Şimdi Ara

Cyber Republik Browser Küresel Savaş Strateji Ekonom// Erep tarzı yeni. Koş Geliş !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Merhaba arkadaşlar cok uzatmaya gerek yok
    Başlıkta da belirttiğim gibi E-rep tarzı yeni bir oyun.
    Elbette eksileri var ama unutmayınız E-rep oynayanlar bilir ilk günlerde ne haldeydi simdi nasıl. Fakat o zamanlar oyuna baslayanlar simdi kral kral dolasıyolar oyuna. TÜRKİYENİN SANA İHTİYACI VAR ! oyunda güçlü ülkelerden bir tanesiyiz kayıtlı 500 userimiz var .

    Ref Link vermek yasaktır büyük ihtimal. Gir oyuna " Temujin " nickine pm at sana yardımcı olayım kanala çağırıp rehberine kadar herşeyi işini de dahil vereyim.
    Daha "DAY 9"
    Antrenman savaşları başladı.

    BİLMEYENLER İÇİN KISACA BROWSER KÜRESEL SAVAŞ STRATEJİ NEDİR ?

    Massively multiplayer online (MMO) diye tarif edilen, on binlerce oyuncunun aynı anda katıldığı, Internet ve web browser temelli stratejik bir sosyal network oyunudur. Oyuncular, gerçek dünyanın kopyası olan başka bir dünyanın vatandaşları olarak oyuna katılırlar.
    Cyber Republik sayesinde oyuncular hem sosyal network hem de stratejik oyun vasıflarını birleştiren tek bir online oyunda, muhtelif işler yapabilirler. İş kurabilir, siyaset yapabilir, seçimlerde oy verebilir, gazete çıkarabilir ve gerçek hayattaki ülkelerinin buradaki kopyaları için harp yapabilirler.
    Oyuna kaydolurken herkes hangi millete katılmak istediğini seçebilir. Ülkelerden her biri gerçek dünyadaki ülkelerden birinin ismini taşımakta ve aynı coğrafyada bulunmaktadır. Oyuna başlar başlamaz ülkesinde kendisine bir iş bulur. Gerektiğine ülkesini müdafaa edebilmek için askerî tâlimlere başlar. Çalışmak ve tâlim yapmak her gün tekrarlanan faaliyetlerdendir.



    Gel ve sabret. 1 ay sonra e-Türkiyenin önde gelen savaşçılarından ol. İlk başlarda başla ve bu uzun soluklu dunyada söz sahibi ol !

    ref link yasaksa kaldırılsın ama genede koyayım.

    oyun linki : http://www.cyberrepublik.com

    buda ref linkim :http://www.cyberrepublik.com/en/referrer/5649







  • +++ güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.