Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (563. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.032.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 561562563564565
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanilan bellek ortalama kac olmali ? Bende 70 den asagiya inmiyor cihaz 5s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s kullanıyorum yalnız teli şarza (priz) taktığımda eskiden çok çabuk dolardı şidmdi ios 6da
    ama ios 7 çok uzun geliyor tam full olarak dolması yada bana mı öyle geliyor acaba 2.30 gibi taktım şuan %96 dasaat 5.20
    eskiden 2 saatte çok tan fullenmiş olurdu bendemi böyle herkestemi
  • hobba ,sonunda kurdum modmyi reposunu,2-3 kullanmadığım repo vardı,birde kalabalık bi repo zod ile başlayan sildim onuda kuruldu,bu arada ios 6 bytafont için göze güzel gelen font varmı
  • moruk84 kullanıcısına yanıt
    Benim 5s'tede aynı şekilde hocam tweakleri kaldırıp denedim ama 70'den aşağı inmedi. Ip 5 cihazımda %70 free ram olurdu aynı teeakleri kullanmama rağmen..

• Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    Bende 5 var. IOS 6 da iken 1.5-2 saatte doluyordu. 7.0.4 e geçtiğimden beri USB kablo ile daha yavaş doluyor. Orjinal şarj cihazı kullanınca daha hızlı doluyor. Dikkatimi çekti ama çok önemsemedim.
  • Merhabalar,

Cydia da gezerken,App Store'ye atmayı engelleyen tweak neydi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: icelebi

Merhabalar,

Cydia da gezerken,App Store'ye atmayı engelleyen tweak neydi :S

nocyadds

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

quote:

Orijinalden alıntı: kril33

arkaşlar repo.biteyourapple.net reposunu eklemeye çalışınca aşağıdaki gibi bir hata alıyorum sebebini bilen varmı ?

http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/34/4f/00/344f0005f01cad8b80604eeae7daa222.PNG&size=6&border=1&bound=3

Yüklediğiniz birkaç repoyu silip tekrar deneyin. Repo sınırı var cydia'da.

dediğiniz gibi yaptım bütün repoları teker teker kaldırıp biteyourapple ı kurdum sonunda anladımki modmyi reposu ile çakışıyor modmyi kaldırınca bityourapple çalışıyor, ama ikisinden başka repo kalmadığı halde ikisi bir arada çalışmıyor anlamadım gittii.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

quote:

arkaşlar repo.biteyourapple.net reposunu eklemeye çalışınca aşağıdaki gibi bir hata alıyorum sebebini bilen varmı ?

http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/34/4f/00/344f0005f01cad8b80604eeae7daa222.PNG&size=6&border=1&bound=3

Yüklediğiniz birkaç repoyu silip tekrar deneyin. Repo sınırı var cydia'da.

dediğiniz gibi yaptım bütün repoları teker teker kaldırıp biteyourapple ı kurdum sonunda anladımki modmyi reposu ile çakışıyor modmyi kaldırınca bityourapple çalışıyor, ama ikisinden başka repo kalmadığı halde ikisi bir arada çalışmıyor anlamadım gittii.

yanlis surada repo degil paket siniri var cydia da belli bir paketden fazla paket varsa eklediginiz adreslerde bu sorun meydana geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: onurr32

quote:

Orijinalden alıntı: onurr32

quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

Cihaz renk görselliğini değiştirmeye yarayan "fancy" video inceleme ve ekran görüntüsü ile birlikte ilk sayfaya eklenmiştir.

hocam şimdi şöyle bi durum var 6.1.3 iphone 4 telefonuma şimdi jb yaptım ama eklediğim sourceslerın ıcıne gırınce hıcbırsey cıkmıyor bombos. barrel i falan arattım ama hiç sonucda cıkmıyor bunun nedenı nedır acaba bı yardımcı olabılırmısınız ?

Bi yardımcı olabilecek varmı acaba ?

Son eklediğin 1-2 repoyu silmeyi denersen düzelecektir. Veya change - refresh yap orada çıkan kırmızı yazılarda hatalı repo veya repoların ismi çıkacaktır onları sil düzelir.

• Fenix başkan "activedock" ile ilgili varmı bir haber sevdiğim uygulamadır

• iphonedelivery gibi bir tweak var mı arkadaşlar iletim raporu için?
  • kalora kullanıcısına yanıt
    Hocam doctor pro programinda sarj sekmesine tikladigimda uygulamadan atiyor. Sizce neden dun yapmiyordu herhangi baska tweak de eklemedim.

• moruk84 kullanıcısına yanıt
    reinstall yapın hocam, bir de öyle deneyin.
  • 25pp ye altnernatif ne kullanabilirim? cok yavas indiriyor 2-10kbs arasi bazende 0kbs oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Arshad

25pp ye altnernatif ne kullanabilirim? cok yavas indiriyor 2-10kbs arasi bazende 0kbs oluyor

Appadict

• mck94 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam duzelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

quote:

Orijinalden alıntı: Arshad

25pp ye altnernatif ne kullanabilirim? cok yavas indiriyor 2-10kbs arasi bazende 0kbs oluyor

Appadict

Hangi repo? Bende bulmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 24 Ocak 2014; 12:43:01 >
  • mck94 kullanıcısına yanıt
    Kalora repo ekli eksik mi yuklenmis acaba repo

• quote:

Orijinalden alıntı: mck94

Kalora halleder hocam

Gizli işler bunlar sakat.girmiyoruz pek:)))sizde uğraşmayın telif hakkı felan tehlikeli

İnsanelyi @Arshad

• 
Sayfa: önceki 561562563564565
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.