Şimdi Ara

cydia şifre soruyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cydia açınca kullanıcı adı ve parola soruyor? nedir ki bu?
    2.2.1 yeni kurdum.
    installer açınca da hata veriyor "unable to decode trusted sources info" ne olduğunu bilen yardım edebilecek olan var mı?

• jeilbreak yaptıgında cydia ya ilk girdiginde sana 3 secenek sunuyor user hacker bide bi tane daha vardı onu unuttum onlarda user olanını tıklayacaktın digerlerini tıkladıgın icin olabilir...
  • user olanı tıkladım zaten.
    nerede hata yaptık anlamadım.
  • yeniden jeilbreak yapmayı denedinmi?
  • jb yapmak epey sıkıntılı olmuştu.
    yeniden jb yapınca düzeleceğinden emin olsam. göze alabilirim.
  • Ekran görüntüsü alıp paylaşabilirmisin acaba.
  • başka bir cep tel ile çektim net değil ama sorun anlaşılır umarım cydia yı açar açmaz kullanıcı adı ve parola soruyor.

cydia şifre soruyor?

cydia şifre soruyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemiaslan -- 5 Şubat 2009; 14:33:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasım telefonun ekran görüntüsünü almak icin home tusuna basılı tut ve acma kapama (power) tusuna bir kere tıkla ekranın görüntüsünü cekiyor kamera gibi:)

daha sonra nerede oldugunu biliyorsun degilmi?
  • fotoğraflar tamam ama kablo yanımda değil :(
    iphone galiba çok arıza yapar diye adamlar bu foto çekme olayını iyi öngörmüşler. :)
  • Kull. Adı : root
    Pass: alpine

yaz bakalım olacak mı?
    iPhone da paso bu şifreyi girersin winScp tarzı programlarda... Olmaz ya... Sen yine de yoğurdu çal göle...
  • babaluga maalesef o kullanıcı adı ve şifre olmadı.

ben jb yaptıktan sonra backup ı tekrar yükledim acaba onunla bir alakası olabilir mi?

hadi onu geçtim installer da hata veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemiaslan

babaluga maalesef o kullanıcı adı ve şifre olmadı.

ben jb yaptıktan sonra backup ı tekrar yükledim acaba onunla bir alakası olabilir mi?

Herhangi bir zaman cihazda herhangi şifre kullandın mı... Back-up ın da bazen hatalara sebep olduğunu söylemeliyim...
    Back-Up yüzünden birkaç kez ben de tekrar tekrar restore etmiştim cihazı daha önceleri...
    Tek yol yeni JB ama eski back-up ı yüklememek gibi görünüyor...
  • önceki backupta cydia zaten yoktu.
    1.1.4 kullanıyordum sadece installer vardı.
    kırma işini o zaman ben yapmamıştım şifre konulmuşsa bile ben koymadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemiaslan

babaluga maalesef o kullanıcı adı ve şifre olmadı.

onunla alakalı oldugunu tahmin etmiyorum ben de demin restore ettim back up aldim problemsiz calisiyor
    tekrar restore et bence cydia onemli ve ustelik senin installer de calismiyormus....
  • tüm ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

problemin kaynağını buldum.şirkette internete proxy üzerinden çıkış yapıyoruz. proxy ip , kullaıcı adı ve parolamızı girmeden internete çıkış yok.

cyndia da , proxy çıkış için kullandığım kullanıcı adı ve parolayı girince normale dönüyor.
    fakat sanırım kısıtlamalr ile alakalı download edemiyorum. dün akşam evde denediğimde edebiliyordum.

sorunun kaynağını çözdüm fakat yine de bir problem var:
    wi-fi ayarlarında bu kullanıcı adı ve parolayı giriyorsun safari de falan tekrar tekrar sormuyor ama cyndia her seferinde soruyor.

1.1.4 varken installer sorun çıkartmıyor proxy engellemesine takılmadan downloand edebiliyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.