Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (197. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    15 Haziranda kütahya-mersin 700 km gittik klima hep açıktı ve 3. seviyedeydi ölçtüğümüzde 124,000 tl yaktığını gördük dönüşte tekrar ölçtük ve 139,000 tl Yaktığını fark ettik yanlız şunu söylemem gerekir bir rampa gördüğümde genellikle boşa alırım bunun çok tehlikeli olduğunu biliyorum ama 99 dan beri böyle kullanırım allaha şükür başıma bişey gelmedi
  • arkadaşlar yakın zamanda logan dizel ambianca pack veya dizel laurete alan varsa fiyat paylaşabilirmi. bayiler arasında baya fiyat farkı varda.
  • arkadaşlar dün saat 15.05 civarında zonguldak ereğlide bir kaza yaptım.ve sizlere tavsıyem emnıyet kemerınızı mutlaka takın+hava yastığı super bir icat

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

• bak bızden oncede takla atmıs bız en kotu ıkıncıyız)))) komutanım paramıza gore alıyoruz reno guwencesıne we reno motoruna guwendıgımız ıcın alıyoruz bende mcv war onun ayarında bır araba goster hem ucuz olacak hem yuk tasıyacak tasırkene bu yaz sıcagında kılımayı acıp serınletecek hem wergısı az olacak hem kekım uzumlu olacak yolda yıyecem bıtmıycek......hemde mazotu koklayacak.dıyeceksınkı senın gıbı dusunenler zaten pazarda yer yapmasına vesıl oluyor dıycen ewt haklısın ne mutlu banakı ılk defa kazanclı bır ıs yaptım ......
    quote:

Orjinalden alıntı: C-is

quote:

Orjinalden alıntı: MertAk

Logan Clio dan daha kötü bir model mi? Hani eğer iyi olsa Logan reno adı altında clio ise dacia adi altinda satilirdi ülkemizde. Reno yetkilileri dacia ülkemize girdiğinde aciklama yapmisti "dacia olarak satilmasinin sebebi reno imajını zedelememek" diye. Demekki logan cliodan kötü diyelim. E clio bile ultra kötü yol tutuşuna daracik iç yapıya ve iğrenç malzeme kalitesine sahipse logan için 24 000YTL vermek nasıl mantıklı ben anlayamadim. Kalos ya da Aveo gibi dandik araçlarda alin demiyorum ama GrandePunto, Almera gibi fiyatı uygun araçlar varken 20000YTL üzeri Logan a verilmez. 14-15 belki illa sıfır binecem diyen için ama 14YTL ye broadway donanımına sahip araç da alınmaz. İngiliz programı olan 5.vites programında kullanılan pistte tek takla atan araç Logan, ncap dan 3yıldız anca alan da logan. Yok cidden mantıksız bir araç. Ama kuş serisi bile ülkede tutulurken, kalos ve aveo gibi tenekeler peynir ekmek gibi satilirken tabi logan da bu pazarda kendine yer bulacaktir.

Abi bu söylediklerine inanamıyorum bu kadar kötü bir araçmı hem ben bu imajı zedeleme olayına inanmıyorum çünkü bazı başka ülkelerde mesela yunanistan ve hindistan da logan renault logan olarak satılıyor
    5,Vitesi bende izliyorum (discovery'de) ama bahsettiğin bölümü izleyemedim bu konudada yanlışın var çünkü daha önce daihatsu marka bir araçta takla atmıştı itiraz edemiyeceğim tek şey euroncap ten 3 yıldız aldığı
    ben kendimde biliyorum megane ve logan çarpışıyo meganeda az bir hasar var logan bir hayli hasar almış vaziyette çıkıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 29 Temmuz 2007; 23:22:21 >

• gecmıs olsun...
    quote:

Orjinalden alıntı: myg987

arkadaşlar dün saat 15.05 civarında zonguldak ereğlide bir kaza yaptım.ve sizlere tavsıyem emnıyet kemerınızı mutlaka takın+hava yastığı super bir icat

• @ myg987

Geçmiş olsun hocam; mala gelsin, cana gelmesin...
    Kazayı anlatabilir misin, nasıl oldu? Senin hatan mıydı yoksa arabanın da payı var mı???
  • vallahi buyuk gecmis olsun
  • çok geçmiş olsun.
  • arkadaşlar ben bır arac kıralama fırmasında calışıyorum.her gun bu araclar la yuzlerce km yapıyorum en son 2 gun önce kaza yaptım bu arcların savruldugu bı gercek sızden rıcam vırajlara yavas gırın ve hız yapmayın her turlu sorularınıza cvop yazabılırım.
  • SEVGİLİ ARKADAŞLAR IM SİZE MESAJ YAZDIKTAN SONRA Bİ ARKADAŞIMI TAKSİME GÖTÜRDÜM ONDDA CİLİO VAR KİLİMA AÇTIM ARKADAŞTA SÜPER SOGUTUYO DEDİ AMA ONU BIRAKTIKTAN SONRA B .ÇEKMECEDE TAMİRCİ Bİ ARKADAŞ VAR ONA SORDUM SERVİSİN GARANTİDEN YAPTIGI FATURAYIDA GÖRDÜ DEGİŞMİŞ AMA SORUN HALA VAR DİYO BUNUN İÇİN YİNE GİDECEM PAZARTESİ MUHTEMELEN YİNE DEGİŞECEK AMA BU NEKADAR SÜRECEK 1,5 YIL KALDI GARANTİ DOLMASINA HA BİRDE YENİ ARACI OLAN ARKADAŞLAR 600 YTL YE 1 YILDAHA UZATILIYOMUŞ GARANTİ BİLGİLERİNİZE YANLIZ ARAÇ 1 YAŞINI GEÇMEMİŞ OLCAKMIŞ. HERKESE SAYGILAR
  • ARKADIŞIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH BİDAHA HİÇBİRİMİZE KAZA BELA VERMESİN.
  • Geçmiş olsun myg987 ama herşeyin bir nedeni vardır sen yapmışsındır bişey allahta senin cezanı vermıştir...
    Allah bir daha hiç birimize kaza bela göstermesin ama bölücüler hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-is -- 30 Temmuz 2007; 14:05:25 >
  • logan, bir şeriatçının pilotluğunda kaza yapmış

