Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (333. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.720.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dacia 1.4 loganım var sıralı lpg taktırdım 1,5 yıl oldu aracım bu kış soğuk havalarda sabah özellikle gaza geçmeden önce 3. vitesde dahi stop ediyor ısındığında problem yok aynı problemi yaşayan varmı varsa nasıl çözdünüz
  • arkadaşlar bugün istanbul bika ve bağdatlılar otomotiv e gittim (dacıa logan mcv )laurate model full fiyatı 26500 ytl ve ben almaya karar verdim ama dadaşferdi arkadaş moralimi bozdu neden almış neden satıyor neden böle yapıyorsun arkadaşlar bende 1998 model kartal var ve bu araç kartal dan bin kat daha iyi ben bu kartal 5 senedir bindiğime güre dacıa yada 5 6 sene binerim
  • kardeşim bide benzinli almış millet az yaksın tasarruflu olsun diye dizel alıyor peki sen neden benzinli aldın satması çok zor olur herhalde
  • arkadaşlar bugün bika da kampanya yapmışlar dacıa logan 1.4 mpı sedan sıfır fiyatı 13000 ytl
  • DadaşFerdi arkadaşın durumuna üzülmedim desem yalan olur. Tabiki belli bir emek ve çabanın sonucunda alınan bir malın değer görmesi tabiki önemli. Yalnız arkadaş şunu unutmasın, günümüzde otomobil bir yatırım aracı olmaktan kesin olarak çıktı. Ortlama 5 yıl kullanılmayan (hangi araç olursa olsun) zarar eder. Yüksek fiyatla alınan araç örneğin, 38 000 ytl, bir iki sene sonra satışa çıkar edeceği fiyat 24-26 000 ytl dir. Daha fazla yapması mümkün değildir. zarar yaklaşık 10-12000 ytl dir. Bu durum yerli veya yabancı araçlarda ne yazıkki değişmemektedir. Yerli Reno megan, fiat stilo, vw, ford, opel vs. plaka takınca 5 000 ytl, 8 ila 12 ay içerisinde ise minumum 8-10 000 ytl düşük fiyatla satılması kaçınılmazdır.
    Şimdi gelelim LOGAN'a, benim araç 2005 model, 1,4 ambiante pack olup klimasızdır. Kampanya öncesi 18 000 ytl ye aldım. Şu ana kadar herhangi bir Allah kimseye göstermesin kaza, bela görmedi. Geçen sordum 12 000 ytl veririz dediler. Şimdi arkadaşın aldığı araç çok yeni, verilen fiyat gerçekten kandırmaya yönelik. O aracı 13 alan, bilsinki en az 16 ya satar. Ben üç yıldır kullanıyorum, İnşallah bir 3 yıl daha kullanmayı düşünüyorum ondan sonra kaça olduğu çok önemlideğil en azından zarar konusu konuşulamaz. Dadaş arkadaşın aracına 18 verse yenisi zaten o fiyatın biraz üzeri. Banka kredileri, kampanyalar şaşırtıcı hızla devam ediyor, aracın ne olursa olsun yüksek fiyata satmak mümkün değil adam diyorki şu modele o fiyatı vereceğime gider yenisine 3-5 000 ytl banka kredisi çeker sıfırını alırım diyor. Kısaca ucuz aldığını ucuz satacaksın. İyi fiyat vereni yakaladımı hemen satacaksın. Bu araç ekonomisi bu şekilde işliyor. Galeriler adamı resmen keriz ve aptal yerine koyuyorlar. Aracını ver bir süre sonra başka birini gönder sor ne istiyor senin aracına şaşırıp kalırsın!
    Bir diğer konuda Logan için arkadaş haksızlık yapmış, yüksek olması tabiki yol tutuşu açısından nispi olarak olumsuzluk yaratıyor, ama bu aracın yüksekliği Türkiye yolları için biçilmiş kaftan. İçi geniş ve yüksek olmasının avantajı yarı münibüs veya MPV model araçlar kadar geniş ve rahat. Yol tutuşu iyileştirmek için lastiklerin değiştirilmesi ve araç helezonlarının değiştirilmesi (kestirmek tarihi hata!) ve amortisorlerin değiştirilerek aracın yüksekliğini dolayısıyla ağırlık merkezini değiştirebilirsin. Ama şu bir gerçek fizik kanunlarına hiç bir araç karşı gelemez. Bu araç normal kullanım aracı bir viraja 80-90-100 km dışında girmek her araç için fizik kurallarına karşı geliyor denir ve ülkemizdeki kazaların büyük çoğunluğu altımda şu var bu var deyip gaza basıp şimdi rahmetli ve gazi olan insanlarla dolu olduğudur. Fiyat konusunda kızıp Loganı suçlamak biraz adeletsiz olmuş. İyi şanslar dadaş ferdi arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukobir -- 1 Mart 2008; 22:59:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mcv1976

