyorum kötümü yaptık.. Bir daha da sitemizle ilgili (buradaki sitemiz kelimesi tüm üyeler bab-ındadır) hiç bir link vermeceğimizi beyan ederek herkese iyi forumlar diliyorum..




    SAYIN GOMUTAN YUKARIDAKİ YAZIYI NASIL DİNE BAĞLAYACAĞINIZI ÇOK MERAK EDİYORDUM..
    MERAKIMI GİDERDİĞİNİZ İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİM.. KONU DIŞI KONUŞMA İSTEĞİNİZİN
    NE DENLİ KABARIK OLDUĞU MALUMUMUZDUR.. BUNUNLA BİRLİKTE SİZE SERVİS SIKINTILARINIZDAN DOLAYI ACIMAMIZ HAŞAA BİZİM HADDİMİZE DEĞİL.. AKSİ TAKDİRDE MUTLAKA BİR HADİS-İ ŞERİFLE
    BİZİ YERİN DİBİNE SOKAR ENGİN BİLGİLERİNİZİN ALTINDA EZERDİNİZ..
    AYNI MESAJ İÇİNDE NE KAA EKMEK O KAA KÖFTE İLE PEYGABERİMİZİN BİR SÖZÜNÜ BU DENLİ DENGELİ KULLANABİLEN ENDER ÜYELERDEN BİRİSİNİZ.. DİĞER Bİ KONUDA FORUMDA KONU DIŞI GONUŞMAHTA YESSAH DEĞEL HOCAM.. ÇÜNKÜ BUNUN İÇİN ÖZEL BİR BÖLÜMÜMÜZ VAR.. İSTEDİĞİNİZ KONULARI TARTIŞABİLİR ÜYELİRİMİZ... AMA DH DE ARAÇLARIMIZ İÇİN SADECE BU PLATFORM VAR.. ÖZVERİ DENEN ŞEYİN BOŞ GEYİK OLDUĞUNU BİR EĞİTİMCİDEN DUYMAK ÜZÜCÜ..NEYSE LAFI FAZLA UZATMAYIM NE SÖYLESEK SİZİN İÇİN ANLAM İFADE ETMEDİĞİNİ ANLAMIŞ OLDUĞUMDAN.. KONUNUN MACUN GİBİ UZAMAMASI TEMENNİSİ VE DİĞER ÜYELERDEN ÖZÜR DİLEYEREK MESAJIMA İSTEĞİNİZ ÜZERİNE SANAL ALEM DOLAYLARINDAN GÜZEL BİR LİNK VEREREK NOKTA KOYUYORUM.

    www.dindersi.com
    http://www.dindersiforum.com/
    HAA UNUTMADAN BURAYADA ENGİN BİLGİLERİNİZİ DÖKMEK İSTİYORSANIZ "ÜYELİK GEREKTİYOR"
    AMMAN DİKKAT..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35sk191 -- 26 Nisan 2008; 21:57:00 >
  • Ben de 8 ay kadar önce 1450 ye baykangaz marka lpg taktırdım ve bir daha da tüpçüye gitmedim.Yalnız bu aralar bir gideceğim çünkü 2 defadır soğutma suyunda azalma oldu, ona bir baktırayım diyorum.
  • Dizel Loganlarda bu hız olayını anlamak mümkün değil. Niçin dizel alıyoruz, tasarruflu olsun diye, dizel loganlar ağırlıklı olarak tasarruf amaçlı olarak satışa sunulmuştur. Dizellerin belirli bir hız sınırı vardır, bunu devir saatinden takip etmek gerekir. Aslında dizelleri tamamen devir saatinden izleyerek sürüş yapmak gerekir. Daha 3000-5000 bini tamamlamamış araçta 4000 ve üzerindeki deviri kullanmak hatalıdır. Zaten maksimum 5000 de devir kesici vardır diye tahmin ediyorum. 1,5 LİTRE hacimli dizel motor (ekonomik amaçlı) 140-150 veya 160 yapması son derece normaldir. Megan ve lagunalardaki 80 ve 100 beygir dizeller daha fazla sürat yaparlar. Dahada çok sürat için alacağınız Ford Modelinin Logana eşdeğer Connet 180 yapar ve ilk kalkış daha süratlidir, 1,6 hacimli ford dizel connetin yakıtı şu an Reno Torosların yakıtı ile aynı seviyededir. Yani ford connet=toros'un yakıt masrafı aynıdır. Yani bir şeyin karşılığında bir bedel vardır. Bu gibi ekonomik araçlarda ses olur özellikle dizel ise. Bazı uygulamalarla ses nispeten azaltılabilir. Daha önce yazmıştık, çamurlukların kapıya bakan aralıkların silikonla kapatılması, lastik seçimi, arka çamurlukiçlerinin kalın ziftle kaplanması, ön döş içinin izole ile kaplanması vs. Biz ucuz aldık bunlar olmasa megan dizelle fiyatları yakın olurdu. Zaman zaman arkadaşın dizel cliosunuda kullandım, peugeot partner ve yeğenimin ford connetide kullandım ses olayı aşağı yukarı aynı. Niye bu kadar çığlık atılıyor anlamadım. O zaman 40 kağıt vereceksin toyota, honda, mercedes, bmw falan filan alacaksın. Semeri güzel olan eşeğin fiyatıda pahalıdır. Hepinize güvenli sürüşler.
  • MAKSADI ANLAMAMAKTA ISRAR EDEN SİZSİNİZ. BENİM SORUMA HALA CEVAP VEREMEDİNİZ.

