Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.032.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cfc

arkadaslar fotograf albumume kilit koymak istiyorum.bunun iin tweak veya program tavsiyesi alabilir miyim acaba?

spycalc var, Başta normal bir hesap makinesi gibi ama .****. (noktaların arasına 4 haneli şifreni gir) şekilde girdiğinde program asıl halini alıyor ve foto, video ve daha fazlasını içinde saklayabileceğin bir programa dönüşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herşey çok güzel olacak

Arkadaşlar size faydalandığım bir kaç tane tweakten bahsetmek istiyorum ;

1. Clock Hide : Kilit ekranındaki büyük saati gizliyor
    2. Cydelete : Cydia ya girmeden uygulama silmenizi sağlıyorç
    3. KillBacground : Arkaplandaki çalışan uygulamalarınız tek tuşla kapatmanızı sağlıyor.
    4. Torch : Kilit ekranına flash ışığı simgesi koyuyor çok kullanışlı bir tweak
    5. Winterboard : iPhone için tema programı çok güzel
    6. Zephyr : Home tuşuna iki kez basmanıza gerek kalmadan yukarı slide yaparak çalışan app lerinizi göstermeye yarıyor.
    7. IAPFREE : Uygulama içinde ücretli olan bazı eklentileri ücretsiz olarak almanızı sağlıyor.

Her türlü sorununuza çözüm bulmak isterim

İyi eğlenceler

Teşekkürler konuya yardımcı olduğunuz için

• quote:

Orijinalden alıntı: erdierdi
    Her ikisini de kursak sorun olur mu?

sanmıyorum olacağını. en fazla safemoda girer. cracker olanı kaldırırsınız o zaman. iapfree daha iyi çünkü.
  • BLUETOOTH İSTEYEN AİRBLUE SHARİNG TAVSİYE EDERİM 5 DOLAR DAHA SIKINTI çıkardığı olmadı bana celeste geçen sefer güncelleme çıkartmayınca uzun süre bende bunu aldım gayet kullanışlı ve sorunsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk GÜMÜŞ

quote:

Orijinalden alıntı: erdierdi
    Her ikisini de kursak sorun olur mu?

sanmıyorum olacağını. en fazla safemoda girer. cracker olanı kaldırırsınız o zaman. iapfree daha iyi çünkü.

sıkıntı yok ben ikisinide kullanıyorum
  • Arkadaşlar hangi app ne kadar ram kullanıyor bunu görebileceğimiz bir tweak var mı?
  • Arkadaslar pil azaldi 20 10 uyarisini kaldiran tweak var mi telefon saf moda atiyor niye old anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyOnePerson

quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

iphone 4.2.1 için çalışan bluetooth programı ve ücretsiz indirebileceğim source söylerseniz çok sevinirim konunun tamamını okuyamadım daha önce paylaşılmış veya sorulmuşsa affınıza sığınıyor ve tekrar istiyorum teşekkürler.

Ücretsiz çalışanı yok maalesef.
    Parayla celeste satın almalısınız

Cracklenmis source fln yaziyor internette Yalan mi hepsi yalansa bosa vakit kaybetmek istemiyorum hakan abi

Hiç uğraşma çalışmıyor.

• protube dan müziklere nasıl mp3-mp4 şeklinde vs atılabilir? indiriyor ama kendi listesine. diger müziklerimin icine nasıl atabilirm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 21 Eylül 2012; 14:40:50 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

iphone 4.2.1 için çalışan bluetooth programı ve ücretsiz indirebileceğim source söylerseniz çok sevinirim konunun tamamını okuyamadım daha önce paylaşılmış veya sorulmuşsa affınıza sığınıyor ve tekrar istiyorum teşekkürler.

