Beyler elimde suanda 35 gb + 16 Gblik Daha Item Var bunlarla Ne Yapabilirim. CYPHER icin Bi Acıklama Yaparmısınız Diger Serverlar Yazmasın Cypher cok Farklı..
YardıM LutfeN Aklımda Su Var... Rocun Tezgaha Dusmesını Bekleyeyım dıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: ****0rY
YardıM LutfeN Aklımda Su Var... Rocun Tezgaha Dusmesını Bekleyeyım dıyorum.
daha 2 qun once rocu 18 qb den sattık hiç boşuna bekleme roc pazara düşmez rol düşer roc duşmez
Rgoeu Dizeceksense Dual md +8 +8 fp set dd 25 Kesin Al pp al Yüzükler kalsın Walkry Set Al Cok Karizma olur
ßende Sattım 19 a dun R.O.C
Char Warrior..
quote:
Char Warrior..
diyorum işte roc 1 sene beklesen pazara düşmez cyhperda gb ßitmez çünkü +8 chitin set,+7dd +8 toto&impacht vede 1 2 tane takı alırsın ßnce
quote:
Orjinalden alıntı: juniorbrs
quote:
Char Warrior..
diyorum işte roc 1 sene beklesen pazara düşmez cyhperda gb ßitmez çünkü +8 chitin set,+7dd +8 toto&impacht vede 1 2 tane takı alırsın ßnce
toto İmpact Kesmıyor 1 Roc Dual we +7 Giga Deniycem Pazara Dussunler.. SS ini Koyarım SEnin İcin.
quote:
quote:
quote:
Char Warrior..
toto İmpact Kesmıyor 1 Roc Dual we +7 Giga Deniycem Pazara Dussunler.. SS ini Koyarım SEnin İcin.
inş. düşerde dizersin
upup.
quote:
quote:
quote:
quote:
Char Warrior..
inş. düşerde dizersin
bende katılmıs gibi olayım:D +8 chitin set kesin yap geri kalanıyla atak veren ve gusel bi silah almanı öneririm..geri kalanıyla takı yapabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme