Şimdi Ara

Cya nerds

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjergsenden orianna ile midde kombo yiyip sonra kulesinin altında base atmaya çalışırken lustboydan flash ignite yedikten sonra da böyle miydi
  • Lilpackage L kullanıcısına yanıt
    Sonuca bakacaksın, Solo Q gibi düşünme takım oyunu bu ve CRS çok iyiydi Super Week'de ve kazandılar. TSM Super Week'i berbat bitirdi herkes kabul etsin 1-3 gibi bir W-L ile.
    Sen Lustboy'un Flash-Ignite'ından bahsediyorsan bende Dyrus'un 0/7/? gibi bir KDA'sından bahsedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 4 Ağustos 2014; 2:53:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Sonuca bakacaksın, Solo Q gibi düşünme takım oyunu bu ve CRS çok iyiydi Super Week'de ve kazandılar. TSM Super Week'i berbat bitirdi herkes kabul etsin 1-3 gibi bir W-L ile.
    Sen Lustboy'un Flash-Ignite'ından bahsediyorsan bende Dyrus'un 0/7/? gibi bir KDA'sından bahsedeyim.

haklısın düşüşte bu aralar takım olarak
    0/7/0dı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 4 Ağustos 2014; 2:54:49 >
  • Shadouspan kullanıcısına yanıt
    Sen simdi dyrusu baron önüne vs yede cagirmissindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda yazılanları okudun mu Allah için? Arkadaş demiş Lustboy Flash-Ignite yaparken öyle demiyordun diye. Bende o arkadaşa cevap olarak Dyrus 0/7/? KDA ile oynarken sen de öyle demiyordun gibisinden bir cevap yapıştırdım (kapak maksadında) o da haliyle cevap veremedi. Çünkü oyunun takım oyunu olduğunun farkında değil TSM yenildi olay bu. Birisinin bir hareket yapması önemli değil, benim yazdığım şey de önemli değil ben sadece kapak maksadında yazdım. Ben yukarda senin dediğin gibi bir şeyden bahsetmiş miyim, hayır. Durduk yere polemik çıkarma havasındasın. TSM şuan çok kötü yanlış mı bu? Hayır doğru kötüler Super Week'i 1-3 gibi bir W-L ile bitirdiler çünkü takıma yeni bir oyuncu katıldı ve alışma süreci var hiç İngilizce'si yok. Bu da onları eleştiremeyeceğimiz anlamına gelmez. Yanlış anlama ben anti TSM'ci biri değilim NA'da ki birkaç favori takımımdan biridir. Saçma mesaj yazmaya devam edersen bloklayacağım iyi forumlar.
    Bir edit getireyim: Sen şu bir başka TSM konusunda en çok eksilenen arkadaşsın şimdi hatırladım. Hani şu kısaltmalara nasıl ek getirileceğini falan bilmeyen. Neyse ben cevap vermeden bloklayım seni fanboy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 4 Ağustos 2014; 3:16:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    You're looking wonderful
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lustboy un hiç ingilizcesi yok değil hani varda pratikte biraz kötü öyle oyun içinde anlaşılmayacak kadar kötü olduğunu zannetmiyorum.

Flash-ignite olayına gelince sonrasında o flashı attığı için 2 kill verdiler

Tsm düşüşte tabiki ama bunun nedeni tsmin kötü olmasına bağlamıyorum NA lcsde artık daha takımlar daha kaliteli Eg superweeke tamamen kaybedecek bişeyimiz yok uleeeyn diyerek gelmişlerki 4-0 bitirdiler ( anlam veremedim madem bu kadar iyiydiniz nasıl oldu bu sezon içide bişey yapamadınız )

Ayrıca redditte falan dönen LMQ nun sorunları LMQ yu çok etkiledi gibi duruyorlar kafaları yerinde değil adamların. Üzüldüm bu olaya inş. playofflardan önce takım sahipliği konusu çözülürde kendilerine gelirler yoksa zevkli olmayacak playofflar.

NOT: 3 senedir c9 1. bitiriyor zaten tsm hep böyleydi tek fark LMQ geldi

• Shadouspan kullanıcısına yanıt
    Orada baska bir arkadas gereken cevabi verdi lmao
    Konu sahibide buyuk harften birbirimizi mi kiricaz diye kapak olmustu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.