Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.032.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 78erhan78

appstoreda şifreyi otomatik yazdıran programın adı neydi ya unuttum ben onu.

EDİT:PASSWORDPİLOT hakan hocam anasayfaya ekler misin rica etsem

Ok Erhan hocam aksam eve gidince ekliyorum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oan

quote:

Orijinalden alıntı: grimfandango83

quote:

quote:

iBlaclist in ihackstore repodan 5.0.1 versiyonu yükledim. iphone 4 4.3.5 sürüm kullanıyorum.

blackliste bi no ekledim ama bu no.dan çağrı alabiliyorum?

Yükledikten sonra telefonu kapatıp açtım, tethered olduğundan just boot tethered da yaptım.

Uygulamayı indirmeden önce epey araştırdım, yani hata yaptığımı sanmıyorum.

Atladığım bişey mi var acaba

register yapmadığımdan oluyomuş..
    Register yapınca da ekranda ananas ikonu göründü ve cihazı safe moda aldı..

Uygulama stabil değil gibi görünüyo..

Uygulamayı biraz daha karıştırınca gördüm ki, blackliste yeni bi no eklendiğinde bu eklenen nodan çağrı aldığınızda cihaz safe moda giriyor..

respring board yaptığınızda düzeliyor( manuel olarak respring yapmak için sbsettings içindeki respring ikonunu kullanabilirsiniz)

Bu arada blacklistteki bir no aradığında voicemail(telesekreter) i dinlesin seçeneğini tercih etmeme rağmen aradığında meşgul tonu duyuyordu..

Bunu da operator aracılığıyla(örneğin turkcell için online işlemler üzerinden yapabilirsiniz) "meşgulken telesekreteri aktif et" yaparak halledebiliyoruz..

Bu durumda tabi listede olmayan herhangi bir no görüşme yaparken sizi aradığında da telesekretere yönlendirilecektir aklınızda bulunsun

Bu dediğiniz sorunlar bende de vardı. O yüzden sildim. Sonra başka bir kaynaktan (biteyourapple) 5.0-3 sürümünü indirdim. Şimdi sorunsuz kullanıyorum. Register olmadım bu arada. Bilginize...

Tamamdır bi de o kaynaktan deniyim bakayım..

Bu arada cihazın kendi alarmı çok kullanışsız..Bi kere çalıyo sonra susuyo ve ekranda salakça bi ertele yazısı kalıyo sadece..

İki telefon kullanmama rağmen diğeri nokia 6300 ın da son sürüm güncellemesinden sonra zaten zor duyduğum alarm sesi daha bi kısıldı..

Böyle giderse işten kovulucam o olucak

Anlıycağınız benim için en mühim ve elzem (varsa öyle bişey tabi) önereceğiniz şööle uyanıncaya kadar susmayacak komşuları bile ayağa kaldırabilecek bi alarm uygulaması var mı bildiğiniz

• Allah yardımcın olsun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip..
  • ellerinize sağlık süper konu olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan3547

Allah yardımcın olsun :D

Yalnız herkesin yere göre sığdıramadığı Apple ın basit bi alarm uygulamasını doğru düzgün yapamaması bana komik geliyor

Ben sabah uyanamadıktan sonra cihaz isterse alem-i cihan olsun işime zamanında gidemedikten sonra ne edeyim ben iphonu mayphonu..

He bana aylık maaşımı ödeyecekse eyvallah, o zaman diyecek yok..Ha kovulursam 1 yıllık maaşım için tazminat davası açarım apple a karışmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Saati kaldirmak icin clock hide yi kuruyorduk galiba

Springtomize de kullanabilirsiniz.
  • sinfuliphonerepo.com dan pkgbackup uygulamasını yükledim.Cydiadan yüklenen uygulama ve ayarların tamamını yedekleyen çok kullanışlı bi uygulamaymış..

Kullananlar bilir, backup dosyasını rehbere kişi olarak kaydediyor.Bu dosyayı mail olarak kendinize gönderip, daha sonra cihazı restore etmeniz gerektiğinde mailden bu dosyayı tekrar restore edebiliyorsunuz..

Neyse bende sorun verdi, yedek aldıktan sonra rehbere girip de bu yedeği kendime mail atamadım.Rehberde üstüne geldiğimde ekran kitleniyo..Hatta bi keresinde cihazı kapattı ki tethered kullandığımdan böyle bi soruna tahammülüm yok..

Özetle pkgbackup ı sorunsuz indirebileceğim bi repo var mı bildiğiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan3547

Allah yardımcın olsun :D

Yalnız herkesin yere göre sığdıramadığı Apple ın basit bi alarm uygulamasını doğru düzgün yapamaması bana komik geliyor

Ben sabah uyanamadıktan sonra cihaz isterse alem-i cihan olsun işime zamanında gidemedikten sonra ne edeyim ben iphonu mayphonu..