arkadaşlar bugün istanbul bika ve bağdatlılar otomotiv e gittim (dacıa logan mcv )laurate model full fiyatı 26500 ytl ve ben almaya karar verdim ama dadaşferdi arkadaş moralimi bozdu neden almış neden satıyor neden böle yapıyorsun arkadaşlar bende 1998 model kartal var ve bu araç kartal dan bin kat daha iyi ben bu kartal 5 senedir bindiğime güre dacıa yada 5 6 sene binerim

alacağın araç dizelmi yoksa benzinlimi bunu yazabilirmisin acaba

arkadaşlar buün benim mcv nin önüne bi tane grand cheeroke jeep çekmiş biri inanırmısınız aynı yükseklikte duruyordu şaşırdım ilk görünce

• YA ZATEN KİMSE DEMİYO SIFIR 22 23 E ALDIMDA NDEN SATAMIYORUM 22 21 E DİYE. ARKADAŞLAR BAKIN BAKIN ARABAYI KÖTÜLEDİĞİM YOK YANİ İNANIN 2. EL DEĞERİ HERYERD YOK KİME GÖSTERDİYSEK YOK BENİM LOGAN ALMA DEDİĞİM ARKADAŞ MESALA 25 E FORD FİESTA ALSA 10000 KM DE SATSA BENM KADAR ZARAR ETMEZ ÇÜNKÜ ARAÇ TUTULKDU BEĞENİLDİ EN AZINDAN SATARSIN 18-19 A RAHAT SATAR E ZARAR? 7 MİLYAR EE BEN ALMIŞIM LOGANI 23 E ADAMLAR VRİYO O GÜZELİM LOGANA TERTEMİZ 10000 KM DEKİ ARBAYA 13 13500 ZARAR 10 MİLYAR BENM LOGANIN GENİŞLİĞİNE TİPİNE LAFIM YOK AMA O PARAYA ONDAN DAHA FAZLA ÖZELLİĞİ OLAN VE DAHA TANINMIŞ BİR MARKA ALINABİLİR DİYORUM ANLAYIN ZATEN ÇOĞU KİŞİ BİLİYOR LOGANIN 2 EL DEĞERİNİN OLMADIĞINI HERKES BİLİYO AMA İŞİNE GELMİYO KİMSENİN

LİNKE TIKLA PAZARLIK PAYIDA VAR HA DİKKAT EDERSE BAZILARI ADAM KIÇI BOKLU 200 MODEL 2001 MODEL DOĞĞANLARI SATIYO 10 11 E ARKADAŞLARRRR

ADAM 1Ç6 LOGANA YAZMIŞ NETTE 16.500 PİYASADA 3 BİN YTL O FİYAT İNİYORRRRRRR

• İLGİNÇ BİR YORUM VE DOĞRU KAPILARDAN SOĞUK GELİYOR BEN DE ŞAHİD OLDUM VEBİR VATANDAŞIN YAPTIĞI YORUMU BURAYA YAPIŞTIRIYORUM

OKUUUUU

DACIA İle Ayazlı Yolculuklar okaradeniz [07 Şubat 2007, 09:00]
    Tuzcuoğlu'ndan Ağustos 2006 da Dacia Logan 1.5 dci araba aldım. Satış yapan beyefendi %20 servis indirim yapacağını söyledi. Arabayı teslim alırken kaskosunu kendilerinden yaptırırsam servis indirimi yapacaklarını tekrar söylediler.

Kaskoyu da onlara yaptırdım. Daha sonra yirmibin bakımı için gittiğimde indirimsiz yüklü bir faturayı önüme koydular. Kendilerine durumu hatırlattığımda, "yok öyle bir şey " dediler. Birde yalancı konumuna düştük.

Arabanın tüm kapılarından içeriye soğuk giriyor. Bu durum için hem Tuzcuoğlu'na hemde Bika'ya servise gittim. Ancak sorun çözülmüş değil. Arabadan kaynaklı sorunlar içinde Tuzcuoğlu ustalık parası, Bika'da kapılara "fitil" koyulduğunu söyleyerek 4.5 YTL para aldılar.

Ama arabanın kapılarından içeri giren soğuk hala daha kesilmiş değil. Özellikle sol taraftaki sürücü kapısından içeri giren rüzgar çok rahatsız edici ve sanki insanı felç edecekmiş gibi oluyor.

