Bildirim
Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (71. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
lig tv ? -
Merhaba,
PkgBackup programının kurulumunu ve uygun çalışan versiyonun birisi anlatabilir mi acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan.Turan
lig tv ?
Güzel haberler veriyor sporla ilgili -
Slm pushdoctor yukleme çalışıyordum 4.2.1 ,error verdi yuklerken daha sonra kaldırmam gerekdigi söyleyen bir mesaj çıktı kaldır diyorum ama yine aynı hatayı veriyor tekrar yukleyip kaldırırım dedim yine aynı hata... Üstelik başka app yüklememe de izin vermiyor cydia var/bin/dkgn(100) error diyor bunu nasıl düzeltebilirim -
@78Erhan78
Bende Arka planda bunlar çalışıyor
Activator
AttachmentSaver
AutoLocation
CallerIDAssistant
CameraButtons
Downloader
EnhancedTabs
FullscreenSafari
İconSupport
İnfiniDock
LockDownPro
MailTweak
MultiFlow
NoVoiceMail
PhoneCloser
PrefenceLoader
RecentDelete
SafariTweak
TabPlus
Yourtube
Gremlin
libhide
Sandcastle
Sandcastleclient
threedeeboard
Evet baya kalabalık4.3.2'deyim. Herşey kapalı sadece şebekem açık. Respring yapıyorum. Birkaç yeri dolaşıyorum ve multi flowla kapatıyorum. Sonra FREE UP MEMORY 347-348 boş ram görünüyor. Tabi kullanmaya başlayınca düşüyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: realcem
Dediginizi yaptim fakat hala ayni sekilde m.facebook.com olarak giriyor.quote:
Orijinalden alıntı: @bdullah
quote:
Safariden örneginwww.facebook.com yaziyorum gir dedigimde hemen m.facebook.com yapiyor donanim habere giriyorum m.donanim haber yapiyor ben mobil surum istemiyorum pc deki sekilde www nasil girebiliriz bir yolu varmi mobil surumden kurtulmanin ?
Cydia'da "User Agent Faker" diye aratın. Çıkan programı yükleyin. Ayarlar kısmından lstediğiniz browser'ı seçin.
Ayarlar->User Agent Faker kısmından User Agent'i Google Chrome olarak seçin. Ve Enabled'i 1 yapın. Applications kısmından Safari'nin 1 olduğundan emin olun. Bu şekilde normal facebook'a giriyor, diğer sitelerede giriyor.
Benzer şekilde cihazı ipad olarakta gösterebiliyorsunuz.
-
www.kiton.it
sitesine girebilen var mı iphone la -
İblacklist'i yukledim sildim ama kisilere girdigimde gruplar seklinde cikiyor.. Tamamen nasil silebilirim..? İblacklist'i yuklemeden once cikmiyordu oyle birsey.. -
quote:
quote:
Dediginizi yaptim fakat hala ayni sekilde m.facebook.com olarak giriyor.quote:
quote:
Safariden örneginwww.facebook.com yaziyorum gir dedigimde hemen m.facebook.com yapiyor donanim habere giriyorum m.donanim haber yapiyor ben mobil surum istemiyorum pc deki sekilde www nasil girebiliriz bir yolu varmi mobil surumden kurtulmanin ?
Cydia'da "User Agent Faker" diye aratın. Çıkan programı yükleyin. Ayarlar kısmından lstediğiniz browser'ı seçin.
Ayarlar->User Agent Faker kısmından User Agent'i Google Chrome olarak seçin. Ve Enabled'i 1 yapın. Applications kısmından Safari'nin 1 olduğundan emin olun. Bu şekilde normal facebook'a giriyor, diğer sitelerede giriyor.
Benzer şekilde cihazı ipad olarakta gösterebiliyorsunuz.
Şimdi oldu teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: italy-network
www.kiton.it
sitesine girebilen var mı iphone la
flash istiyor -
tamam ne yapmak gerek kardeşim biliyor musun?flash istediğini bende biliyorum ama açabilen varmı diye soruyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: sarerer
@78Erhan78
Activator
AttachmentSaver
AutoLocation
CallerIDAssistant
CameraButtons
Downloader
EnhancedTabs
FullscreenSafari
İconSupport
İnfiniDock
LockDownPro
MailTweak
MultiFlow
NoVoiceMail
PhoneCloser
PrefenceLoader
RecentDelete
SafariTweak
TabPlus
Yourtube
Gremlin
libhide
Sandcastle
Sandcastleclient
threedeeboard
Evet baya kalabalık4.3.2'deyim. Herşey kapalı sadece şebekem açık. Respring yapıyorum. Birkaç yeri dolaşıyorum ve multi flowla kapatıyorum. Sonra FREE UP MEMORY 347-348 boş ram görünüyor. Tabi kullanmaya başlayınca düşüyor
baya iyiymiş hocam 335 den yukarı göremedim daha
-
quote:
Orijinalden alıntı: dawnkee
arkadaşlar amerikadan iphone geldi. simkilitli bir şekilde. gevey ile çalışıyor dediler gevey aldım telefonuma bugun. gevey ile çalıştı ancak 1 bar çekiyor. buna bir çare var mı? hattım avea.
dawnkee sorunu kimse cevaplamamış. benim tam bilgim yok bu konuda ancak 64 kb hat ile kulalnıyorsan bu olabiliyormuş 128 kb lık hat ile dene istersen birde. eger bilgi olan yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa daha iyi biliyorlardır. ben tam olarak emin degilim. saygılar. -
quote:
tamam ne yapmak gerek kardeşim biliyor musun?flash istediğini bende biliyorum ama açabilen varmı diye soruyorum
sky web browser acar belki -
quote:
Orijinalden alıntı: sarerer
@78Erhan78
Activator
AttachmentSaver
AutoLocation
CallerIDAssistant
CameraButtons
Downloader
EnhancedTabs
FullscreenSafari
İconSupport
İnfiniDock
LockDownPro
MailTweak
MultiFlow
NoVoiceMail
PhoneCloser
PrefenceLoader
RecentDelete
SafariTweak
TabPlus
Yourtube
Gremlin
libhide
Sandcastle
Sandcastleclient
threedeeboard
multi flow nedir hocam ben Removebackground ile kapatıyorum ama
-
quote:
Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı
İblacklist'i yukledim sildim ama kisilere girdigimde gruplar seklinde cikiyor.. Tamamen nasil silebilirim..? İblacklist'i yuklemeden once cikmiyordu oyle birsey..
+1 bendede bu problem var,çözümünü bilen varmı arkadaşlar? -
Arkadaşlar cydia'dan unlimtones sayesinde kolayca zil sesini değiştiriyoruz peki sms sesini de değiştirebildiğimiz bir uygulama var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan.Turan
quote:
tamam ne yapmak gerek kardeşim biliyor musun?flash istediğini bende biliyorum ama açabilen varmı diye soruyorum
sky web browser acar belki
bahsettiğiniz program cydia da yok -
Telefonu restore edicemde mesajları saklamanın bir yolu varmı ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X