Şimdi Ara

Cyberpunk 2077'nin İlk Ücretsiz DLC'si 2021'in Başlarında Geliyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ulaaan bak yine erken duyuruyorlar
  • Keşke önce mevcut oyunu düzeltselerdi. Bug fix'den bahsetmiyorum. Kendi vaat ettikleri her binaya girilme ve her npc ile etkileşime geçilme sözünden bahsediyorum.
  • Bu haber şaka olmalı heralde. Daha konsollarda sıradan şekilde çalışabilecek bir oyun yapmayı becerebilmiş değiller. Önce çalışan oyun yapmayı başarsınlar, kimse DLC falan beklemiyor. İki ay sonraya gün veriyorlardı. Heralde DLC yapacağız diye onu da beceremeyecekler.
  • Dlc'ler, umarım bu muhteşem oyuna yakışır nitelikte olurlar. Merakla bekliyoruz. Teşekkürler CDPR.
  • "Bug fixing ile dlc ekibi aynı ekip değil" diyorsunuz ama, hani cd projekt o kadar büyük bir şirket değildi aynı anda 2 projeyle uğraşacak ekip büyüklüğü yoktu, hani oyun 8 değil 4 yılda yapılmıştı önce witcher 3 ün bitmesi beklenmişti? bunları sormuyorsunuz. Daha ana oyunu tam bitirmeden ek içerik çıkarmaya çalışmak yüzsüzlük ve açgözlülük değil de nedir? Yüzyılın en balon oyunu oldu şu cyberbug2077...
  • Ana oyun bitmemiş mi? Siz hangi oyunu oynuyorsunuz ana hikayeyi bitmedi diyorsunuz bir de? 2 kez bitirdim oyunu rockstar fanboyları bu oyun rdr2 yi satış rakamlarında geçti diye baya bi rahatsız olmuşlar habire onlar saldırıyor! Öyle ya da böyle oyun güzel bu zaman kadar görülmemiş yansıma efektleri ve kaplamalar 4k ve detaylı grafik ayarlarında ortaya çıkıyor. Bu oyunu konsolda ya da 4k altı çözünürlüklerde oynarsanız beğenmemeniz de normaldir!
  • he bir oyunu beğenmek için 4k alacağım :D Rockstarın oyunları 1080pde de iş görüyor .neyse zevkler ve renkler deyip geçiyorum bu balon oyunu abartanlara ayar oluyorum iki led ışık görünce bayılıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chris92 -- 29 Aralık 2020; 21:34:47 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • BSC ve DH Misafir hesaplarını bloklamak, bu forumdaki en doğru tercihlerden biri.Cyberpunk 2077'nin İlk Ücretsiz DLC'si 2021'in Başlarında Geliyor 

  • quote:

    Orjinalden alıntı: FU-Frank Underwood

    oyunun ana içeriğinden çıkarıp beleş DLC diye bize yutturan ve oyuncunun kahramanı olan CDPR helal beee!


    Tabi, kıytırık silah skinine 10 dolar istemeleri gerekiyordu. Nasıl düşünemediler bunu.
  • Ne değişik adamlar var şu dünyada. Pembe silah skinine dünyanın parasını bayılan adamlar gelmiş normalde oyunda olması gereken içeriği ücretsiz veren falan filan gibi boş muhabbetler ile firmaya yükleniyor. Son 15 günde oyunu bir şekilde beğenip oynayanlara her şey söylendi bu forumda. CDPR bunlara fazla geldi herkes gidip beyin gerektirmeyen battle Royal ini oynayabilir. 35 TL'ye Blood and Wine gibi DLC çıkartan firmaya DLC konusunda ders verenler gitsin 35 TL ye beyaz saçlı "Cool" adam oynanabilir karakterine aynı parayı versin. Ne çok agladiniz yeter yahu.
  • adamlar ne yapsa suc oldu artık hiç bir insan oglu hiç bir firma hiç bir şirket tökezlemesin ayagı cukura girmesin destek olup cıkaracagımıza bir köstek de biz oluyoruz hiç bir şey kolay üretilip yapılmıyor bir dünya insanın emegi alın teri var su oyunda halende yok oyun böyle yok oyun şöyle ücretsiz dlc mi olur olmaz yerleştirin 50 100 tl ne gerek var ücretsiz dlc ye verin odunu verin odunun bizim insanımızda zaten odunu cok sever ne gerek ugrasıyorsunuz okadar bosuna emek ücretsiz dlc her cyberpunk 2077 haberlerinin altında en az 30 yorum var adam akıllı yorum yapan insanlar bir elin parmagını geçmez yazıktır günahtır nasıl bir kafa taşıyorsunuz anlayabilmiş degilim...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu dlc olayı nedir Allah aşkına.
    2 günde Bitirdik bekliyoruz ki bence kısaydı da . Sileriz
    Sonra parça parça dlc yayınlarlar tekrar indiririz 100 gb.eziyetten başka bişey değil para politikası hep.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: haktan24

    adamlar ne yapsa suc oldu artık hiç bir insan oglu hiç bir firma hiç bir şirket tökezlemesin ayagı cukura girmesin destek olup cıkaracagımıza bir köstek de biz oluyoruz hiç bir şey kolay üretilip yapılmıyor bir dünya insanın emegi alın teri var su oyunda halende yok oyun böyle yok oyun şöyle ücretsiz dlc mi olur olmaz yerleştirin 50 100 tl ne gerek var ücretsiz dlc ye verin odunu verin odunun bizim insanımızda zaten odunu cok sever ne gerek ugrasıyorsunuz okadar bosuna emek ücretsiz dlc her cyberpunk 2077 haberlerinin altında en az 30 yorum var adam akıllı yorum yapan insanlar bir elin parmagını geçmez yazıktır günahtır nasıl bir kafa taşıyorsunuz anlayabilmiş degilim...