Özet olarak Dacia Renault'un güvencesinde olmasına karşın Dacia alıp bu duruma kanmamak gerekiyormuş. Sadece Reno servislerine gidiliyor. Ancak servisler sorunu çözmüyor. Benim kapılardan gelen sorunu çözdüremediğim gibi. Arabanın iyi tarafları da var. Yol tutuşu iyi, yakıt ekonomik. Ancak bir arabada olması gereken asgari konfor yok. Sanki traktör kullanıyormuşsunuz gibi ayazda yolculuk yapıyorsun.^^

• yaw logandaşlar isteyen alır isteyen almaz, isteyen begeniz isteyen beyenmez
    biz mcvmizden çok memlunuz
    işte bunlarda hafta sonu gezisi resimleri tıpkı bir jip gibi

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

• Slm arkadaşlar bende 2002 1.4 16v clio bva (otomatik 4ileri) vardı arabamdan çok memnundum ve daha çok servisten memnundum(izmit-ernaz) kaza yaptım aracım pert oldu o sırada istanbula gitmemiz gerikiyodu daha araba serviste yatıyodu ve servisin logan dcisini kiraladık şunu sölim araç gerçekten o fiyata muhteşem 65hp diye canını sıkanlar olmasın benim aracım 98hp idi bilenler vardır dilovası rampasını 4. vitesle çıkmayıp 3e düşerken onunla 5. viteste bastın mı çıkıyodu hayret ettim hakketten olay torkmuş dedim.Şimdi logan fakat 1.6 16v prestige düşünüyorum 27.000 ytl ben prestige donanımına bayılıyorum çok daha güzel sizce o fiyat uygun mu aldım mı uzun bi sürede binmeyi düşünüyorum.
  • Birde Prestige kullananlar araç hakkında iyi yönleri kötü yönleri performansı diğer logan modellerine göre artları eksileri gibi bilgileri aktarırlarsa çok memnun olurum.şimdiden teşekkür edrim
  • aslina bakarsaniz tum arabalarda sorunlar olabilir. Bu gayet dogal bir durum. bazen birazda sans gerekiyor yani arkadaslarin bahsettigi arizalarin allaha cok sukur ki ben hic yasamadim. sanirim biraz talihsizlik yasamis arkadaslar.

birde dadasferdi arkadasin yasadigi hadise gercekten cok uzucu. karsilastigi durumda emin olun bizde olsaydik arabamizdan sogurduk. yani 22000 ytl ye alinan bir araca 13500 veriyorlarsa sergiledigi tutumda bence bir gariplik yok. fakat burda galericinin bir uyanikligi var ki oda su

arabanin turkiyede 2004 ten beri var oldugunu biliyor ver turkiye piyasasina tam otumadigi icin aracin degerinin cok altinda bir deger veriyor. ben olsaydim diyorum belki o galerici ile kavga ederdim. neyse bence galericiye satmaktan kesin vaz gecin muhakkak bir gun bir alicisi olur. aslinda sunuda dusunmek gerekiyor su mantigi herzaman dustur edinmek gerek

en iyi araba bindigim arabadir.

boylece kuruntulardan da kurtuluruz

isin acigi aracin ikinci el degeri bizide cok uzen bir konu tabiki emininm tu logan sahipleri bu dertten muzdariptir.

neyse dadasferdi arkadasin durumuna gercekten uzuldum ve sunuda belirteyim arkadaslar yinede dadasferdi biri topigin bir uyesidir feryatlarida dogrudur.

• quote:

Orjinalden alıntı: dadaşferdi

YA ZATEN KİMSE DEMİYO SIFIR 22 23 E ALDIMDA NDEN SATAMIYORUM 22 21 E DİYE. ARKADAŞLAR BAKIN BAKIN ARABAYI KÖTÜLEDİĞİM YOK YANİ İNANIN 2. EL DEĞERİ HERYERD YOK KİME GÖSTERDİYSEK YOK BENİM LOGAN ALMA DEDİĞİM ARKADAŞ MESALA 25 E FORD FİESTA ALSA 10000 KM DE SATSA BENM KADAR ZARAR ETMEZ ÇÜNKÜ ARAÇ TUTULKDU BEĞENİLDİ EN AZINDAN SATARSIN 18-19 A RAHAT SATAR E ZARAR? 7 MİLYAR EE BEN ALMIŞIM LOGANI 23 E ADAMLAR VRİYO O GÜZELİM LOGANA TERTEMİZ 10000 KM DEKİ ARBAYA 13 13500 ZARAR 10 MİLYAR BENM LOGANIN GENİŞLİĞİNE TİPİNE LAFIM YOK AMA O PARAYA ONDAN DAHA FAZLA ÖZELLİĞİ OLAN VE DAHA TANINMIŞ BİR MARKA ALINABİLİR DİYORUM ANLAYIN ZATEN ÇOĞU KİŞİ BİLİYOR LOGANIN 2 EL DEĞERİNİN OLMADIĞINI HERKES BİLİYO AMA İŞİNE GELMİYO KİMSENİN

