Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (278. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizler normal insanlarız değerli arkadaşım tabiki daha güzel donanımlı araclarımız olsun yoksa bizlerde biliriz gidipte 93-94 mercedes almayı bmw almayı ancak rac alırken ileriyide düşünmemiz lazım dedimya normaliz ekonomik durumumuz akaryakıt fiyatları aracların bakım giderleri bakımından şu anda 20-25 bin ytl ye alınıcak en uygun arac logan bizlerde öyle yaptık

hepimiz isteriz tekrar yazıyorum bmw mercedes audi inşallah onlarda olur nasip kismet işi ilerleyen yıllarda neden olmasın iş güc derken ekonomik durumumuzda daha iyi olur daha geniş donanımlı ve yine kullanım bakım ve masrafları yönünden yine en avantajlı araclar alırız

kimse doğuştan zengin doğmuyor her işin bir başlangıcı var herşey zamanla olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: NİTROUS666

ben bu milleti anlamıyorum yani bir aracı kötülemek aracı kullananları aşalayıcı biçimde yorum yapmak küçük görmek ne kazandırıyor millete ne yani ne olduda dacia hakkında sacma sapan yorum yaparsın ne yani dacia kullananlar sana veya senin gibilere zararmı verdi bu kuyruk acısı neden anlamıyorum

aklıbaşında sosyal ve kültüre acıdan kendini geliştirmiş ve geliştirmek için cabalayan insanlar butür forumları bilgi alışverişi paylaşım arkadaşlık sorun vs. konularda toplumsal olarak bilinçlerdirme ve bunun gibi konular için kullanır yanlışmıyım arkadaşlar ...

ancak nedense bizim toplumumuzda malesef üzülerek yazıyorum insanlar ne oldum delisi imkanlrı doğrultusunda yaşarlar ancak kendi imkanlarına sahip olmayan veya kendinden zeka olarak dünyaya bakış acısı daha zengin olan insanları küçük görürler secimlerini beğenilerini hibir şey bilmeden sadece yorum yapmak rahatsızlık vermek için yazarlar cahillik hemde kara cahillik başka hiçbir şey değil

saygılar arkadaşar...

ELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIM KENDIMİ İFADE ETMEKTE BİRAZ ZORLUK ÇEKİYORUM OKADAR DOĞRU VE GÜZEL YAZMIŞSIN Kİ TEKRAR ELLERİNE SAĞLIK

• rica ederim bu akşam işimiz cok bir tanede mcv de var aklına geleni yazan anlamıyorumki neye yaptı millete dacia logan neye göre yorum yaparlar niye bu şekilde yazarlar anlamıyorum....
  • ha MCV ha LOGAN arada ne fark eder okadar sonuçta ikisi de DACIAnın urunü neden böyle ayrımcılık yapılıyor herkes seçimini kendi zevk ve imkanlarına göre yapıyor bunlar hoş olmayan şeyler ALLAH h
    erkesin gönlüne göre versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihann67 -- 23 Aralık 2007; 23:05:13 >
  • arkadaşlar bugün istanbuldan yalovaya gittim yolda her gördüğüm mcv ciye korna çalarak selamlaştım ve herkestende karşılığını aldım sanki bir aile gibiyiz çok güzeldi bayram boyunca o kadar çok gördümki ve her mcv gördüğümde dahada memnun oluyorum anladımki bu araç tutuldu gerçekten...

yalovaya gidince uzun yoldada test etmiş oldum aracı araba çok güzel kaçmaya başladı açıkcası benzinli gibi gidiyo kırmızı ışıkta bi aracı bile geçirmedim abartmıyorum gerçekten sol şeriti resmen temizledim ah bide rodaj olmasaydı daha neler olurduda ama gerçekten mükemmel gidiyo araç ve verdiğim paranın karşılığını katıyla geri verdi

bu arada nitrous6666 kardeşim resimler süper devamını bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyuryazar -- 24 Aralık 2007; 0:40:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 35sk191

BOZDEM07 2006 AMBIANCE PACK 1,4 İNCİ GRİ LPG yalçın bozdemir
    cihann67 2005 1.6 MPI SEDAN İNCİ GRİ (Cihan Çavuşoğlu)
    necoocen 2006 1.6 MPİ laureate KİRAZ KIRMIZI SEDAN. necati toy
    ....... mcv ambiance 1.5 dci ac tavan bar pack 1 elmas mavisi fatih ilhan
    bloody24 2008 1.5 dci dacia logan mcv elmas mavi gokhan argenç
    yasaluyari 2008 logan sedan 1.6 mpi beyaz çağlar atmaca
    surkan77 2008 1.5 dcı sedan laureate (ercan sur) 34 SUR 77
    (tarsuslu) 1,4 AMBIANCE PACK AC sahin kara
    akg01 2007 1.4 ambiance pack platin gri erkan bostancıoğlu
    hakan_gs06 2008 1.5 DCİ MCV BEYAZ hakan cenci
    logann 2005 1.6 MPİ Kiraz Kırmızı Öncel Özenç
    polat20 ..
    35sk191 2006 1.6 mpi sedan inci gri sadık kezer

mail gönderen tüm arkadaşlara çok teşekkür..
    sayım için lütfen..
    daciakulubu@gmail.com

• aracı alalı 1,5 ay oldu 5000 'i devirdim çok memnunum
    Sağolasın Logan MCV Dizel

bayram dönüşü babamlarda konuk oldu araca bagaj tıka basa dolu...
    Nesin demiyo herkese sol çekiyo.
    Allah'ıma şükürler olsun.
    Babam bile Ceylan gibi deyip durdu.

Herkesi Logan MCV Dizel almaya davet ediyorum.
  • selam arkadaşlar buraya okulumuzun site adresini koymak istiyorum googlede aranınca burda yazılanlar görülüyor affınıza sıgınarak tabi mugla fethiye karaçulha www.sehitmustafagokdal.meb.k12.tr
  • PO dan euro dizel 10 alıp kullanan varmı acaba biliyosunuz PO bu ürünü yeni piyasaya sürdü kullananlar düşüncelerini aktarırsa sevinirim
  • arkadaşlar mcv ciler bizim araç 150 ykr yi yakıtta düştü gibi geliyo şöle bayramda yaptıgım kabalama ölçüme göre.
    sizin araçlar ne kadar yakıyo ???
  • bloody24 arkadaşım resimleri beğenmene sevindim devamı gelecek

euro dizelde opetten şaşmayın arkadaşlar tabi aldığınız bildiğiniz yerler vardır ama dikkat ederseniz dizel araclar coğunlukla opetten alıyor
  • quote:

bloody24 arkadaşım resimleri beğenmene sevindim devamı gelecek

euro dizelde opetten şaşmayın arkadaşlar tabi aldığınız bildiğiniz yerler vardır ama dikkat ederseniz dizel araclar coğunlukla opetten alıyor

opet e okeyde, po nun euro dizel 10 u kükürt oranı çok düşük ,opet den alınan euro dizel in kükürt oranı 50 ppm, po daki euro dizel 10 un kükürt oranı 10 ppm arada çok fark var motor sesinde ve yakıt tüketiminde farklılık olacağını düşünüyorum ama daha kullanmadım kullanan varsa fikirlerini bekliyorum
  • yha bişey merk ettim bu dacia loganların 2.el fiyatları ne kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: fanuba10

quote:

opet e okeyde, po nun euro dizel 10 u kükürt oranı çok düşük ,opet den alınan euro dizel in kükürt oranı 50 ppm, po daki euro dizel 10 un kükürt oranı 10 ppm arada çok fark var motor sesinde ve yakıt tüketiminde farklılık olacağını düşünüyorum ama daha kullanmadım kullanan varsa fikirlerini bekliyorum

denemek lazım o zaman PO ya da güven olmaz cok şikayet var yaıt kalitesinden ötürü gecenlerde forumdada vardı o yüzden pek güvenmiyorum ben şahsen

deneyen arkadaşlar olucaktır bende merak ettim vallaği
    nasıl olduğunu

• arkadaşlar şu yakıt işi benimde sorunum ...euro dizel deneyenler yazsın ...
  • ,ben şu anda po 10 ppm mazot kullanıyorum: ses azaldı ,çekiş biraz iyi gibi(belki psikolojik olarak öyle geliyordur) ama tüketim aynı...
    quote:

Orjinalden alıntı: fanuba10

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 24 Aralık 2007; 20:25:05 >

• gerçi hepimiz ayrı yerlerdeniz istasyonlar aynı ismi taşısada dürüstlük anlayışları çok farklı...bu işlerde bilgi ve tecrübesi olan kardeşlerden yardım istiyoruz...
  • Arkadşalar selam,

Ben aracımdan çok memnunum hatta performans olarak oldukça iyi fakat son günlerde arabam yeni olmakla beraber, arabanın içinde sağından solundan biraz fazla tıkırtı sesleri gelmeye başladı. örneğin hafif bir tümsek, veya çok ufak bir çukurdan geçerken sağ arka taraftan orta stop lambasımı veya emniyet kemerimi bir türlü bulamadım ses geliyor çok kötü canım sıkılıyor, araba konusunda biraz hassas olduğum kesin ama o kadarda değil buna rağmen rahatsız ediyor birde sol arka kapı tarafındanmı veya benim kapıdanmı ses geliyor bulamadım.

Dikkat ediyorumda düz yolda hiç ses yok gibi, ama normal taş parke yol olur ya o yolda tekerleklerin sesi olduğu gibi içeride bu tür sıkıntıları olupta çözümü olan varsa paylaşabilirlerse sevinirim.

İzolasyon ile ilgili sıkıntılar serviste çözülebilirmi ???

Saygılarımla,

Dacia 1.5 DCI Logan Sedan, 6500 KM.

• selam logandaşlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun uzun zamandır foruma girmiyodum bir araç ancak bu kadar kısa sürede bu kadar yaygınlaşır herkes bunun farkında ama bazı kişilerin işine gelmiyor kabullenmek istanbulda çoğalıyoruz ÇATLASINLAR KISKANANLAR
  • Şirkette yıllardır kullandığımız Torosu verip yerine Logan MCV dizel aldık, inanın beklediğimden iyi çıktı. Kullanımı çok rahat, Yol tutuşu tatminkar, Yakıt tasarrufu mükemmel,
    Bir Toyota kullanıcısı olarak hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim,
  • 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.