    Ne imla var, ne basit-cümle yapısı denebilecek düzeyde kendini ifade edebilme yeteneği var, burada millete sallıyor.

    İroniye bak. Bozuk oyuna sahip çıkıyor, bozuk oyuna para veriyor, insanların basit şeylere, basit dlclere para vermesini hedefi haline getiriyor.

    Merak etme ağbisi. Kendi paranı kazandığın zaman, daha güzel muhakeme edersin paranın değerini.

    Ben iade edip korsan oynadım oyunu. Hakları da buydu. Bozuk oyuna 250 tl veremem. DLC'lerine hiç veremem. Beyaz sakallı adam skini de almadım hayatımda, pembe silahta almadım... ama bozuk oyunu para da vermedim ! 21 yıldır oyun oynuyorum, 30 yaşında adamım. Her şey iki kutuptan oluşmuyor. Birini yapıyorsan, diğerini yapmıyorsundur diye kesin kararlar hükümler vermezsiniz insanlar hakkında.

    Witcher 3 bu oyunun yanında şaheser. Bak yine modladım oynuyorum. Ama Cyberpunk'ın rezaleti, ne başkasının DLC'si ile, ne başkasının downgrade oluşu ile falan açıklanacak bir rezalet değil. BSC'den başınızı kaldırır biraz sağa sola bakarsanız, sadece buradaki 30 yorumla sınırlı olmadığını görürsünüz bu tepkilerin. Son 10 yılın en büyük hayal kırıklığı seçildi oyun :))) Adam hala kuru soğan edebiyatı yapıyor sezercik gibi. "Sevinn, dövmeyin, o kıymetlimissss." Hiç bir firma babamın oğlu değil. Kötü ürün satarsa kösteğimi yer, iyi ürün çıkarırsa kredi kartıma sahip olur. Bu kadar basit ! Çünkü ben tüketiciyim. Hedefi benim cüzdanım. Bunun için ortaya koyduğu iş ile, söylemleri ile, reklamları ile, yarattığı beklentileri ile çıkardığı ürün tutarlı olmalı.

    Yahu göz göre göre herkese yalan söyleyip, verilen emeği de hiç ettiler. Başlarına davalar açtılar, piyasayı manipüle ettiler. Bende bizim memleket ile ilgili bir anektod paylaşayım seninle.

    Odunu sevdikleri kadar, hırsıza hırsız demeyi de bilmeyen bir milletir bizimkisi. Haberin olsun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Gezegendeki en yalancı firmalardan bir tanesi. Marketing-pazarlama-yağlama ballama ekibi, oyunu geliştiren asıl ekibin emeklerini yok ediyor. 2-3 tane eleman var basın ve halkla ilişkiler ekibinden, sağa sola sıkıp duruyorlar. Oyunu asıl yazan, kodlayan ekibi dinlemedikleri defalarca, firmadan ayrılan çalışanlar tarafından ifşa edildi. Benim bir beklentim yok artık kendilerinden.





  • Yapıştır gelsin zaten 2021'i bekliyorum oyun toplansın eski nesil konsollarda diye sınır bozucu hal aldı oyun toplayın şunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce ana oyunu bi teslim edeydiniz keşke.

  • FU-Frank Underwood kullanıcısına yanıt
    Witcher'da da böyle oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ana oyun bitmemiş mi? Siz hangi oyunu oynuyorsunuz ana hikayeyi bitmedi diyorsunuz bir de? 2 kez bitirdim oyunu rockstar fanboyları bu oyun rdr2 yi satış rakamlarında geçti diye baya bi rahatsız olmuşlar habire onlar saldırıyor! Öyle ya da böyle oyun güzel bu zaman kadar görülmemiş yansıma efektleri ve kaplamalar 4k ve detaylı grafik ayarlarında ortaya çıkıyor. Bu oyunu konsolda ya da 4k altı çözünürlüklerde oynarsanız beğenmemeniz de normaldir!

    Bu oyunu konsolda ya da 4k altı çözünürlüklerde oynarsanız beğenmemeniz de normaldir!"


    CP77 Twitch'de 720p izleyip burda 4K muhabeti yapmıyorsundur değil mi? Cyberpunk 2077'nin İlk Ücretsiz DLC'si 2021'in Başlarında Geliyor 


    RTX 3090'da Ultra 44fps... Medium 70fps Bu tablodan sonra nasıl bir hayal dünyan varsa artık...

    Cyberpunk 2077'nin İlk Ücretsiz DLC'si 2021'in Başlarında Geliyor

    Sormazlar mı madem 4K altında oynamak caiz değil PS5 için Next-Patch nirde?


    Oyunu oynayıp bitiren zaten hikaye iyiydi diyor'da Oyunun kendisine gelince orda sıkıntılar başlıyor...


    Olacak denilen yapılan vaadleri, çıkarılan içerikleride listesini bir zahmet araştır...


    Bazıları için yazmak gerekiyor: PC'de bitirdim oyunu PS4 yada Xbox sahibi değilim...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 30 Aralık 2020; 12:27:2 >




  • ibo-wan kullanıcısına yanıt
    Firma herhangi bir indirim yapmadı, Epic Games kupon dağıttı. O kupon da önsipariş ve 80tl altı oyunlarda çalışmıyor. Oyun önsiparişten çıkıp 80Tl üzeri fiyatıyla markette yerini alınca kupon otomatik fiyatını düşürdü satın alırken. Bundan ibaret.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.