Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (708. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 128MilyarDolarSilah kısmı da baştan savma. Çoğu silah birbirinin kopyası ve eklentileri aşırı komik. Silahı eklentilerle güçlendirdiğini hissedemiyorsun. Ayrıca şöyle bir olay da var yerden bulduğun silahla, görev sonucu aldığın destansı silah birbirinin aynısı sadece biri beyaz diğeri mor
,
Sarf malzeme kısmı da komedi hemde komedinin kralı
Zibilyon tane sarf malzemesi var üzerimde ketçap, salyangoz, sütlü kahve, taco say say bitmez ama özelliklerine bakıyorsun hepsi maksimum sağlığı %5-10 ve çatışma dışında yenilenmeyi de %0,5 artırıyor lan bari farklı farklı özellikler ekleyin kafayı yiyecem bu kadar komik ötesi işler yapılır mı yahu? 15-20 tane yiyeceğe birebir aynı şeyi copy-paste yapıp geçmişler
Alıntıları GösterO konuda haklısın bence skill ağacında witcherdaki gibi iksir tarzı şeyler üretebilmek olsaydı ve düşman çeşidine göre o iksirleri kullanarak ancak altedebilmemiz gerekseydi çok daha iyi olurdu.Düzgün bir silahı güçlendirdiğinde zaten başka silaha ihtiyac duymuyorsun ne topladığının önemi kalmıyor bam bam öldürüyorsun.50.Saate geldim sanırım daha bir kere bile güçsüzleştim iyi silah bulayım silahı güçlendiriyim ihtiyacı duymadım elimdeki silahla hiç dokunmadan 15level 20level atlamışımdır :D
-
-
Arkadaşlar oyun gölgeleri sanki karıncalanmış gibi duruyor, nasıl düzeltebilirim, bütün ayarları ultra alsam bile aynı. Çok güzel oynatıyor 30 ile 40 fps alıyorum. Mesajlarda aradım ama bulamadım bir ayar felan vardı.
-
Ekran alanı yansıma kalitesini kapalı ya da sayko değerine çekip bir deneyin hocam. Bir de tam hatırlamıyorum ama adını sanırım film yeşili diye bir ayar vardı onu kapatın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RichardRoseÇok teşekkür ederim ilaç gibi geldi. Yalnız şöyle bir sorum olacak. Diğer oyunlarda bu özelliği açtığımda iyi etki ediyor. Bende niye kötü etki ediyor?
Bu oyunda pekçok ayar kapalıyken daha güzel bir görüntü çıkıyor ortaya fazla özen gösterilmemiş bu ekstra efektlere ama yapay zeka gibi bir mevzuya göre daha kolay düzeltilebileceğini düşünüyorum yamalarla.
-
DLSS den dolayı oluyor bende de öyle oluyordu control oyununda dlss açınca onda da oluyordu -
quote:
Orijinalden alıntı: TheMuyu
DLSS den dolayı oluyor bende de öyle oluyordu control oyununda dlss açınca onda da oluyorduBende rtx ve dlss yok.
-
O zaman oyunun temelinde sıkıntı var bende de oluyor çünkü özellikle alt gecitlere girince ilerideki gölgeler karincali oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: StarbornBu oyunda pekçok ayar kapalıyken daha güzel bir görüntü çıkıyor ortaya fazla özen gösterilmemiş bu ekstra efektlere ama yapay zeka gibi bir mevzuya göre daha kolay düzeltilebileceğini düşünüyorum yamalarla.
Alıntıları GösterBaşından beri aynı zamanda yabancıların "visual noise" diye adlandırdıkları bir şeyin sıkıntısını yaşıyordum. Bir türlü çözemedim. O da meğer Film Grain'den kaynaklanıyormuş. Açtığım an her yer nokta nokta. Çok kötü bir ayar. Tam neyi amaçlıyor anlayamadım.
-
Adam olmaz bu oyun bug a gelene kadar bir dünya eksiği var animasyondan yapay zekaya kadar her yeri eksik -
-
quote:
Orijinalden alıntı: RichardRoseBaşından beri aynı zamanda yabancıların "visual noise" diye adlandırdıkları bir şeyin sıkıntısını yaşıyordum. Bir türlü çözemedim. O da meğer Film Grain'den kaynaklanıyormuş. Açtığım an her yer nokta nokta. Çok kötü bir ayar. Tam neyi amaçlıyor anlayamadım.
Alıntıları Göster"Film Grain" fotoğrafçılıkta kumlanma olarak geçer, kumlu film efekti vermek için son 10 senedir oyunlarda kullanılan saçma sapan bir efekt olur kendileri, bunu kim neden ister, neden yapılır hiç bilmem...
-
quote:
Orijinalden alıntı: RichardRoseBaşından beri aynı zamanda yabancıların "visual noise" diye adlandırdıkları bir şeyin sıkıntısını yaşıyordum. Bir türlü çözemedim. O da meğer Film Grain'den kaynaklanıyormuş. Açtığım an her yer nokta nokta. Çok kötü bir ayar. Tam neyi amaçlıyor anlayamadım.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 18 Aralık 2020; 0:20:11 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Starborn
Alıntıları GösterCP2077'deki SSR'da bambaşka bir konu, onun sebebi de oyun motorları bir süredir yansıma ve gölgeleri micro noktalar halinde işliyor, bu da kumlanmalara yol açıyor.
-
Üretimde ben de hep az dmaageli silahlar çıkıyor, duyduğum kadarıyla millet üreterek silah yapıyor nasıl geliştirebiliriz bu özelliği
oyunun creditsi ana hikayesinden uzun
-
quote:
Orijinalden alıntı: bero 20
Üretimde ben de hep az dmaageli silahlar çıkıyor, duyduğum kadarıyla millet üreterek silah yapıyor nasıl geliştirebiliriz bu özelliğiÜretim yaptıkça üretme seviyeniz yükselcek daha iyi silahların üretim şemaları açılıcak.
Birde Üretim Skillinde 'Son Teknoloji' perki var pasif,onu açarsanız üretilen silahların hasar ve hasar değerlerini %5 arttırıyor.
Birde yine orda 'Saha Teknisyeni' perki var onuda açın 2 puan verirseniz üretilen silahlar %5 daha fazla hasar veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 18 Aralık 2020; 0:26:38 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hicks"Film Grain" fotoğrafçılıkta kumlanma olarak geçer, kumlu film efekti vermek için son 10 senedir oyunlarda kullanılan saçma sapan bir efekt olur kendileri, bunu kim neden ister, neden yapılır hiç bilmem...
Alıntıları GösterAl bendende o kadar.
Koymayın kardeşim şu grafik modellemesini.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X