logan yine taklaya geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun -- 29 Temmuz 2007; 22:22:29 >
  • @Joushkun
    myg987 nin attığı PM'ı gösterdiğin için teşekkürler...Mesaj için denecek birşey yok; herşey ortada
    Kaza fotoğraflarını koyduğunda şüphelenmiştim zaten; bu yüzden kazayı nasıl yaptığını açıklamasını istedim. Fakat myg987 oralı bile olmadı. Fake bir kullanıcı olduğu belli...Kim bilir fotoğrafları nereden buldu...Kendisine saçma fikirleri ve şizofrenik hayalleriyle birlikte mutluluklar diliyorum...

Herneyse...Arkadaşlar malumunuz, Logan Kulübümüze ve Logan'lara sık sık negatif eleştiri yapılıyor...Bu yüzden buraya her yazılana itibar etmeyelim. Kimlerin yazısına itibar edilip edilmeyeceği ortada... Hepinize kazasız, belasız, süratsiz sürüşler diliyorum; sağlıcakla kalın...

• Bu kulüptekiler değil belki ama otomobil genel'de beni 1.5 yıldan beri tanıyan insanlar benim nasıl birisi olduğumu bilirler. Ben daha fazla yorum yapmak istemiyorum..
  • SELAM ARKADAŞLAR

KAZASIZ BELASIZ BODRUM'A VARDIK, ALLAH'A ŞÜKÜR. BU ARADA YOLLAR HEP ÇİFT ŞERİT OLDUĞU İÇİN

DOĞAL OLARAK YÜKLENDİK TABİİ Kİ ARABAYA. ORTALAMA KLİMA VE 120 KM CİVARINDAKİ HIZLA 100 KM

DEKİ YAKIT TÜKETİMİM 5,5 LİTRE OLDU. AMA KLİMA HEP 3 DERECE FAN HIZIYLA ÇALIŞTI HEP. ACABA

BENİM KLİMA AZ MI SOĞUTUYOR NE?????

BİR DE HARİTANIN AZİZLİĞİNE UĞRADIM BİR YOLA GİRDİM Kİ SORMAYIN. AFŞİN'DEN SARIZ'A GİDERKEN

OLDUKÇA TOPRAK VE SATABİLİZE SAYILACAK BİR YOLDA 50 KM FALAN GİTMEK ZORUNDA KALDIM. YOL

BİTTİKTEN SONRA BAGAJ VE KAPI KENARLARI BAYA TOZ ALMIŞ. BU NORMAL BİR ŞEY Mİ? HELE BAGAJI

TANIYAMADIM TOZDAN. YOKSA BU KAPI FİTİLLERİNİ DEĞİŞTİRMEM Mİ LAZIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOMUTAN -- 30 Temmuz 2007; 1:13:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfy81

arkadaşlar merhaba ben myg987 bazı arkadasların kanına dokunduk zannedersem yasadıgı ulkenın basbakanı hakkında eleştırı içeren videolar ızletmek siyaset degılmi..ozmn yorumlarada açık olacaksın ama bunlar engelci ruhlar oldukları içn benı sıteden engelledıler bununlada kalmadılar ıftıra attılar resımlerı netten buldugmu ıddıa edıyolar.suan raporum kasko fırmasında en yakın zamanda yayınlayacagım..durmak yok yola devamm

Arkadaşım sana tek bir çift sözüm olacak :

YÜRÜ(YÜN) ANCA GİDERSİN(İZ)...

• quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Bu kulüptekiler değil belki ama otomobil genel'de beni 1.5 yıldan beri tanıyan insanlar benim nasıl birisi olduğumu bilirler. Ben daha fazla yorum yapmak istemiyorum..

Çoşkun merak etme arkadaşım; bu foruma ilk üye olduğumdan beri az çok seni tanıyorum. (Sen belki hatırlamayabilirsin )
    Sen merak etme; bilen bilir seni...Böyle birşeyi ortaya çıkardığın için teşekkürler...
  • arkadaşlar slm.epeydir takip ettim sonunda karar verdim aldım .nasip olursa 1 agustos itibariyle 1.5 dci logan mcv ambiance sahibi olacağım.ama okudukça bazen moralim sıfıra iniyor bazen iyiki aldım diyorum ama hala kararsızım fakat alındı artık.güzel şeyler yazında bari teselli olalım.öncelikle can saglığı falan yazın sonuçta hepsi metal araç deyin...nebileyim yazın güzel şeyler işte moralim pek iyi değil zaten birde alır almaz uzun yola (bolu-denizli)yola çıkacam gerçi bu benim 5.arabam genelde sakin sürerim ama ne bileyim dandik mandik diyenler var arabaya da...anlayamadım çok mu hata yaptım ne...öğretmenim bu arada söyleyim..burada devamlı olana arkadaşlara slm bazıları densizce giriyor karıştırmak istıyor mu ne..hadi hayırlısı..allaha emanet olun hepiniz..iyi sürüşler..
  • benım burda yazdıgım yazı neden gozukmuyorr yada ben mı goremıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.