Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (529. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.000
Cevap
202
Favori
1.083.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Smoke Of Many Fires kullanıcısına yanıt
    Yan görev yapiyormusun kardeşim ben zorda oynuyrm seviyem 2 adamlar zor ölüyor
  • ra's al ghul kullanıcısına yanıt
    Ben aşırı iddialı olmadığım için normalde oynuyorum ve zorlanıyorum bazı yerlerde açık konuşayım. Ama bolca airhypo olduğu için ölmek çok zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynarken cpu sıcaklığım 71 dereceye çıkıyor, bu değerler normal mi? i9 10850k + arctic freezer 280 sıvı soğutucu kombosu ile.

• Arkadaşlar toplanın oyunu kalkmadan 8 saat oynadım. Burada millet habire grafikten, sistem özelliklerinden bahsetmiş kimse oyundan bahsetmiyor ama oyun muazzam ötesi bir şey. Aşmış bu oyun grafiklerine falan laf etmeyin pc de çok çok iyi. En az oynayın şu arusaka görevini yapın oyun acayip yerlere gidiyor 2. perde bölümüne geçin. Hikaye var ya on numara işlenmiş alıp götürüyor sizi. film izlermiş gibi dünyadan kopuyorsunuz resmen. Millet takılmış bug var cart curt var mutlaka olur onlar ben 10 saat oynanış sürecimde 1 2 tane gördüm orda da gülüp geçtim yani oyunu hiçbir şekilde etkilemiyor. Adamlar cidden uğraşmışlar her göreve ayrı ayrı uğraşmışlar hemde, "aman bunuda esgeçelim görev işte basit olsun" dememişler. Oyunun ilerledikçe lezzeti aldığınız tad daha da artıyor.

• Sorunun cevabı şurada. İlk yoruma bakın. Altlarda adım adım nasıl çözüleceği de anlatılmış. Windows içinden bir ses ayarı yüzünden öyle oluyormuş. Bende olmadı ama olanlar var sizin gibi.

https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/ka6epw/the_constant_crackling_sound_effect_needs_to_go/

• Oyunda arada bazı bölgelerde ani fps düşmeleri oluyor.Grafikleri düşürsende fps fazla artmıyor.Rtx kapattığında yaklaşık 2 katı artış oluyor.Şehir içi dolu alanlarda 50 fpslerde geziyor genellikle.Uptade şart oyuna.

• Oyunu 6 saat aralıksız oynadım. Sistemim şu:

Asus ROG Crosshair VIII Hero

AMD Ryzen 3 2200G @3.7 GHz

Crucial Ballistix Black 2x8GB 3400Mhz

Inno3D RTX 3080 iChill x4

İzlenimlerim şöyle:

Oyun otomatik olarak Ultra ayarları açarak karşıladı beni. Ben üstüne bir de HDR'ı açtım.

• İşlemcimden ötürü çok güzel FPS hit yiyorum. Gündüz şehir merkezinde 20 FPS'yi gördüm. Diğer türlü 40-50 geziyor. Ayarlar max olduğunu hatırlatayım.
    • Daha ilk barda aynı NPC'den 2-3 kopya gördüm. Can sıkan detaylar bunlar. Bar nüfusu kadar ayrı adam yapsaydınız, bunu tasarlamak zor değil.
    • Şehir şehir gibi, gayet de canlı, gece vakti de ıssızlaşıyor. Street Kid olarak şehir merkezinde başladığım için henüz dışarı da çıkmadım.
    • Ragdoll sıkıntıları mevcut. Ölen kişiler tuhaf şekilde sıkışıp kalabiliyor.
    • Ortalık karışınca başını ellerinin arasına alan NPCler hayatının geri kalanına öyle devam ediyor.
    • Bazen durduk yerde sokakta bu vaziyette tavuk gibi dömbelmiş NPCler görüyorsunuz, bununla ilgili bir sıkıntı var gibi.
    • Hikaye ve yan görevler eğlenceli ve lore'a katkı veriyor duruyor, o konuda bir derdim yok, zaten bir RPG'den aslen beklediğim de bu.
    • Oyunun ses işçiliği çok güzel. Atmosferin yarısı.
    • Normal zorluk seviyesinde combat mesele değil. AI tespit konusunda epey denyo. Adamın biri dikkat kesildi kaldı olduğu yerde etrafından dolaştım arkasına vardım hâlâ aynı pozisyonda bekliyor. Bomba kullanmayı iyi öğrenmişler, onun haricinde belki de zorluk seviyesiyle ilintili bir iğretilik mevcut belki daha fazlası, Hard'ı falan da oynayıp görmek lâzım.
    • Oyunda çökme düşme kalkma crash falan hiç bir şey yaşamadım. Belki şanslıyımdır, bilmiyorum, benim oyun tecrübemi şu işlemcide ultrada oynadığımdan ötürü yerlerde sürünen FPS'den başka bir şey baltalamıyor.
    • Cyberpunk 2077, Fallout New Vegas Remastered gibi hissettiriyor. Bu hem iyi, hem kötü bir şey. İyiliği, denenip onaylanmış bir atmosfer becerisini tekrar sunuyor olması, kötü yanı, evet benzer bir şeyi tabağa koyuyor olması.

