arkadaşlar şu mouse u çok beğendim ama ele nasıl oturur,ergonomisi,kalitesi falan nasıldır,hiç bilmiyorum,kullanan yada bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar,konu acil,turnuvalar başlıyacak,bikaç gün içinde mouse almam lazım.kafama yatan şu model,ancak diğerleri de olabilir.Türkiyede satışları var.
ele nasil oturur? , kisiden kisiye degiskenlik gosteren bi faktordur bence...
quote:
Orijinalden alıntı: londoner23
imkanin olsa da kendin bakabilsen...
ele nasil oturur? , kisiden kisiye degiskenlik gosteren bi faktordur bence...
çok haklısın ama en azından genel bir kanı duymak istedim.ben manisada yaşıyorum,acaba izmirde falan bu ürünleri bikaç dk lıkda olsa kullanıp görebileceğim bir yer var mıdır? diye düşünüyorum...
Daha geçen hafta istanbulda gameekstra'nın şubesine gittim bakabildim ergonomisine ve harika tam benlik sanırım biraz dişimi sıkıp koleksiyonuma ekleyeceğim :)
Bunun içinde baya parça geliyo olması lazım(başparmak desteği avuçiçi desteği vs.) çeşitli boylarda. Okuduğum kadarıyla hareketli parçalar çok dayanıklı değil.
quote:
Orijinalden alıntı: leogregory
Daha geçen hafta istanbulda gameekstra'nın şubesine gittim bakabildim ergonomisine ve harika tam benlik sanırım biraz dişimi sıkıp koleksiyonuma ekleyeceğim :)
arkasında vida gibi bişey var birde sol üstte onların kapatmak için ek bir parça yada yol var mı? yani parçayı üzerine takarak normal mouse gibi olabiliyor mu? umarım anlamışsındır,pek anlatamadım
quote:
Orijinalden alıntı: MTRMSK
Bunun içinde baya parça geliyo olması lazım(başparmak desteği avuçiçi desteği vs.) çeşitli boylarda. Okuduğum kadarıyla hareketli parçalar çok dayanıklı değil.
bence o parçalar böyle bir mouse için taş gibi yapılmıştır ama denemeden bilemeyiz tabi,tşkler
Arkadaşlar benim ürünü bizzat inceleme fırsatım olmuştu , parçaları kırılabilecek bişey değil kolay kolay yere düşme sert kullanmada zarar veremezsinizde çekiçle vurursanız yada sert zeminde yere düşürüp üzerine basarsanız ancak kırılabilirki buda zaten böyle bir mouse u alanın yapacağı işler değil :) Ürün normal alıştığımız mouselardan farklı geliyor ilk anda ama ele oturabilir ayarlanabilir yapısı ile aynı arabanın koltuğunu nazik yerimize göre ayarlarmışız gibi ayarlayıp kullanabiliyorsun, bide üründen sıkılınca ek parçalarını felan takıp ayarlarını değiştiriyorsun eline sanki yepyeni bir ürünmüş gibi geliyor :)
Arkadaşlar benim ürünü bizzat inceleme fırsatım olmuştu , parçaları kırılabilecek bişey değil kolay kolay yere düşme sert kullanmada zarar veremezsinizde çekiçle vurursanız yada sert zeminde yere düşürüp üzerine basarsanız ancak kırılabilirki buda zaten böyle bir mouse u alanın yapacağı işler değil :) Ürün normal alıştığımız mouselardan farklı geliyor ilk anda ama ele oturabilir ayarlanabilir yapısı ile aynı arabanın koltuğunu nazik yerimize göre ayarlarmışız gibi ayarlayıp kullanabiliyorsun, bide üründen sıkılınca ek parçalarını felan takıp ayarlarını değiştiriyorsun eline sanki yepyeni bir ürünmüş gibi geliyor :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme