Şimdi Ara

:D (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
278
Cevap
13
Favori
10.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
53 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam çok haklısınız. Nedense güzel kızlar ufacık tefecik oluyor. Bkz kızın boyu suriye benim boy abd :( bu kadar orantısızlık olamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elin ayağında olmayabilirdi Allah'a şükret kurtulun artık şu maddesel şeylerden sırf görünüş işinden tipin çok düzgün olur bir gün kaza geçirirsin surat gider. Yaşlanırsın surat gider. Sivilceler çıkar gider. Gider de gider önemsemeyin bu kadar kişisel bakımını yap yeter. Kafam çok büyük kafam çok büyük ne olmuş çok büyükse bi sorgula ne olmuş yani sonunda toprak olup gidecen. Takılmayın bu kadar.

Kendi öz babam benimle dalga geçiyor tartıştığımızda sinirlenip kocaman kafan var diyor. Aynı şekilde kardeşim diyor kocaman kafan var cüce gibi gözüküyon ufacık vucudun var. Vücudundan çalınmış hepsi kafaya gitmiş falan diyolar. Ben napim kendi öz ailem dalga geçiyorken?

Fiziksel olarak;
    -Diger arkadaslarin da dedigi gibi dis, burun bunlar kolay is. Aklin hayalin alamayacagi kadar guzel olur ikisi de.

-Kafa buyuklugu icin tavsiyem kesinlikle vucut gelistirmelisin. Yok oyle genetigimde yok diye bir sey. Vucudun hacimsel olarak kendine gelirse kafan kesinlikle orantisiz durmaz.

-Eller ve ayaklara gelince kocaman palet gibi olacaklarina (bilhassa ayaklar) kucuk olsunlar. Vucut gelistirince kollarin damarlanip kaslaninca o eller hic de goze batmaz.

-Sakal, biyik bunlar da sorun mu? Mis gibi sakallarin var. Biyiklarin da gayet iyi. Yasin ilerledikce bunlar daha da yerine oturacak. Babyface olmak daha mi iyi sence?

-Kil mevzusuna gelirsek, sen hele bir body calis ondan sonra yatip kalkip dua edersin ki iyiki killanmiyorum diye. Millet tonla para dokuyor killarini aldirmak icin.

-Boyun simdilik bile gayet normal. Yasin daha kucuk. Genetiginde sorun yoksa biraz boy da yaptim mi tam kendine gelirsin.

Psikolojik olarak;
    -Maalesef bunu duzeltmek digerlerinden fazla caba gerektiriyor. Ancak ustte yazdiklarimi buyuk bir azimle yaptiktan sonra goreceksin ki o ozguven kendiliginden artiyor olacak.

-Bir de cok klasik olacak belki ama, ellerini, bacaklarini soyle bir gozlerinin onune getir. Soyle dusun: "Bunlar gercekten de sapasaglamlar. Ya olmasaydi?". Kestirip atma. Ciddi bir sekilde iyice dusun. Birine bir zarar gelse eski haline donmesi icin nelerimi vermezdim ki diye dusunursun.

Senin sadece ergenlikte biraz orantisiz, ama bir o kadar da duzeltilebilir bir vucudun var. Tek yapman gereken yazdiklarimi okumakta birakmamak ve uygulamak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• niyet (niyet ettim allah rizasi icin sükür namazi kilmaya)

tekbir (allahu ekber)

0
    |/
    |
    |_

0
    |
    |
    |_

sübhaneke, euzu besmele, fatiha- zammi sure

ruku (sübhanerabbiyelazim)

_0
    |/
    |_

secde (sübhanerabbiyelala)

_¯¯/0_

2. rekat

besmele, fatiha suresi, zammi sure

ruku

_0
    |/
    |_

secde

_¯¯/0_

tahiyyat, salli + barik, rabbena

0
    |/_

saga ve sola selam

Orijinalden alıntı: fırat.ç.

Yazayim mi yazmayayim mi tereddut ettim ama..

Fiziksel olarak;
    -Diger arkadaslarin da dedigi gibi dis, burun bunlar kolay is. Aklin hayalin alamayacagi kadar guzel olur ikisi de.

-Kafa buyuklugu icin tavsiyem kesinlikle vucut gelistirmelisin. Yok oyle genetigimde yok diye bir sey. Vucudun hacimsel olarak kendine gelirse kafan kesinlikle orantisiz durmaz.

-Eller ve ayaklara gelince kocaman palet gibi olacaklarina (bilhassa ayaklar) kucuk olsunlar. Vucut gelistirince kollarin damarlanip kaslaninca o eller hic de goze batmaz.

-Sakal, biyik bunlar da sorun mu? Mis gibi sakallarin var. Biyiklarin da gayet iyi. Yasin ilerledikce bunlar daha da yerine oturacak. Babyface olmak daha mi iyi sence?