    BU FORUM YETERİ KADAR ZENGİNKEN NEDEN AYRI BİR FORUM OLUŞTURDUNUZ, SADECE BUNA CEVAP

    VERMEMEK İÇİN BU KADAR KONU DIŞINA ÇIKMAYA GEREK YOKTU. AÇIKÇA CEVAP VERSEYDİNİZ

    KEŞKE. BİZİM FORUMDA HERKESİN KONUŞTUĞU BİR TEK KANAL VAR, ONUN İÇİN BU KANAL

    ARACILIĞIYLA HERŞEYİ KONUŞURUZ.

    ÖZVERİ VE GEYİK MUHABBETİ KONUSUNDA TAM BİR FACİA YAŞAMIŞSINIZ. SİZE YAZDIKLARIMI BİR

    DAHA OKUMANIZI SALIK VERİRİM.

    DİNDERSİ.COM KONUSUNDA SÖYLEDİKLERİNİZİ, KENDİNİZİ AKLAMAK İÇİN SÖYLÜYORSUNUZ.

    İŞTE TAM BURADA ALLAH SİZE SÖYLETİYOR DOĞRUYU. AMA DOĞRUYU SÖYLERKEN BİR ÖNCEKİ

    YANLIŞINIZ ORTAYA ÇIKIVERİYOR. DAHA ÖNCE SEKSANDDİRT ARKADAŞIMIZA ŞİFRE İSTEME İŞİNİN

    TEKNİK BİR ARIZA DURUMU OLDUĞUNU SÖYLEMİŞSİNİZ. AMA BU SABAH İTİBARİYLE FORUMUNUZDA

    HALA ŞİFRE İSTENİYOR. YANİ DİNDERSİ.COM’U ÖRNEK GÖSTERMENİZ DE ÇOK ABESLE İŞTİĞAL. ÇÜNKÜ

    DİNDERSİ.COM ÖĞRETMENLERE DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ İLE İLGİLİ BİR TAKIM HİZMETLER

    (YILLIK PLAN, GÜNLÜK PLAN, ÇEŞİTLİ DERS ETKİNLİKLERİ) SUNUYOR VE HATTA BUNU BİR ÜCRETLE

    YAPIYOR. YANİ DİNİ PAZARLADIĞI VEYA DİN KONUSUNDA PAYLAŞIMA KISITLAMA GETİRDİĞİ YOK. ORDA

    GEÇEN DİN İBARESİ, DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİNİN BAŞINDAKİ DİN. BÜTÜN DİNLERİ

    İFADE EDER VE İÇİNE ALIR. ZATEN BİR İSİM TAMLAMASI, ARDINDAN DERS GELİYOR.

    BAŞINDA DİN OLAN HERŞEYİ DİN SANMAYINIZ. MESELA BİR İNSANIN İSMİ BURHANEDDİN OLABİLİR,

    AMA PEKALA DİNLE BİR ALAKASI OLMAYABİLİR. BAŞINI VE SONUNU İYİ OKUYUNUZ. AÇIKLAYICI

    OLMUŞTUR SANIRIM. OLMADIYSA BEN ŞAHSEN LİNK VERMEDEN HERŞEYİ KONUŞMAYA HAZIRIM.

    AYRICA DİN KONUSUNDA BU KADAR DUYARLI OLMANIZI DA TAKDİR EDİYORUM.

