Şimdi Ara

CyanogenMod Nightly Rom lari yukleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Samsung Galaxy S kullanicisiyim ve Cyanogen in "cm-10.1.2" stable versiyonunu kullaniyordum fakat pilin cok cabuk tukendigini gordum ve bir deneme yapip en yeni cikan Nightly rom u yukleyip deneyecektim fakat recovery uzerinden kurmaya calistigimda basarisiz oldum sonra yine Cyanogen in "cm-10.1.3" Release Candidate surumunu kurmaya calistim ve bu sefer hic bir sorun yasamadim ve su an hala bu surumdeyim fakat pil hala cok cabuk bitiyor baska romlarda veya Official Stock Rom 2.3.6 da pil normal 1 gun dayaniyor tabiki Custom Rom larda pil Stock rom lara bakarak daha cabuk bitiyor ama bu kadar da degil simdi sorularim soyle :)
    1. Neden recovery uzerinden Cyanogen Mod Romlarini yuklerken sadece Stable ve Release Candidate leri yukleyebiliyorum ?
    2. Pil neden bu kadar cabuk bitiyor acaba ?
    Ha birde bana Hizli ve Stabil bir Custom Rom onerebilirmisiniz :) Simdiden Tesekkurler

• "Buradan" en son CM 10.2'yi

"Buradan" da tüm Google uygulamalarını içeren paketi indirin. Tarih olarak en yeniyi seçin. Bu paket, CM'in sağladığından daha kapsamlıdır. Bir Nexus telefonda gelen, Chrome hariç, bütün Google uygulama ve servislerini içerir, içlerinden birisi güncellendikçe de yeni paket çıkar. Böylece paketi sürekli ROM hafızasına kaydettiğiniz için Google uygulamaları kullanıcıya ayrılan 8 ya da 16Gb'lık hafızada yer tutmazlar.

"Sonra buradan" Semaphore's ClockworkMod Recovery'i indirin, muhtemelen recovery'nin güncelliğiyle alakalı bir durum.

Cihazınıdaki herşeyi yedekleyin ve -varsa- Cm 10.2, GApps ziplerini hafıza kartından yükleyin. Çünkü en sağlıklı kurulum recovery üzerinden, mounts sekmesinden external_sc hariç herşeyi formatlamak. Herşeyi formatlamak istemiyorsanız bile Dalvik, cache, /system bölümleri formatlanmalı ve ayrıca fabrika ayarlarına dönülmeli.

Gerisi bildiğiniz CM kurulumu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.