Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.031.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uygulamayı arka plana aldığımda otomatik kapatan bir uygulama varmı...
  • mcksy kullanıcısına yanıt
    Kardeş modmyi den afc2add i kurdum hatta kaldırıp tekrar kurdum genede ifunbox da var/mobile klasörleri gözükmüyor
    ifunbox cihazı jailed olarak görüyor
    SSH appsysnc vs yüklü
  • LockHTML3 IOS7 ile KİLİT EKRANI na hava durumu ve analog saat eklemek istiyorum. internette aradım ama çok karışık bilgiler var bir arkadaş bu konuda ayrıntılı bilgi verebilirmi.. teşekkürler.
  • Perpage html gibi widget gösteren app lazım saat hava durumu yada başka. iPad ait iOS 7 için bulunurum acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar benim airdrop ismi değişti ya açılınca ingilizce yazıyor onu nasıl düzelteceğim ?
  • Çalışmıyor galiba ya dosya alıp gönderemiyorum yaiphoneye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık olan uygulamarı belli bir süre sonra kapatan bir tweak var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "360 Battery Saver" da akıllı tasarruf ayarlarında otomatik program temizleme var. 1-5-10 dk ya ayarlanabiliyor tuşlar kilitlendikten sonra otomatik temizliyor.
  • Volume amplifer kullaniyodum. Zilsesinide arttirmisti fakat az once kalora reposundan update edince yalan oldu. Artik ses yine kisik cikiyor. Neden boyle oldu kalora? Ses dusti yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 3 Şubat 2014; 23:47:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

Volume amplifer kullaniyodum. Zilsesinide arttirmisti fakat az once kalora reposundan update edince yalan oldu. Artik ses yine kisik cikiyor. Neden boyle oldu kalora? Ses dusti yine.

Hocam güncelleme geldi ekledim denemedim henüz bakayım ne yapabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Volume amplifer kullaniyodum. Zilsesinide arttirmisti fakat az once kalora reposundan update edince yalan oldu. Artik ses yine kisik cikiyor. Neden boyle oldu kalora? Ses dusti yine.

Hocam keske denemeden eklemeseymisin ya :(

Tweak varmi yokmu belli degil. İse yaramiyor artik.

Bi onceki surume donsek?

Yada bilmedigim bi ayari flnmi var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 3 Şubat 2014; 23:51:19 >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam keske denemeden eklemeseymisin ya :(

Tweak varmi yokmu belli degil. İse yaramiyor artik.

Bi onceki surume donsek?

Yada bilmedigim bi ayari flnmi var acaba?

Ufak bir düzenleme yapıp güncelleme şeklinde gelecek kur ve bana sonucu yaz

• Beyler ios7 de ki şebeke çubuğunu ios6 da ki gibi yapan tweak'ın ismi neydi ?
  • Dene hocam olumlu cevabını beklıyorum 1.44a sürüm olması gerek göremezsen changes/refresh yap
  • Arkadaşlar 25 pp veya appaddict indiriyorum ama ana ekrana uygulama ikonu gelmiyor neden bileniniz var mı?

• quote:

Dene hocam olumlu cevabını beklıyorum 1.44a sürüm olması gerek göremezsen changes/refresh yap

Tamamdir hocam. Duzeldi ;)

• quote:

quote:

Dene hocam olumlu cevabını beklıyorum 1.44a sürüm olması gerek göremezsen changes/refresh yap

Tamamdir hocam. Duzeldi ;)

Bu sekilde geri dönüşler olursa hallederiz hadi güle güle kullan

• Ah bide lockinfo yada intelliscreenx ciksada adam gibi statusbar da mail sms vs simgeleri gorebilsek. Su an icin tek eksigim o kaldi.

• kalora kullanıcısına yanıt
    Hocam volume artırmayı bende indirdim ama değişen bir şey olmadı yüklerlen kırmızı eror hatası veriyor activator ilgili sanırım activatorude senin repo adresinden indirdim halbuki

• quote:

Orijinalden alıntı: bora_akar

Hocam volume artırmayı bende indirdim ama değişen bir şey olmadı yüklerlen kırmızı eror hatası veriyor activator ilgili sanırım activatorude senin repo adresinden indirdim halbuki

Hocam bizden kurduğun activator ü kaldır ve proğramı kur yanında kurulanla tekrar kurulur zaten sorun olmaz

• 
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.