    MESELEYİ HALA ÜYELİK ANLAMINDA TARTIŞIYORUSUNUZ. BENİM ÜYELİĞE FALAN TAKTIĞIM YOK. BEN

    KENDİ FORUMUNUZU OLUŞTURDUYSANIZ BU FORMA İKİDE BİR LİNK VERMENİZİ ANLAMIYORUM. YANİ

    BİZE GELİN BİZ EN İYİYİZ DİYORSUNUZ, HERHALDE. AMA EN İYİ OLDUĞUNUZU ANLAMAK İÇİN BİZE BİR

    FIRSAT VERMİYORSUNUZ. BEN BİZİM FORUMU BAŞTAN SONA OKUDUKTAN SONRA ÜYE OLMUŞTUM. BİR

    DİĞER HUSUS, SİZİ BİLEN ZATEN BİLİYOR, ÖYLEYSE DAHA KİME KENDİNİZİ TANITMAK

    GAYRETİNDESİNİZ?

    HER MESELEYİ DİNLE BAĞLANTILANDIRDIĞIMI İDDİA ETTİNİZ. ÖYLE BİR AMACIM YOK; AMA BUNDAN

    ONUR DUYARIM. SÖZLERİMİ İLLA DİNLE İLİŞKİLENDİREN SİZSİNİZ. SİZİN İKİDE BİR LİNK VEREREK HER

    KONUYU FORUMUNUZLA BAĞLANTILANDIRMANIZDAN DAHA ETİK BİR DURUM, BENİM DURUMUM.

    HADİS-İ ŞERİF’İ BİLGİYİ KARŞILIKSIZ PAYLAŞMA BAĞLAMINDA SÖYLEMİŞTİM. İSTERSENİZ BİR AYET DE

    SÖYLEYEBİLİRİM. BENİM İNANCIMA GÖRE BİLGİ İKİ ŞEKİLDE ONORE EDİLEBİLİR:

    1- BİLDİKLERİNİ UYGULAYARAK 2- BİLDİKLERİNİ PAYLAŞARAK

    MESELE MACUN GİBİ UZAMASIN TEMENNİSİNDE BULUNMUŞSUNUZ. AYNI KANAATTE DEĞİLİM; MESELE

    MACUN MESELESİ DEĞİLDİR. MACUN KADAR DEĞİL AMA HAKİKAT TECELLİ EDENE KADAR UZAYABİLİR,

    ZİRA HAKİKAT TECELLİ EDENE KADAR KONUŞMAK GEREKİR. HAKİKAT ORTAYA ÇIKACAK Kİ

    PAYLAŞILABİLSİN.

    BU ANLAMDA SORULARIMI TEKRARLIYORUM:

    BU FORUMA RAĞMEN NEDEN YENİ BİR FORUM OLUŞTURMAYA GEREK DUYDUNUZ?

    MEDEM YENİ BİR FORUM OLUŞTURDUNUZ; NEDEN İKİDE BİR LİNK VERİYORSUNUZ?

    SİZİ TANIYAN TANIYORSA; KENDİNİZİ KİME TANITMAK GAYRETİNDESİNİZ?

    CEVAPLARINIZI DA TAHMİN EDEBİLİYORUM. CEVAP VERİRSENİZ HAKİKAT TECELLİ

    EDECEKTİR. O ZAMAN BANA DÜŞEN: EYVALLAH… ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN, DEMEK OLACAKTIR.




    SAYIN GOMUTAN YUKARIDAKİ YAZIYI NASIL DİNE BAĞLAYACAĞINIZI ÇOK MERAK EDİYORDUM..
    MERAKIMI GİDERDİĞİNİZ İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİM.. KONU DIŞI KONUŞMA İSTEĞİNİZİN
    NE DENLİ KABARIK OLDUĞU MALUMUMUZDUR.. BUNUNLA BİRLİKTE SİZE SERVİS SIKINTILARINIZDAN DOLAYI ACIMAMIZ HAŞAA BİZİM HADDİMİZE DEĞİL.. AKSİ TAKDİRDE MUTLAKA BİR HADİS-İ ŞERİFLE
    BİZİ YERİN DİBİNE SOKAR ENGİN BİLGİLERİNİZİN ALTINDA EZERDİNİZ..
    AYNI MESAJ İÇİNDE NE KAA EKMEK O KAA KÖFTE İLE PEYGABERİMİZİN BİR SÖZÜNÜ BU DENLİ DENGELİ KULLANABİLEN ENDER ÜYELERDEN BİRİSİNİZ.. DİĞER Bİ KONUDA FORUMDA KONU DIŞI GONUŞMAHTA YESSAH DEĞEL HOCAM.. ÇÜNKÜ BUNUN İÇİN ÖZEL BİR BÖLÜMÜMÜZ VAR.. İSTEDİĞİNİZ KONULARI TARTIŞABİLİR ÜYELİRİMİZ... AMA DH DE ARAÇLARIMIZ İÇİN SADECE BU PLATFORM VAR.. ÖZVERİ DENEN ŞEYİN BOŞ GEYİK OLDUĞUNU BİR EĞİTİMCİDEN DUYMAK ÜZÜCÜ..NEYSE LAFI FAZLA UZATMAYIM NE SÖYLESEK SİZİN İÇİN ANLAM İFADE ETMEDİĞİNİ ANLAMIŞ OLDUĞUMDAN.. KONUNUN MACUN GİBİ UZAMAMASI TEMENNİSİ VE DİĞER ÜYELERDEN ÖZÜR DİLEYEREK MESAJIMA İSTEĞİNİZ ÜZERİNE SANAL ALEM DOLAYLARINDAN GÜZEL BİR LİNK VEREREK NOKTA KOYUYORUM.

