Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.722.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU ARADA KAÇ KİŞİ OLDUK BİZ BİLEN VAR MI?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seksanddirt

quote:

Orjinalden alıntı: malkocoglu48

bizim loganla kaza yapan arkadaşlar var mı
    onların görüşlerini almak istiyorum
    neden mi çünkü aracıma yoldan taş sıçradı yani başka araçlardan kaportada ufak tefek çöküntü oluştu boya çizilmemiş çöküntülerde çok belli değil ama güneş yansımasında belli oluyor.tabi bir sürü canım sıkıldı.
    kendi kendime acaba diğer arabalarda da böyle oluyor mu diye endişeye kapıldım yoksa bizim arabaların saçları ince mi saç kalınlığını bilen arkadaşlar varsa veya ufak çaplı kaza geçiren bana bi cevap yazsınlar lütfen

yakıt tüketimi konusunda ben de yazacam ama depo bitmiyo ya ilk depom daha bir türlü bitmiyo
    sanki araba bedava gidiyo benzinciler çok özledi beni

Bizim Logan'ın da kaportasına önde giden bir kamyondan taş sıçramıştı Çok ufak bir boya zedeLenmesi oLmuştu. Gittik hemen serviste rötüş yaptıLar. Kaskoyu devreye sokmadık hiç; böyLece hasarsızLık indirimimize de birşey oLmadı. DikkatLi bakınca kaportaya beLLi oLuyor rötüşLü yer.
    LoganLarın sacLarı kaLın. YıLLık bakım için servise gittiğimizde sağ taraftan darbe aLmış bir Megané2 HB vardı; onun sacına baktım; resmen pLastik gibi. ELLe biLe koparıLır o sac. Keşke fotoğrafını çekseydim de koysaydım, daha iyi anLardınız. Ama günümüz araçLarında güvenLik için önemLi oLan sacın, kaportanın kaLın oLması değiL; arabanın şasisinin sağLam oLması. Günümüz araçLarında kaza anında sacı darbe emici; şasiyi de güvenLiği sağLayıcı bir şekiLde tasarLıyorLar biLdiğim kadarıyLa...Logan'Ların şasisi hakkında bir biLgim yok; ama geçenLerde başka bir konu başLığında bir arkadaş LoganLar'ın saç kaLıpLarının Bursa'da yereL firmaLara yaptırıLdığını ve çok ucuz bir işçiLiği oLduğunu söyLemişti. Ne kadar doğru biLmiyorum

herkese selamlar,aramıza yeni katılan arkadaslara da hos geldiniz demek istiyorum,
    seksanddirt arkadasim,megane,clio gibi bir cok renault modelinin ön ve arka sag-sol camurlukları plastik malzemeden uretiliyor.resmen plastik gibi demissin zaten plastik.bende ilk gordugum zaman cok sasirmistim sanırım darbe emıcı ozellıgi nedeniyle boyle tercih ediyorlar.Ama loganların saclarının kalın oldugu konusunda haklısın.ayrıca mesela loganın sag on camurlugunun fiyatı 70-80 ytl civarında yanlıs hatırlamıyorsam.O kadar da pahalı degil yani.Sac kalıpları bursada yapılıyor olabilir , bildigim kadarıyla loganların parcalarının %60-%70 i romanyaya türkiye den gidiyor.mesela arka bagaj kilidine bile bakın Dört El yazar.Genelde parcalarının cogu burda uretiliyor.
    Lpg ile ilgili bilgi_almak isteyen arkadaslar olmus ben hala taktırın derim.Daha once ki sayfalarda da ayrıntılı bilgi_bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se@ -- 22 Ocak 2007; 10:14:32 >

• değerli arkadaşlarım
    geçmiş forumları gözden geçiriyordum
    orda logan kulubü adına arabaya yapıştırılan çıkartma tarzı bir logo veya benzeri birşey konuşulmuş o işten daha sonra bir ses gelmemiş herhalde onu tekrar ısıtıp gündeme getirsek
    nasıl olur.bir de şuna inanıyorum forum ve kulubümüz sayesinde birbirimizi iyi kötü tanıyoruz.genelde çok yolculuk edenlerimizde oluyor.örneğin mugla fethiye ye işi düşen arkadaşlarla yüzyüze tanışmayı isterim
    hem yabancı bir yerde bir tanıdık olası babından hemde başka açılardan birbirimizle tanışmayı teklif ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

arkadaşlar ben de şu bagaj kağaına takılan rüzgarlığı benğendim fena da durmuyor bir de bagaj kapağı taktırmak istiyorum bakalım ne zamana olacak

hocam 2007 modellerde bagaj olayını çözmüşler
    aynısından sizde orjinal parçalarla yaptırın serviste
    hangi rüzgarlık hocam resmi var mı
    bende rüzgarlık düşünüyorum
  • selam ve saygilar yine benn...

bagaj kapagı konusun da bir de ben yazayim dedimm benim arac logan laureate yeni aldım bagaj kapısı anahtarla degil tutma sapi var bir de bagaj kapagın da ruzgarlık var yanilmiyorsam bir de on griş kısmında degisiklik yapıldı ve de guzel olmus araçç.....

