Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 Geliştiricisi Oyunu Bitirebilmek için Haftada Altı Gün Çalışmaya Başladı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Büyük oyun şirketlerindeki aşırı mesai üzücü gerçekten, öyle her mesai yapan çok iyi paralar da kazanmıyor sakın öyle sanmayın, bazı geliştiricilere köle muamalesi yapılıyor. Bunun tek nedeni ise dağıtıcı şirketlerin ve onlara bağlı yöneticilerin baskısı, parayı veren köleliği yaptırıyor ne yazık ki.
    Sistem gerksinimleri 7 sene öncenin işlemcisini 4 sene öncenin ortalama ekran kartını istiyo erteledikleri 6 ayda optmizasyon çalışmaşlar bayağı bu fazla mesai son 6 ayda yeni koydukları şeylerle ilgili değildir inş yoksa oyun bitmiş test aşamasındadır büyük ihtimal.
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    umarım kardeşim. İyi ve beklentileri karşılayan bir oyun olarak çıkmasını o kadar istiyorum ki. Ek olarak umarım Keanu Reeves karakteri havada kalmamıştır ve umarım TÜRKÇE ALTYAZI sı da kaliteli olur. Optimizasyon da çok önemli. Cidden merakla bekliyorum bu oyunu ama bir yandan da hayal kırıklığına uğratmasından o kadar endişe ediyorum ki. Kelimeler kifayetsiz kalıyor yaşadığım duyguları ifade etmekte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megathrone26 -- 30 Eylül 2020; 20:43:26 >

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

"Her şey güzel olacak"
  • bu kadar tantanayı bos yere yapıyorsunuz. fırma ısterse 2022 de cıkartmaya karar verdım dıyebılır. baglayıcı bır durum yok ortada.
    ıyısıde kotusude yapımcı fırmanın uzerınde. ne kadar gec cıkartırlarsa malıyetlerı o kadar yukselır zamanında cıkarsalardı kar oranıda o kadar fazla olurdu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamların cruch dediği bizim normal çalışma düzenimiz. Bu saatten sonra artık haftada 7 günde 15 saat mi çalışırlar ne bok yerler bilemem ama bu oyun tekrar ertenelirse ön siparişi iptal edip oyunun torrentte düşmesini bekleyip korsan oynucam çok net, yeter artık neredeyse 1 sene olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orjinalden alıntı: gamerasi

Ertelensin ne olacak, çok mu önemli, altı üstü bir oyun. İnsanların sömüren her türlü sisteme karşı çıkılmalı.

"Altı üstü bir oyun" değil hocam, ticari bir meta bu sonuçta ve bu nedenle müşteri memnuniyetini sağlamak durumundalar. Evet, "oyun" denen şey, örneğin bir fabrikanın hammaddesi gibi kritik bir öneme sahip değil gibi görünüyor ancak belli bir ücret ödeyerek, bu ücret karşılığında hizmet veren bir organizasyondan karşılığını bekliyoruz. Aynı şey bir tatil organizasyonunda olsa aynı şekilde yaklaşmazsınız ama tatil yapmasanız da mesela ölmüyorsunuz. Burada ürünün cinsinden çok "etik" ve "güvenilirlik" problemi var. Bu konuda yönetim baskı görürse bir daha tekrarlamayacak çünkü herhangi bir çalışandan daha yüksek risk taşıyorlar. Beraberinde fazla mesai kalite düşmesi riski demek olduğu için ilgili yönetim daha iyi planlama yaparak çalışanlarını bu potaya koymamayı öğrenecek. Ama böyle önemi "düşük" olan her şeye "aman ne olacak" diye yaklaşırsak dünyanın çivisi çıkar. Beraberinde oyunun gecikmesinin oyun oynamak dışında tedarik ve yan unsurlar konusunda problemlere yol açması konusu da var. Birçok kesim belli planlamalar yaparak bu oyun üzerinden ticari kazanım elde etme düşüncesi içindedir diye düşünüyorum ve bu gecikmeyle bu planlar da bozulur. Bu şekilde geniş perspektiften bakmak daha iyi olacaktır. Selamlar.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.