Şimdi Ara

Cydia sonrası telefonun açılmaması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuanda Tayland'dayım, Salı günü dönüyorum ve bugün 1 ay önce aldığım iPhone 3gs 16gb telefonuma Cydia yükledim. Ardından bir kaç paket indirdim. Sonrasında telefon birden kapandı ve açılmadı.

Tek çare restore görünüyor ancak restore yaparsam 4.0.1 değil de, yeni sürüm olan 4.0.2 yüklenecek. Sanırım şuanda 4.0.2 için JB henüz mevcut değil. Restore yaparsam 4.0.2 için JB'mi bekleyeceğim?

Bu durumda ne yapılmasını önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trancespotter -- 22 Ağustos 2010; 20:43:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trancespotter

Merhabalar,

Şuanda Tayland'dayım, Salı günü dönüyorum ve bugün 1 ay önce aldığım iPhone 3gs 16gb telefonuma Cydia yükledim. Ardından bir kaç paket indirdim. Sonrasında telefon birden kapandı ve açılmadı.

Tek çare restore görünüyor ancak restore yaparsam 4.0.1 değil de, yeni sürüm olan 4.0.2 yüklenecek. Sanırım şuanda 4.0.2 için JB henüz mevcut değil. Restore yaparsam 4.0.2 için JB'mi bekleyeceğim?

Bu durumda ne yapılmasını önerirsiniz?

Cydia çökertmiş sistemi.
    İlk olarak 4,0,1 indirin.

http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-8618.20100715.Zapn4/iPhone2,1_4.0.1_8A306_Restore.ipsw

Daha sonra itunes shift + restore yapıp indirdiğiniz bu dosyayı seçin.

Bittikten sonra cydia dan bilmediğiniz dosyaları indirmemeye bakın

• restore yapmak iphone güncellemesini yapmaz. sadece iphone içindeki firmware fabrika ayarlarına geri döner. 4.0.2 yüklenmeden önce bilgisayarınıza indirilmiş ve kurulum için hazır olması gerekir. ayrıca siz onay vermeden iphone 4.0.2 sürümüne güncellenmez.

telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayıp restore yapıp tekrar jb yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx20001

restore yapmak iphone güncellemesini yapmaz. sadece iphone içindeki firmware fabrika ayarlarına geri döner. 4.0.2 yüklenmeden önce bilgisayarınıza indirilmiş ve kurulum için hazır olması gerekir. ayrıca siz onay vermeden iphone 4.0.2 sürümüne güncellenmez.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
    Restore'yi tıklayınca bana "Restore ve Güncellemeyi kabul ediyor musunuz? diye soruyor. Haliyle ya Cancel diyeceğim ya da Agree :)

Yanlış biliyorsunuz sanırım.
    Şuanda telefon hiç açılmıyor dediğiniz olay belki telefon aktifken, iTunes'tan normal restore ile yapılabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trancespotter

quote:

Orijinalden alıntı: fx20001

restore yapmak iphone güncellemesini yapmaz. sadece iphone içindeki firmware fabrika ayarlarına geri döner. 4.0.2 yüklenmeden önce bilgisayarınıza indirilmiş ve kurulum için hazır olması gerekir. ayrıca siz onay vermeden iphone 4.0.2 sürümüne güncellenmez.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
    Restore'yi tıklayınca bana "Restore ve Güncellemeyi kabul ediyor musunuz? diye soruyor. Haliyle ya Cancel diyeceğim ya da Agree :)

Yanlış biliyorsunuz sanırım.
    Şuanda telefon hiç açılmıyor dediğiniz olay belki telefon aktifken, iTunes'tan normal restore ile yapılabilirdi.

shift+restore yapıp 4.0.1 i gösterip kurmaya çalıştınmı? benimde korkulu rüyam malum sim kilitli kullanıyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.