Ücretsiz çalışanı yok maalesef.
    Parayla celeste satın almalısınız

Cracklenmis source fln yaziyor internette Yalan mi hepsi yalansa bosa vakit kaybetmek istemiyorum hakan abi

Hiç uğraşma çalışmıyor.

airblue yu cydia da aratmıstım, 2 adet cıkıyor sonuc. biri paralı digeri bedava idi. hala bedavayı kullanıyorum, update de yapmıyorum hic

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serefb

N-Hakan arkadaşım buradaki paylaşımın için çok çok teşekkür ederim öncelikle. Sayende kendime ve birçok kişiye jailbreak yaptım. Teşekkürler. Fakat sormak isediğim bir konu var bayağı bir araştırdım fakat aklım karıştı. Elimde Almanyadan gelen bir iphone 4s var. Burada pasaport ile kaydı yapılmış durumda. ios 5.1.1 yüklü içerisinde . O cihaza Abshinte programı ile jailbreak yapmam mümkünmüdür acaba ?

Yaparsınız problem olmaz.

Çok teşekkürler hocam.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar size faydalandığım bir kaç tane tweakten bahsetmek istiyorum ;

1. Clock Hide : Kilit ekranındaki büyük saati gizliyor
    2. Cydelete : Cydia ya girmeden uygulama silmenizi sağlıyorç
    3. KillBacground : Arkaplandaki çalışan uygulamalarınız tek tuşla kapatmanızı sağlıyor.
    4. Torch : Kilit ekranına flash ışığı simgesi koyuyor çok kullanışlı bir tweak
    5. Winterboard : iPhone için tema programı çok güzel
    6. Zephyr : Home tuşuna iki kez basmanıza gerek kalmadan yukarı slide yaparak çalışan app lerinizi göstermeye yarıyor.
    7. IAPFREE : Uygulama içinde ücretli olan bazı eklentileri ücretsiz olarak almanızı sağlıyor.

Her türlü sorununuza çözüm bulmak isterim

İyi eğlenceler

Teşekkürler konuya yardımcı olduğunuz için

rica ederim üstad seninle birlikte yardımcı olarak buradayım

• ios6 ip4 için jailbreak çıkmış diyorlar doğru mudur arkadaşlar ?
  • arkadaşlar yeni ipad e cydia dan swirlysms for 3g kurarken cihaz reboot tan sonra elmada kaldı.ios 6 yada geçmek istemiyorum malum jb yok lütfen bilen varsa yardım etsin swirlysms for ipad 3g cihazı elma logosunda bıraktı düzelmiyor
  • Arkadaşlar sbstettings deki data butonu be işe yarar, bir türlü anlayamadım. Not: new ipad kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

Arkadaşlar sbstettings deki data butonu be işe yarar, bir türlü anlayamadım. Not: new ipad kullanıyorum.

Eger 3g li modeli kullaniyorsaniz hucresel veriyi kapatir yani interneti keser. Wifi li modeli kullaniyorsaniz bi ise yaramaz. Omnistat widget for nc diye bir tweak var. İpad icin kullanisli o da.

Wifi kapatip acma vb. Seyler icin onu kullaniyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evomania -- 22 Eylül 2012; 15:58:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

Arkadaslar pil azaldi 20 10 uyarisini kaldiran tweak var mi telefon saf moda atiyor niye old anlamadim

Merhaba;
    Power alerter toggle Böyle bir program duymuştum..Hiç yüklemedim ve kullanmadım bilgin olsun istersen araştır belki işini görür.

Arkadaşlar ben şöyle bir şey arıyorum acaba yardım edebilecek varmı?
    İpod ekranını açar açmaz(klidi açar açmaz) açık olan tüm programları otomatik olarak kapatacak bir program veya herhangi bir yöntem ile bunu yapmak mümkün mü bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun kalırım saygılar.
  • arkadaslar Ios6 icin cydia yuklemek istiyorum amma Wi-Fi yok.baska bi yol varmi?
  • yardiminiza cok ihtiyaim var
  • bana yardim ede bilecek insan evladi yokmuu
  • 
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.