-Kil mevzusuna gelirsek, sen hele bir body calis ondan sonra yatip kalkip dua edersin ki iyiki killanmiyorum diye. Millet tonla para dokuyor killarini aldirmak icin.

-Boyun simdilik bile gayet normal. Yasin daha kucuk. Genetiginde sorun yoksa biraz boy da yaptim mi tam kendine gelirsin.

Psikolojik olarak;
    -Maalesef bunu duzeltmek digerlerinden fazla caba gerektiriyor. Ancak ustte yazdiklarimi buyuk bir azimle yaptiktan sonra goreceksin ki o ozguven kendiliginden artiyor olacak.

-Bir de cok klasik olacak belki ama, ellerini, bacaklarini soyle bir gozlerinin onune getir. Soyle dusun: "Bunlar gercekten de sapasaglamlar. Ya olmasaydi?". Kestirip atma. Ciddi bir sekilde iyice dusun. Birine bir zarar gelse eski haline donmesi icin nelerimi vermezdim ki diye dusunursun.

Senin sadece ergenlikte biraz orantisiz, ama bir o kadar da duzeltilebilir bir vucudun var. Tek yapman gereken yazdiklarimi okumakta birakmamak ve uygulamak.

Ne ergenliği kardeşim 27 yaşındayım??? Şimdiki aklım olsa gençken 24 saat bilgisayar oynucağıma yüzme giderdim basketbol oynardım yada hormon tedavisi görürdüm boyumu uzatırdım ne bileyim daha erkeksi olurdum. Ama eskiden aklım fikrim oyundu bilgisayarda halaa aynı 24 saat netteyim başka birşey yapmıyorum.

• 1.76 boyundayim ve 63 kiloyum. Bak sen 1.74 ve 65 im diyorsun. Abartıyorsun bence ideal bir vücut o kas filan yapılmadikca. Benim de ellerim küçük ama sıkıntı yok bunla tip mi sorgulanır. Her şeyi yazmışsın ama tipin yok onu atsan çok daha farklı yorumlar gelebilirdi. Üstte de denmiş bu düşünceyle bi şey yapamazsın bro.

• quote:

Orijinalden alıntı: SONICMAN

1.76 boyundayim ve 63 kiloyum. Bak sen 1.74 ve 65 im diyorsun. Abartıyorsun bence ideal bir vücut o kas filan yapılmadikca. Benim de ellerim küçük ama sıkıntı yok bunla tip mi sorgulanır. Her şeyi yazmışsın ama tipin yok onu atsan çok daha farklı yorumlar gelebilirdi. Üstte de denmiş bu düşünceyle bi şey yapamazsın bro.

Kardeş emin ol ben senden zayıf duruyorumdur. Bak benden kilo olarak zayıf arkadaşlarım var. Brii var 55 kilo kemik şeklinde. Ama adamın kemikleri geniş kalın yani kilo alsa benden geniş gözükceğini biliyorum. Ama benim kemikler küçük dar. Göğüs kafesim omurgam omuzlarım dar kilo alsamda biryere kadar genişlicek anlatabiliyormuyum?

Mesela 200 kilo olupta 70 kiloya düşen insanların resimlerine bak.. Bunlar ebat olarak küçülüyor ama bel olarak falan küçülüyor. Omuz bölgelerine bak kiloluykende aynı genişlikte zayıfkende anyı genişlikte.

• Bir yatağa mahkum olupda sıçtığın donunu kendin degistiremeyip brad pitt olsan ne olacak güzel kardesim

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

quote:

Orijinalden alıntı: fırat.ç.

Yazayim mi yazmayayim mi tereddut ettim ama..

Fiziksel olarak;

Psikolojik olarak;

Ne ergenliği kardeşim 27 yaşındayım??? Şimdiki aklım olsa gençken 24 saat bilgisayar oynucağıma yüzme giderdim basketbol oynardım yada hormon tedavisi görürdüm boyumu uzatırdım ne bileyim daha erkeksi olurdum. Ama eskiden aklım fikrim oyundu bilgisayarda halaa aynı 24 saat netteyim başka birşey yapmıyorum.

Ha yasin normalmis, keske basta belirtseydin. Sikinti yasta degil. Vucudunda da degil. Kafanin icinde. Bu yasa gelmissin kendini bir seye benzetememissin. Is tamamen sende bitmesine ragmen sen yattigin yerden isyan et. Keyfin bilir. Baska konudan mi ne aklimda 16 diye kalmis yasin. Bilseydim hic zahmet edip yazmazdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Derveden1234

Benim tipim yok ayrıca burnum seninki gibi büyük bunun üzerine kafam normal ancak kol bileklerim felan çok ince, ince kemikli olduğum için bunun tedavisi spor, fıtness sanırım kaslandırmak gerek birazda kilo 170 boyum var ve 55 kiloyum bendede azıcık kamburluk var ve dişlerimin yapısından dolayı çok azda olsa sarı ama her zaman ümit vardır diş doktoruna gidip dişlerini beyazlattır zaten orda doktor söyler herşey için tedavi olursun burnun içinde bence burun etini aldırırken kemiğide aldırırsın boyuda takma kafana bence iyisin benimde genelde ortamlarda boyum kısa durur ancak hiç takılma derim.