LİNKE TIKLA PAZARLIK PAYIDA VAR HA DİKKAT EDERSE BAZILARI ADAM KIÇI BOKLU 200 MODEL 2001 MODEL DOĞĞANLARI SATIYO 10 11 E ARKADAŞLARRRR

ADAM 1Ç6 LOGANA YAZMIŞ NETTE 16.500 PİYASADA 3 BİN YTL O FİYAT İNİYORRRRRRR

arkadaşımnerdeyse daha kimse almamışken 2005 eylül ayı başı gittim klimalı 1.4 mpi ambience pack aldım gs plakalı,klimalı 17600 ytl ye mal oldu aracımda sadece sol ön çamurluğum değişti 20000 km de sıralı lpg taktırdım.ve yaklaşık bir ayönce keyfe keder satışa çıkardım
    niyetim bir üst sınıf yada mcv almak için ama dediğim gibi keyfe keder çıkarsım sahibinden.com da ilanım mevcut fiyat olarak 14.500 istiyorum her önüne gelen 13 anında nakit veriyor bu arada aracım 60000 oldu bile ama yok 14 ün altında vermiycem ve bayada bi alıca geldi.demekki o fiyatlara gidiyor 17500 aldım 13000 hep veriyorlar bu kadar fark makul diilmi
    soğuga gelince ben çok gezerim 3 kış gördüm bu tip kapıdan soğuk gelmeyle hiç karşılaşmadım
    abant uludağ gibi bayada gezmeme ragmen hemde onuda anlamadım belki o araca mahsus bir hata vardır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluemlak -- 2 Mart 2008; 13:07:13 >

• arkadaşlar logan mcv 85 bg çıkmış acaba türkiyeye ne zaman gelecek acaba dacıa nın yabancı sitelerinde gördüm şimdi kafam karıştı 65 bg alsam mı almasam mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcv1976

arkadaşlar logan mcv 85 bg çıkmış acaba türkiyeye ne zaman gelecek acaba dacıa nın yabancı sitelerinde gördüm şimdi kafam karıştı 65 bg alsam mı almasam mı

dostum öncelikle bu motor ülkemize gelmeyebilir.sana tavsiyem araba hoşuna gittiyse 65 beygir olması seni yanıltmasın.çok iyi ivmelenen bir motoru var aracın.biz uzun süre kangoo kullanmıştık iş için daha önce onda da 65 beygir olan aynı motor vardı ve hiç sorun olmuyordu.bi de bu 2. ele falan fazla kafanı takma ben 2005 te 1.6 laureate modelini 20.000 ytl ye almıştım.şimdi satsam 16.000-17.000 arası.araçtan çok memnunum.bi de kapıdan soğuk geliyor demiş arkadaş ben böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım.hatta kaloriferi 3. kademede çalıştıramadım daha ,çok sıcak oluyor.
  • mcv 1976 bi de sana şunu söyleyeyim.benim fikrim geniş,rahat,ferah,sürüş pozisyonu rahat bir araba istiyorsan tam biçilmiş kaftan senin için.ayrıca bakımlarda seni üzmez yağını ,suyunu değiştirirsin binersin.bakım fiyatları makuldur.parça ve usta sorunu yok.3 senedir kullanıyorum periyodik bakım dışında servis görmedim.herkese de sorunsuz,masrafsız günler dilerim.
  • bende şuan tofaş kartal kullanıyorum ben eminim katral dan 10 bin kat daha iyi olduğunu biliyorum sadece kararsız ım tek düşündüğüm 85 bg gelipte pişman olursan çünkü 26 milyar çok para benim için kredi ile alacam
    benim amaya çalıştığım 1.5 dizel laurate model full 26500 ytl
  • Valla arkadaşım bence düşünme 65hp lik motor ona her türlü koşulda yetiyo ama fazlasını beklemiceksin çünkü 1300kg ama rampalarda olsun veya arabada 7 kişi+bagaj olsun düşündüğün gibi bi zorlanma yaşamazsınen azından yakıtı düşük
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.