He bana aylık maaşımı ödeyecekse eyvallah, o zaman diyecek yok..Ha kovulursam 1 yıllık maaşım için tazminat davası açarım apple a karışmam

Bu alarmın en kötü tarafı çalıp da duymadığınızda bi daha çalmaması..İlla ki erteleye basacaksınızbi daha çalması için

Tam bi saçmalık..Duysam zaten kalkarım..Benim gibi ağır uykusu olan biri için hiç anlamı kalmıyo..Erteleye basmadan da tekrar tekrar çalması gerekirdi

• Bende öyle bir sorun olmuyor. Erteleye basıncaya ya da alarmı kapatıncaya kadar çalmaya devam ediyor. sizde bir sorun var demek. Ama yine de şöyle bir çözüm olabilir: Uzun, 30 saniyelik bir şarkıyı alarm olarak kulanın. şarkı bitene kadar mutlaka uyanırsınız. 30 saniye boyunca çalacağından dolayı...
  • Benimde susturana kadar caliyor. Bi kere calip durma yok arkadaslar.
  • Arkadaşlar.. Installous ta 1 haftadır wifi veya 3G her 2 bağlantıda da sorun var ...
    kategorilerin içine baze giriliyor.. girilsede çoğu kere download ile sadece "Launch App store" geliyor. fileape , filedude yok. JB en güzel olayı Installous kalmıştı. bu da elimizden gidiyor.. sizlerde de varmı bu sorun...?
  • cydiadan tema vs. indirirken ekran zaman aşımından dolayı kapanıyor ve kapandığı için artık wifi mi kapanıyor nedendir download yarım kalıyor.
    Bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı?
  • Ben birkaç tane yükleme yaptım bu konuda yararlı gördüklerimden. Ama telefonumda bir yavaşlama sezdim. Home tuşuna basınca telefonun ışığının yanması 1-1,5saniye sürüyor önceden böyle olmuyordu. Eski hızına tekrar nasıl kavuşturabilirim telefonumu?

Cydia'dan yüklediklerimi de nasıl göreceğimi bilmiyorum ki şunu şunu yükledim diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrttgl

Arkadaşlar.. Installous ta 1 haftadır wifi veya 3G her 2 bağlantıda da sorun var ...
    kategorilerin içine baze giriliyor.. girilsede çoğu kere download ile sadece "Launch App store" geliyor. fileape , filedude yok. JB en güzel olayı Installous kalmıştı. bu da elimizden gidiyor.. sizlerde de varmı bu sorun...?

instalouss şuan çalışmıyor :( birşey bulamıyor :((( net bağlantısıda var üstelik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Browserdan girmeye çalınca da açılmıyor. Büyük ihtimalle kapandı ya da çöktü ama 2-3 gündür bu şekilde. Umarım açılır tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: mrttgl

Arkadaşlar.. Installous ta 1 haftadır wifi veya 3G her 2 bağlantıda da sorun var ...

instalouss şuan çalışmıyor :( birşey bulamıyor :((( net bağlantısıda var üstelik

İnstallous problemli arkadaşım Güncelleme yapıyorlar olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler

Ben birkaç tane yükleme yaptım bu konuda yararlı gördüklerimden. Ama telefonumda bir yavaşlama sezdim. Home tuşuna basınca telefonun ışığının yanması 1-1,5saniye sürüyor önceden böyle olmuyordu. Eski hızına tekrar nasıl kavuşturabilirim telefonumu?

Cydia'dan yüklediklerimi de nasıl göreceğimi bilmiyorum ki şunu şunu yükledim diyeyim.

Cydia ya gelin sağ altta Manage var ona tıklayın. orada packages var ona girin ve yüklediklerinizi göreceksiniz. hatırladıklarınızı silin. Ve size tavsiyem Cydia dan öyle önünüze geleni yüklemeyin. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: Tyler

Ben birkaç tane yükleme yaptım bu konuda yararlı gördüklerimden. Ama telefonumda bir yavaşlama sezdim. Home tuşuna basınca telefonun ışığının yanması 1-1,5saniye sürüyor önceden böyle olmuyordu. Eski hızına tekrar nasıl kavuşturabilirim telefonumu?

Cydia ya gelin sağ altta Manage var ona tıklayın. orada packages var ona girin ve yüklediklerinizi göreceksiniz. hatırladıklarınızı silin. Ve size tavsiyem Cydia dan öyle önünüze geleni yüklemeyin. Saygılar.

Peki ben size bende yüklü olanları sayayım hangisi yavaşlatabilir söyleyebilir misiniz?

-Activator
    -Airplane SBSettings
    -AppSync
    -BigBoss Icon Set
    -Cydia Installer
    -Cydia Translations
    -Default HD Sbsettings
    -Essential
    -Fastsnap
    -Hackulous Resources
    -Installous 4
    -Lockdown Pro
    -ManuelCorrect Pro
    -MarkThatMessage
    -Mobile Substrate
    -Saurik's Source
    -Sbsettings
    -Sbsettingstoggles
    -Serious Sbsettings HD
    -Source GUI

Aslında 4-5 tane ancadır benim yüklediklerim ama bunların içinde jb den sonra gelenler de var sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt
    dün telefonu muzik atmak için pc ye taktım.bide ne göreyim bana telefonu restore et diyor.
    Bende bi hışımla gittim verdim 3gs 16gbtı.Aldım htc hd2 yi

Yarın birgunde nasil boyle birsey yaptım diye ağlamaya başlarsınız

2 senedir jb li veya jbsiz kullandım.Birazda bıkkınlık oldu artık :)

Iphone'u "kullanan" bıkkınlık yaşamaz, "kullandığını sanan" bıkkınlık yaşar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylmz81 -- 27 Aralık 2011; 7:34:19 >
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.