    www.dindersi.com
    http://www.dindersiforum.com/
    HAA UNUTMADAN BURAYADA ENGİN BİLGİLERİNİZİ DÖKMEK İSTİYORSANIZ "ÜYELİK GEREKTİYOR"
    AMMAN DİKKAT..
  • Arkadaşlar merhaba ben de yeni logan sahibiyim. Arabam 2005 / 32000 de 1.4 versiyonu. Fakat aşağıdaki gibi bazı problemlerim var. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
    > Torpido sol taraftan bir cızırtı geliyor, aynı durumu yaşayıpta çözen arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var
    > Lastik hava basınçları en optimum ne olmalı ? Önler 30 arkalar 32 mi ??
    > Birde en optimum devirimiz nedir ? Araç standart verilerinde maksimum tork devri 3000 yazıyor. Yani 5. viteste 3000 devirde gitmek en az yakıtı mı yaktırır ? BU da bizim arabada yaklaşık 110 falan oluyor. Yoksa maksimum tork devrinin altında mı kullanmalıyız ? Teşekkürler.
  • mrb guruguru . 1. soruna cevap veremicem bende ses gelmeyen yer yok :) 1 yıl oldu arabaya pek baktırmadım. lastik basıncı için 32 bence fazla eğer 3-4 kişi sürekli binmiyosan ve uzun yola çıkmıcaksan 30 ideal. ben 29 yapıyorum az ses gelsin diye. son olarak bu devir meselesine gelince 1.4 motor 3000 devirde bence daha fazla harcar, 80-90 arası süratlerde 1.4 motor baya düşük tüketiyo. neyse bakalım başka birileri bişe derse bizde öğreniris.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: guruguru

    Arkadaşlar merhaba ben de yeni logan sahibiyim. Arabam 2005 / 32000 de 1.4 versiyonu. Fakat aşağıdaki gibi bazı problemlerim var. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
    > Torpido sol taraftan bir cızırtı geliyor, aynı durumu yaşayıpta çözen arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var
    > Lastik hava basınçları en optimum ne olmalı ? Önler 30 arkalar 32 mi ??
    > Birde en optimum devirimiz nedir ? Araç standart verilerinde maksimum tork devri 3000 yazıyor. Yani 5. viteste 3000 devirde gitmek en az yakıtı mı yaktırır ? BU da bizim arabada yaklaşık 110 falan oluyor. Yoksa maksimum tork devrinin altında mı kullanmalıyız ? Teşekkürler.


    1. Sol camdan gelme ihtimali var, camın girdiği keçeleri (kapı çerçeve içi) basınçlı hava ile temizleyiniz , camın kapının içine giren kısmıda basınçlı hava ile temizlemeyi unutmayınız.
    2. 1,4 aracınızın uygun hava basınçları önler 28-29 arkalar ise 30 psi değerinde olmalıdır.
    3. Maksimum tork devri aracın o devirde o vitesle ilgili olarak en fazla güç ürettiği devir demek. Süreklilik halinde yakıt miktarı çok fazlalaşır. Örneğin yokuş çıkıyorsun, araç sollayacaksın risk var alırsın 3 veya 2. vitese basarsın gaza çıkarsın 3000 devire riski azaltırsın. 1,4 araçta en az yakıt en ekonomik devir 2500 dir. Ortalama 2500-2750 devrilerde en az yakıt ve en ekonomik sürüş elde edersin. Hız yapılması gerekiyorsa tabiki 5. viteste 3000-3500 devir rahatlıkla kullanılır, yakıt artar hepsi bu. 2500-2700 devirde yol şartlarına göre 90-110 arası hız yapması lazımdır. Aracınız hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.