Şimdi Ara

CZ bowl daki gate !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: stillborn

buda ekran görüntüsü ... bi göz atın işte..

http://img345.imageshack.us/my.php?image=untitled1qi0.jpg

photoshop
    70 skilli nerde? 70 lvl yazmış bde fullplateli +7 rezerveli mirageli

• quote:

Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL:::

ilginç

• ilginç

Orjinalden alıntı: KnightS of ZB

quote:

Orjinalden alıntı: stillborn

buda ekran görüntüsü ... bi göz atın işte..

http://img345.imageshack.us/my.php?image=untitled1qi0.jpg

photoshop
    70 skilli nerde? 70 lvl yazmış bde fullplateli +7 rezerveli mirageli

o gün 70 olmuş ve skill açtıramamıştım, ayrıca miragelarım +8... Ayrıca dupe, hile hurda yapmadığımdan FP +8 alabildim ancak.. zorunamı gitti arkadaşım ? her 70 lvl shellerle dolaşacak diye bir kuralmı var ? pislik atmadan olmuyor dimi? .. areste her zaman beni bulabiilrisin.. eğer photoshop değilse -ki değil , burayada yazacaksın özür diye... ok ????

allam yaa .. ne kıskançlar var... biz iyilik yapıyoruz adam nelerle uğraşıyor... dedim ya kıskançlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stillborn -- 9 Ağustos 2006; 18:17:28 >

• dediğiniz gaz odasında ölürseniz ex gidiyomuuu
    Irk:Karus
    Clan:RiNgOfLiFe
    Np:16k
  • Orası bifrost patosun mekanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huntmann Of Priest

dediğiniz gaz odasında ölürseniz ex gidiyomuuu

ufak köpek fare benzeri bişeyler var o gaz odasının içinde bu orası bir labirent cıkısı arıyorsun hem zehırlenıyorsun gazdan hemde kopeler ısırıyorlar. gazdan olursen exp gıtmıyor fakat kopek tam o an ısırırsa exp kaybediyorsun.
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı

• Kahpe kuleler ve alçak köpekler bir yiğidi daha öldürdü
    (Kimse alınganlık göstermesin Bifrost'daki kule ve köpeklerden bahsediyorum)
     CZ bowl daki gate !!

Benden size bir güzellik daha

Arkadaşlar kulelerden nasıl kurtulacağımızı buldum.
    Assass'lar Stealth ile kulelere yakalanmadan geçebiliyor fakat diğer char'lar maalesef ok yemek zorunda kalıyor. Stealth çekmiş bir assass'ın arkasına gizlenip ilerlerseniz kuleler sizi göremiyor. Yolun sonunda bir yer var, yolun 2 tarafında da kuleler var. O kulelerden de sadece 1 taraftaki size ok atıyor, pot ile kurtarabiliyorsunuz (ben priest'im belki de bana az vurmuşlardır)

Bu bug'ı deneyip, sonuçlarını buraya yazarsanız sevinirim

• @1teknik,

benm fikrim eline ARROW defanslı kalkan alıp buradan geçmek ?

Pot ile idare edilir yani !! ben ck rahat geçtim warriorum ama priest için diyorum olmazmı ?
    Lwl:62
    Job:Shadow Knight
    Irk:Karus
    Clan:RiNgOfLiFe
    Np:16k
  • quote:

Orjinalden alıntı: fckkoxp
    @1teknik,
    benm fikrim eline ARROW defanslı kalkan alıp buradan geçmek ?
    Pot ile idare edilir yani !! ben ck rahat geçtim warriorum ama priest için diyorum olmazmı ?

Arrow Def'lerin (pk'da) pek bir faydasını görmedim. Bende ArrowDef 48 var ama kullanmadım.

Bence en iyi taktik Stealth kullanan rogue'un arkasına saklanmak.
    Ben bu yöntemle 2 kere köprüden geçtim.

(Bir defasında köprüyü geçtim ve sonundaki köpek gibi yaratıklara dalan warrior'a heal vermeye başladım. Bu sırada benim partideki mage beni köprünün başına geri ışınladı . Tekrar geçmek zorunda kaldım)

• quote:

Orjinalden alıntı: Huntmann Of Priest

içerde nası ve kimlerle party kurabiliyoruz ?

Yeni bir harita. Tam olarak keşfedemedim.
    Bifrost gate açıldığında zaten sadece ORC'lar veya HUMAN'lar giriyor. O kişiler ile de parti yapabiliyorsun.

Yaratıklar çok güçlü ve zor ölüyorlar. Sık spawn oluyorlar. Sağlam bir parti değilseniz oraya gitmenizi tavsiye etmiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.