İkinci bi husus araba daha yeni fakat ilk depoyu doldurusumda 5,6 yakarkeni şimdi ikinci doldurusumda 6.7 yakmaya basladı, acaba dizel filtresi mi bozul du ya da hava filtresi mi bozuk acaba sizin de bi gorusunuzu aldıktan sonra servise gitmeyi dusunuyorum..

ŞİMDİDEN VERECEGİNİZ CEVAPLAR İÇİN TESEKKURLERR........
  • quote:

quote:

arkadaşlar ben de şu bagaj kağaına takılan rüzgarlığı benğendim fena da durmuyor bir de bagaj kapağı taktırmak istiyorum bakalım ne zamana olacak

hocam 2007 modellerde bagaj olayını çözmüşler
    aynısından sizde orjinal parçalarla yaptırın serviste
    hangi rüzgarlık hocam resmi var mı
    bende rüzgarlık düşünüyorum

işte bu resimdeki rüzgarlığııktan bahsediyorum

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

• DACİA MIIIIIIII!
  • quote:

Orjinalden alıntı: KUNG-FU 61

DACİA MIIIIIIII!

EMBESİL KİMLERE DENİR BİLİRMİSİN ?

• Bırak Nebim yaa tahriklere kapılma.
  • quote:

SEVGİLİ KARDEŞİM NEBİ

HİÇ GEREK YOK BU TÜR HİLKAT GARİBESİ YARATIKLARI MUHATAP ALMAYA.

ÜRÜMEKLE, YÜRÜMEK ARASINDAKİ FARKI ANLAMAYANLARA

HER ZAMAN SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ OLSAYDI, KENDİMİZE VAKİT AYIRAMAZDIK...

SEVGİLERİMLE...

EMBESİL KİMLERE DENİR BİLİRMİSİN ?
  • quote:

DACİA MIIIIIIII!

LOGAN'LA COROLLA'YI MUKAYESE EDEN DE SİZLERDEN BİRİDİR.TOYOTA KİM DACİA KİM BEE!

• quote:

quote:

DACİA MIIIIIIII!

LOGAN'LA COROLLA'YI MUKAYESE EDEN DE SİZLERDEN BİRİDİR.TOYOTA KİM DACİA KİM BEE!

Karate misin, kung fu musun her neysen; seni diğer konu başLıkLarından da biLiyorum...Sadece ifade kuLLanarak ya da saçma cevapLar yazıyorsun. Sen şimdi git doktorunun sana tavsiye ettiği iLaçLarını aL ve rahatLamaya bak; ama burdan da uzak dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seksanddirt -- 22 Ocak 2007; 15:40:20 >

• bu benim duldullll ruzgarlik olayı burda....
  •  ... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....
    eğer lduysa bu spoyler hoş arkadaşlar

bunu yaptıran var sa bir bilgi versin fiyat hakkında
    stop olayı
    buda xenon far olayı angel far mı ne diyolar
    loganın tek memnun olmadığım tarafı aydınlatma olarak değil de gö rüntü olarak farları galiba
  • quote:

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....
    eğer lduysa bu spoyler hoş arkadaşlar

Spoyler gerçekten hoş, Ankarada temin etme imkanımız yokmu veya kargo ulaşımı
    ile ilgili bilgi. Adres yayınlama imkanı yokmu arkadaşlar. Hepinize selamlar.
  • değerli arkadaşlarım
    benim araba da iç aydınlatma lambası kumanda ile çalışıyor bagaj açılınca da otomatik yanıyor ayrıca açık bırakılınca 2 dakika sonra kendi kendine kapatıyor.katologta bu özellik yoktu zannedersem.sizinkilerde durum nasıl.
    ön farları açık unutup aracı kitlersem herhangi bir kapanma olayı var mı uyarı sesi var gerçi onu biliyorum.mesela ben iç aydınlatmanın kumanda ile olduğunu daha bu akşam keşfettim tesadüfen.belki de daha bilmediğimiz başka özelliklerde vardır.

volki tolki maalesef resmini göremedim açmadı yani o yolla değilde bu yolla yap istersen

yukobir hocam resimler internetten ama bir bilgim yok maalesef
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.