Kaslanırsında kas bir yere kadar. Kemiklerin inceyse istediğin kadar kaslan hacim yapamazsın yani iri gözükmezsin. Mont falan giydiğinde ufacık durursun yine. Ayrıca bilek bölgeleri kaslanmaz bilekler hep ince kalır.

ne saçmalıyorsun ya kemikleri inceymiş. Şakamısın sen ulan şu adam şöyle oldu sen niye olamayasın ? ayrıca bilek güçlendirme için şunu kullan
    k
     :D

tek yaptığın kendini kandırmak,bahane bulmak

Bu adam o vücudu yapmak için kullandığı şeylerden dolayı öldü tavsiye ettiğin şeye bak

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

adam FBIda çalışıyor beyler

quote:

Orijinalden alıntı: SONICMAN

1.76 boyundayim ve 63 kiloyum. Bak sen 1.74 ve 65 im diyorsun. Abartıyorsun bence ideal bir vücut o kas filan yapılmadikca. Benim de ellerim küçük ama sıkıntı yok bunla tip mi sorgulanır. Her şeyi yazmışsın ama tipin yok onu atsan çok daha farklı yorumlar gelebilirdi. Üstte de denmiş bu düşünceyle bi şey yapamazsın bro.

Kardeş emin ol ben senden zayıf duruyorumdur. Bak benden kilo olarak zayıf arkadaşlarım var. Brii var 55 kilo kemik şeklinde. Ama adamın kemikleri geniş kalın yani kilo alsa benden geniş gözükceğini biliyorum. Ama benim kemikler küçük dar. Göğüs kafesim omurgam omuzlarım dar kilo alsamda biryere kadar genişlicek anlatabiliyormuyum?

Mesela 200 kilo olupta 70 kiloya düşen insanların resimlerine bak.. Bunlar ebat olarak küçülüyor ama bel olarak falan küçülüyor. Omuz bölgelerine bak kiloluykende aynı genişlikte zayıfkende anyı genişlikte.

Ya kafana taktığına değer mi zayıf dur benden nolacak. Kendini çok küçümsüyorsun cidden değmez kendini kastigina. Bikaç yıl geçsin bakalım neler değişecek. Sakal filan belki olmaz mı? Olgun düşünürsün belki. Bu konuyu hatırla ilerde

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Derveden1234

Benim tipim yok ayrıca burnum seninki gibi büyük bunun üzerine kafam normal ancak kol bileklerim felan çok ince, ince kemikli olduğum için bunun tedavisi spor, fıtness sanırım kaslandırmak gerek birazda kilo 170 boyum var ve 55 kiloyum bendede azıcık kamburluk var ve dişlerimin yapısından dolayı çok azda olsa sarı ama her zaman ümit vardır diş doktoruna gidip dişlerini beyazlattır zaten orda doktor söyler herşey için tedavi olursun burnun içinde bence burun etini aldırırken kemiğide aldırırsın boyuda takma kafana bence iyisin benimde genelde ortamlarda boyum kısa durur ancak hiç takılma derim.

Kaslanırsında kas bir yere kadar. Kemiklerin inceyse istediğin kadar kaslan hacim yapamazsın yani iri gözükmezsin. Mont falan giydiğinde ufacık durursun yine. Ayrıca bilek bölgeleri kaslanmaz bilekler hep ince kalır.

ne saçmalıyorsun ya kemikleri inceymiş. Şakamısın sen ulan şu adam şöyle oldu sen niye olamayasın ? ayrıca bilek güçlendirme için şunu kullan
    k

tek yaptığın kendini kandırmak,bahane bulmak

Bu adam o vücudu yapmak için kullandığı şeylerden dolayı öldü tavsiye ettiğin şeye bak

zaten bu adam gibi olamaz bu kafayla herşeye bahanesi var. Ayrıca zyzz sadece steroidden ölmedi alkol+uyuşturucu şeyler de alırdı diye biliyorum.

ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) 2018 Kullanıcı Kulübü
    64 GB || Geceyarısı Mavi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkaya

Bunların hepsi sınav kardeşim sınav Allah seni sınıyor umutsuzluğa kapılma sakın bunun bir sınav olduğunu sakın unutma.

Yeminle ilk defa seni + ladım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.