Hâsılı benim sadece 8 sene beklemekle ilgili şişmiş olan hype'tan dahi bir hayal kırıklığım bulunmamakta. Evlâdiyelik oyun. Çekemeyen anten taksın.

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

• quote:

Orijinalden alıntı: The Smoke Of Many Fires

An itibariyle 9.saatte 2. perdeye geçtim. Kısacası; oyun şu ana kadar mü - kem - mel ilerliyor. Soluksuz oynuyorum ekran başında. Diğer öğelerine ne dersiniz bilemem ama hikaye anlatımı harika. 9 saattir tek kusur bulamadım hikayesine. Vuruş hissiyatı da bu arada abarttıkları kadar kötü falan değil. Sırf oyunun isminden dolayı bu kadar yeriliyor. Ana hedefi cod, bf olmak olmayan bir oyunda göreceğiniz hissiyat var işte. Ne bekliyordunuz bf kalitesinde shooter mı?
    Bu arada 9 saat içinde aklımda kalan 3 bug var. Birini driver güncelleyerek düzelttim, birini de 1 dakika önceki save'e dönerek. Diğerinde askerin biri buga girmişti, yakınına girip ateş edince düzeldi. Onun dışında hatırlamıyorum, gayet bugsuz bir deneyim yaşıyorum diyebilirim.
    Şimdiden verdiğim paranın hakkını vereceğinden şüphem yok.
    Bu arada evet başlar biraz ağır ama hızlanıyor sonradan.

Vuruş hissi vuruş hissi diyorlar da, o harıl harıl oynanan cod warzone şu oyundaki vuruş hissine sahip değil mesela bence. Gayet tok ve fizikleri çok iyi CP2077'nin. Silahlar zaten çeşit çeşit. Vuruş hissinden ötesi first person bakış açısı müthiş yapılmış. Asıl hissi veren bu açı. Öyle balon gibi bir açı yok bu oyunda çok oturaklı ve gerçekten birinci şahıs oynadığın hissini veriyor.

• eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt
    Witcher 3 gibi hocam ana görevler var, yan görevler bir de kısa zamanlı şehirde gezerken spontane görevler var. Kısa zamanlı görev diyor sanırım onlara. Soru işaretleriyle gözüküyor. Ana görev bitirdikten sonra hemen bir sonraki ana göreve geçmek zorunda değilsiniz. Ayrıca oyun çıkmadan önce gösterilen bütün videolar oyunun ilk görevleriymiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eerdaalll0001.

Arkadaşlar oyunu 3 saat oynadım şimdi ara verdim. İki şey soracaktım:
    1. Çatışma esnasında işte tehlike ve vurulduğumuzu belirten ekranın kırmızı olayı var ama o biraz fazla geldi bana, düzeltme kapatma yeri var mı?
    2. Hikaye suan iki üç görev ile devam ediyor, peki ilerleyen arkadaşlara soracaktım sonradan tam bi ana hikayeye dönüşecek mi nasıl ilerleyecek. Spoiler vermeden ucundan az deseniz :)
    1. Sorunu bilmiyorum bana kötü gelmediği için bakmadım.
    2. Sorun içinse 7 saatlik herkesin aynı oynaığı bölümden sonra ana görevleri bıraktım ve baya yan görev yaptım şehri gezdim.Ana hikayeyi aşırı merak ediyorum ama rush atarak oyun zevkimin içine etmek istemiyorum.Şimdilik şehir baya dolu görünüyor.(13.saat)

Ben çok kötü buglarla karşılaşmadım hatta neredeyse hiç bug yoktu sadece bazen simgeler takılıyor he birde polisin sigarası havada kalmıştı Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber  Yan görevler şimdilik baya zevkli hiç beklemediğim bir iki olaydan yan görev çıktı baya şaşırdım.

Araba mekanikleri arabanın ne kadar iyi olduğuna göre değişiyor.Güzel bir araba aldığınızda farkı net anlayabiliyorsunuz bir de motor sürüşü inanılmaz zevkli.Oyunun silah mekanikleri Bolderlands'a benzediği için çok mutluyum.

