Farkettinizmi bilmiyorum ama emin olmak için 3,4 kere restore atmışımdır telefona bu arada turkcellden iphone 3g 2.1 sahibiyim JB (jailbreak) olarak kullanıyorum, bu cydia ve installerden bezdim telefonu mafediyor açıkcası sormak istediğim şu şimdi cydia dan indirdiğim birkaç program var örn: winterboard, lockdown, backgrounder gibi şimdi ben cydia veya installer olmadan bunları bir custom ipsw ile yüklemem mümkün olabilirmi kusura bakmayım custom ipsw ler hakkında çok fazla bir bilgim yok bilen arkadaşlarda nyardım alayım dedim. forumdada aratmama rağmen bu tarz bir konu veya yanıt bulamadım. saygılar.
Bir bilenimiz yokmu yani koskoca apple forumunda ??
Bende JB yaptım fakat ne installer nede cydia kullanmıyorum açıkcası..
MobileInstallation dosyasını değiştirdiğiniz taktirde indirdiğiniz programlara 2 kez tıklayarak itunes sayesinde hemen yükleyebilirsiniz..
cevap için sağol arkadasım ama benim sorunum program kurmak vs.. değil ben zaten herseyi yaptım yukleme vs sorunlarım yok sadece cydia dan kurduğum sistem araçlarını cydiasız direk sisteme entegre etme derdindeyim restoreden sonra.
kardes snowbreze diye bir program var o isi halladen deb dosyalarını monte ediyor kustom ipsw hazırlayabiliyorsun birde ifunbox diye windostan direk ipa dosyalarını kuruyor iphone bilmem yardımcı olabildim mi