Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (708. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.948
Cevap
200
Favori
1.079.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda 17 tane sibersayko yani boss diyebileceğimiz özel düşman var. Biraz önce bir tanesini öldürdüm öldürmeden önce de bölgede arama yaptım ve cesedin üzerinden EZİCİ diye bir 307 DPS destansı pompalı buldum. Bölgenin biraz ilerisinde de sibersaykoyu buldum bir baktım yarım saat önce bulduğum sibersaykonun aynısı :) teneke bir zırha çıkmış, birebir aynı saldırıyı yapıyor, her hareketi aynı, görsel olarak da %100 aynı bir başka sibersayko.. altı üstü 17 tane özel düşmanı bari farklı yapın yahu. Neyse bir şekilde yendim tabi güzel bir şey bekliyorum bir de ne gereyim biraz önce ölü adamın üstünde bulduğum EZİCİ pompalının 226 DPS olanı Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

Abi kurban olayım ya her detayı geçtim artık performansmış, buglar, glitchler, yapay zeka, özürlü npc ler falan hepsi bir kenara hadi onları beceremediniz bari şu oyun içeriğini adam akıllı doldursaydınız. Ben ne anladım şimdi bu boss u kesmekten? 2 adım ileride boss un verdiği silahın birebir aynısını üstelik daha güçlüsünü adamın üzerinden lootladım. Niye senin birebir copy-paste boss unu keseyim yahu?

Performans düzelecekmiş de bug lar çözülecekmiş oyun 2-3 aya 10 numara olacakmış. Eee içerik aşırı zayıf abicim o ne olacak? yok ya yemin ediyorum insanları dolandırmışlar bunun başka bir açıklaması olamaz..

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

Edit: aynı destansı pompalıdan üzerinde 2 adet daha var yerden düşüyor. 8 yılda adamların yaptıkları iş bu kadar işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 17 Aralık 2020; 23:36:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Silah kısmı da baştan savma. Çoğu silah birbirinin kopyası ve eklentileri aşırı komik. Silahı eklentilerle güçlendirdiğini hissedemiyorsun. Ayrıca şöyle bir olay da var yerden bulduğun silahla, görev sonucu aldığın destansı silah birbirinin aynısı sadece biri beyaz diğeri mor  ,

Sarf malzeme kısmı da komedi hemde komedinin kralı  

Zibilyon tane sarf malzemesi var üzerimde ketçap, salyangoz, sütlü kahve, taco say say bitmez ama özelliklerine bakıyorsun hepsi maksimum sağlığı %5-10 ve çatışma dışında yenilenmeyi de %0,5 artırıyor lan bari farklı farklı özellikler ekleyin kafayı yiyecem bu kadar komik ötesi işler yapılır mı yahu? 15-20 tane yiyeceğe birebir aynı şeyi copy-paste yapıp geçmişler  

Alıntıları Göster

O konuda haklısın bence skill ağacında witcherdaki gibi iksir tarzı şeyler üretebilmek olsaydı ve düşman çeşidine göre o iksirleri kullanarak ancak altedebilmemiz gerekseydi çok daha iyi olurdu.Düzgün bir silahı güçlendirdiğinde zaten başka silaha ihtiyac duymuyorsun ne topladığının önemi kalmıyor bam bam öldürüyorsun.50.Saate geldim sanırım daha bir kere bile güçsüzleştim iyi silah bulayım silahı güçlendiriyim ihtiyacı duymadım elimdeki silahla hiç dokunmadan 15level 20level atlamışımdır :D

• quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Oyunda 17 tane sibersayko yani boss diyebileceğimiz özel düşman var. Biraz önce bir tanesini öldürdüm öldürmeden önce de bölgede arama yaptım ve cesedin üzerinden EZİCİ diye bir 307 DPS destansı pompalı buldum. Bölgenin biraz ilerisinde de sibersaykoyu buldum bir baktım yarım saat önce bulduğum sibersaykonun aynısı :) teneke bir zırha çıkmış, birebir aynı saldırıyı yapıyor, her hareketi aynı, görsel olarak da %100 aynı bir başka sibersayko.. altı üstü 17 tane özel düşmanı bari farklı yapın yahu. Neyse bir şekilde yendim tabi güzel bir şey bekliyorum bir de ne gereyim biraz önce ölü adamın üstünde bulduğum EZİCİ pompalının 226 DPS olanı  

Abi kurban olayım ya her detayı geçtim artık performansmış, buglar, glitchler, yapay zeka, özürlü npc ler falan hepsi bir kenara hadi onları beceremediniz bari şu oyun içeriğini adam akıllı doldursaydınız. Ben ne anladım şimdi bu boss u kesmekten? 2 adım ileride boss un verdiği silahın birebir aynısını üstelik daha güçlüsünü adamın üzerinden lootladım. Niye senin birebir copy-paste boss unu keseyim yahu?

Performans düzelecekmiş de bug lar çözülecekmiş oyun 2-3 aya 10 numara olacakmış. Eee içerik aşırı zayıf abicim o ne olacak? yok ya yemin ediyorum insanları dolandırmışlar bunun başka bir açıklaması olamaz..

Edit: aynı destansı pompalıdan üzerinde 2 adet daha var yerden düşüyor. 8 yılda adamların yaptıkları iş bu kadar işte..

lootlardaki itemler belli skala dahilinde rastgele özelliklerde çıkıyor.Lootu almadan saveleyip tekrar yüklerseniz farklı özelliklerde görürsünüz.

Senin lootladığın iki silahın birinde 2 bonus varken diğerinde 4 bonus var.Hasar çeşitleri farklı.Yani biri çöp diyelim diğeri ehh işte kıvamında bir silah.Sansına kestiğin bosstan Fiziksel damage,Kritik sansı,Kritik hasarı,Kanama bonuslu ve daha yüksek carpanlı kafadan isabette çıkabilirdi o zaman yemede yanında yat silah olmus olurdu :)

Bu kıyafetler içinde geçerli.Efsanevi kıyafetlerde bonussuz çıkanda var 3 bonuslu çıkanda var.Armoru düsük olsada 3 bonuslu kıyafeti tercih edin.Bonusunu değiştirebildiğiniz icin 3 slot size 3 kıyafet daha takmıssınız kadar özellik verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 17 Aralık 2020; 23:43:24 >

• Arkadaşlar oyun gölgeleri sanki karıncalanmış gibi duruyor, nasıl düzeltebilirim, bütün ayarları ultra alsam bile aynı. Çok güzel oynatıyor 30 ile 40 fps alıyorum. Mesajlarda aradım ama bulamadım bir ayar felan vardı.

• Hayalci kullanıcısına yanıt

Ekran alanı yansıma kalitesini kapalı ya da sayko değerine çekip bir deneyin hocam. Bir de tam hatırlamıyorum ama adını sanırım film yeşili diye bir ayar vardı onu kapatın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardRose

Çok teşekkür ederim ilaç gibi geldi. Yalnız şöyle bir sorum olacak. Diğer oyunlarda bu özelliği açtığımda iyi etki ediyor. Bende niye kötü etki ediyor?

Bu oyunda pekçok ayar kapalıyken daha güzel bir görüntü çıkıyor ortaya fazla özen gösterilmemiş bu ekstra efektlere ama yapay zeka gibi bir mevzuya göre daha kolay düzeltilebileceğini düşünüyorum yamalarla.

• Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

Kıyafetlerin asıl önemli noktası verdiği Modifiye yuvalarının sayısı,ne kadar çok o kadar extra özellik :)

DLSS den dolayı oluyor bende de öyle oluyordu control oyununda dlss açınca onda da oluyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

DLSS den dolayı oluyor bende de öyle oluyordu control oyununda dlss açınca onda da oluyordu

Bende rtx ve dlss yok.

