Şimdi Ara

CYPER KRALINDAN VERILEN ANONS (PROTESTO)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizde katilmaliyiz diye düşündüm ve buraya ekledim serverlar düzelene kadar adam akilli bir oyun olana kadar bence herkes bunu yapmalidir.

• Sormadan edemicem sattığın +3 half plate helmetin özelliği neydi ?
  • İyi yapmıs adamda parası olanlar alıyo valla preyi ben almıyorum ogrenci adamız nede olsa
  • bende katılıyorum pre aldıktan 10gün sonra böyle oldu ve bidaha zor pre alırım gibi. kendileri kaybediyo oyun düzgün bir hal alana kadar nonpre takılcam artık
  • EEEE yukarda sadece pre si bitenler yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Sormadan edemicem sattığın +3 half plate helmetin özelliği neydi ?

rare item dd10 amma dikkat etmişsin

edit ss

abisinin en ufak kardeşi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi federaL -- 15 Nisan 2007; 11:16:54 >

• up!!! evet çok doğru bu protestoya edana milletiininde katılmasında yarar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben gold aldım ertesi gün xtrap hata vermeye başladı böle şansın ben taa

keşke almasaydım
  • BUNU NE ZMN ÇEKTİN C1 DİMİ BU MAGİV ANVİLİN YANINDAKİ SASHARESPECT BENİM :):)
  • Krallar bile bunu diyorsa artık...
  • Protesto en iyiside sadece türklermi protesto edicek.. :S (Aslında oyunun %90 ı türk ama )
  • quote:

Orjinalden alıntı: cambaz15

BUNU NE ZMN ÇEKTİN C1 DİMİ BU MAGİV ANVİLİN YANINDAKİ SASHARESPECT BENİM :):)

Evet c1 de az önce çektim yakalarim hemen ne yapiyorsun anvilde bakim yine yakican birşeyler
  • BEnimde pre dün bitti almayıda düşünmüyorum oyun düzelene kadar yatınca %5 gidiyo ama artık alışcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: federaL

quote:

Orjinalden alıntı: cambaz15

BUNU NE ZMN ÇEKTİN C1 DİMİ BU MAGİV ANVİLİN YANINDAKİ SASHARESPECT BENİM :):)

Evet c1 de az önce çektim yakalarim hemen ne yapiyorsun anvilde bakim yine yakican birşeyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.