Oyunun bu kadar sorunlu olmasındaki en büyük neden oyunculardır bunu da unutmayalım.Yoksa bu oyun Nisan'a kadar çıkmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: merto98

gtx 1660 super için sabit 60fps ayarları olan varmı 1080p

Öyle bi ayar yok :D Grafikleri düşüre düşüre cyberpunk1998 yaptınız 60 fps alcam diye şu 60 takıntısından bi kurtulun A:SDASDA

• quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Oyunu 6 saat aralıksız oynadım. Sistemim şu:

Asus ROG Crosshair VIII Hero

AMD Ryzen 3 2200G @3.7 GHz

Crucial Ballistix Black 2x8GB 3400Mhz

Inno3D RTX 3080 iChill x4

İzlenimlerim şöyle:

Oyun otomatik olarak Ultra ayarları açarak karşıladı beni. Ben üstüne bir de HDR'ı açtım.

• İşlemcimden ötürü çok güzel FPS hit yiyorum. Gündüz şehir merkezinde 20 FPS'yi gördüm. Diğer türlü 40-50 geziyor. Ayarlar max olduğunu hatırlatayım.
    • Daha ilk barda aynı NPC'den 2-3 kopya gördüm. Can sıkan detaylar bunlar. Bar nüfusu kadar ayrı adam yapsaydınız, bunu tasarlamak zor değil.
    • Şehir şehir gibi, gayet de canlı, gece vakti de ıssızlaşıyor. Street Kid olarak şehir merkezinde başladığım için henüz dışarı da çıkmadım.
    • Ragdoll sıkıntıları mevcut. Ölen kişiler tuhaf şekilde sıkışıp kalabiliyor.
    • Ortalık karışınca başını ellerinin arasına alan NPCler hayatının geri kalanına öyle devam ediyor.
    • Bazen durduk yerde sokakta bu vaziyette tavuk gibi dömbelmiş NPCler görüyorsunuz, bununla ilgili bir sıkıntı var gibi.
    • Hikaye ve yan görevler eğlenceli ve lore'a katkı veriyor duruyor, o konuda bir derdim yok, zaten bir RPG'den aslen beklediğim de bu.
    • Oyunun ses işçiliği çok güzel. Atmosferin yarısı.
    • Normal zorluk seviyesinde combat mesele değil. AI tespit konusunda epey denyo. Adamın biri dikkat kesildi kaldı olduğu yerde etrafından dolaştım arkasına vardım hâlâ aynı pozisyonda bekliyor. Bomba kullanmayı iyi öğrenmişler, onun haricinde belki de zorluk seviyesiyle ilintili bir iğretilik mevcut belki daha fazlası, Hard'ı falan da oynayıp görmek lâzım.
    • Oyunda çökme düşme kalkma crash falan hiç bir şey yaşamadım. Belki şanslıyımdır, bilmiyorum, benim oyun tecrübemi şu işlemcide ultrada oynadığımdan ötürü yerlerde sürünen FPS'den başka bir şey baltalamıyor.
    • Cyberpunk 2077, Fallout New Vegas Remastered gibi hissettiriyor. Bu hem iyi, hem kötü bir şey. İyiliği, denenip onaylanmış bir atmosfer becerisini tekrar sunuyor olması, kötü yanı, evet benzer bir şeyi tabağa koyuyor olması.

Hâsılı benim sadece 8 sene beklemekle ilgili şişmiş olan hype'tan dahi bir hayal kırıklığım bulunmamakta. Evlâdiyelik oyun. Çekemeyen anten taksın.

Muhtemelen islemcinden oturu yemiyorsun fps hiti. Hepimiz yiyoruz. Memory leak cok muhtemelen. Etraflica bir patch istiyor oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dante kullanıcısına yanıt

Ayarları bir tık alta çekeyim ne olacak merak ediyorum.

• Cyberpunk 2077 C kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bende de i5 vardı yükleyip yüklememe arasında kararsızdım alıyım o zaman.

• DeShawN1905 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam ama gayet tatlı oyun ben beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Ayarları bir tık alta çekeyim ne olacak merak ediyorum.

Evet fps dusen bolgeleri tespit edip 720p medium gibi bir ayarda test etmek iyi fikir.

Ayrica oyunun general ayar kisminda kalabalik yogunlugu ayari var. Oraya da bir bakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 10 Aralık 2020; 21:45:48 >
  • Judy için nomad mi seçmemiz gerekiyor? Bu arada 2.5 saattir imzamda ki sistemle high ayarlarda oynuyorum hic 30 fps altini görmedim bilginize

• Aragramir kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgiler için oyun gayet iyi şuan bitmesin diye biraz kapattm😀😀
  • Ahmet Çakar01 kullanıcısına yanıt
    Alın tabi bende i5 var gayet iyi ya daha ne olsun
  • 
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.