O zaman oyunun temelinde sıkıntı var bende de oluyor çünkü özellikle alt gecitlere girince ilerideki gölgeler karincali oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Bu oyunda pekçok ayar kapalıyken daha güzel bir görüntü çıkıyor ortaya fazla özen gösterilmemiş bu ekstra efektlere ama yapay zeka gibi bir mevzuya göre daha kolay düzeltilebileceğini düşünüyorum yamalarla.

Alıntıları Göster

Başından beri aynı zamanda yabancıların "visual noise" diye adlandırdıkları bir şeyin sıkıntısını yaşıyordum. Bir türlü çözemedim. O da meğer Film Grain'den kaynaklanıyormuş. Açtığım an her yer nokta nokta. Çok kötü bir ayar. Tam neyi amaçlıyor anlayamadım.

• Adam olmaz bu oyun bug a gelene kadar bir dünya eksiği var animasyondan yapay zekaya kadar her yeri eksik
  • Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

Oyunda gözüme çarpan detaylardan ikisi , ikincisi sizce de bariz bir Half Life 3 göndermesi değil mi ? Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• quote:

Başından beri aynı zamanda yabancıların "visual noise" diye adlandırdıkları bir şeyin sıkıntısını yaşıyordum. Bir türlü çözemedim. O da meğer Film Grain'den kaynaklanıyormuş. Açtığım an her yer nokta nokta. Çok kötü bir ayar. Tam neyi amaçlıyor anlayamadım.

Alıntıları Göster

"Film Grain" fotoğrafçılıkta kumlanma olarak geçer, kumlu film efekti vermek için son 10 senedir oyunlarda kullanılan saçma sapan bir efekt olur kendileri, bunu kim neden ister, neden yapılır hiç bilmem...

• quote:

Alıntıları Göster

Film Grain kapalı olsada SSR (Screen Space Reflection yada Ekran Alanı Yansıma Kalitesi) ayarıda benzer görüntüye sebep oluyor.

Namlunun üstü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 18 Aralık 2020; 0:20:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Film Grain kapalı olsada SSR (Screen Space Reflection yada Ekran Alanı Yansıma Kalitesi) ayarıda benzer görüntüye sebep oluyor.

Namlunun üstü.

Alıntıları Göster

CP2077'deki SSR'da bambaşka bir konu, onun sebebi de oyun motorları bir süredir yansıma ve gölgeleri micro noktalar halinde işliyor, bu da kumlanmalara yol açıyor.

• Üretimde ben de hep az dmaageli silahlar çıkıyor, duyduğum kadarıyla millet üreterek silah yapıyor nasıl geliştirebiliriz bu özelliği

• oyunun creditsi ana hikayesinden uzun

• quote:

Orijinalden alıntı: bero 20

Üretimde ben de hep az dmaageli silahlar çıkıyor, duyduğum kadarıyla millet üreterek silah yapıyor nasıl geliştirebiliriz bu özelliği

Üretim yaptıkça üretme seviyeniz yükselcek daha iyi silahların üretim şemaları açılıcak.

Birde Üretim Skillinde 'Son Teknoloji' perki var pasif,onu açarsanız üretilen silahların hasar ve hasar değerlerini %5 arttırıyor.

Birde yine orda 'Saha Teknisyeni' perki var onuda açın 2 puan verirseniz üretilen silahlar %5 daha fazla hasar veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 18 Aralık 2020; 0:26:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

"Film Grain" fotoğrafçılıkta kumlanma olarak geçer, kumlu film efekti vermek için son 10 senedir oyunlarda kullanılan saçma sapan bir efekt olur kendileri, bunu kim neden ister, neden yapılır hiç bilmem...

Alıntıları Göster

Al bendende o kadar.

Koymayın kardeşim şu grafik modellemesini.

• 
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.