Bu linkte A129 için olmadığı yazıyor sadece 105 ve 106 için deniyor ama ben her türlü riske alıp yükledim :) A129 da da çalışıyor Detaylı incelemedim ama ilk izlenimim kameradaki bug düzeltilmiş normal çalışıyor :) Download Link :
evet bende aynı şekilde sw 25'i yükledim. dedigin gibi kamera düzelmiş, aynı zamanda ses daha detaylı geliyor fakat bu sw'yi yükledikten sonra telefon cok sık dosya sisteminde hata vermeye başladı. telefon kapatıp acılmadıktan sonra hata notu degişmiyor.. birkaç hafta daha bu sw'yi deneyeceğim problemi gideremezsem sw 13'e geri dönerim.
Ah bir şeyi de bi kerede düzgün yapsalar. Dediğin gibi sık sık dosya sistemi hatası veriyor bu versiyon da. Ama kamera çok iyi olmuş. Işık ayarları vs vs çok güzel çalışıyor. Umudumuz gene sw27 ye kaldı :)
quote:
Orjinalden alıntı: |MYT|YoK
Ah bir şeyi de bi kerede düzgün yapsalar. Dediğin gibi sık sık dosya sistemi hatası veriyor bu versiyon da. Ama kamera çok iyi olmuş. Işık ayarları vs vs çok güzel çalışıyor. Umudumuz gene sw27 ye kaldı :)
sw 23deki koskoca kamera hatasını bile adamlar 6 ayda zor düzelttiler-ki bukadar detayı diger sw'de düzeltebileceklerini sanmıyorum. hakikaten bu sw olayının suyunu cıkarttılar gbi
Siemens Benq ile birleşmeden önce daha iyi çalışıyordu. Cx65 kullandım bundan önce bir sorun olduğunda Sw ler çok daha hızlı çıkıyordu. Şimdi tembelliğe vurdular işi.
bence bu kamera sesı sole kapatıla bılse guzel olur telı sessıze aldıgımız zaman kamera sesıde cıkmasa keske
arkadaslar ıngılızcesı ıı olanlarwww.benq-siemens.com burda forum bolumu var oraya ısteklerını sıkayetlerını yazabılırler admınler bunları dıkkate alıolar
Kamera sesi için uluslar arası bir kanun var sanırım. Yasal olarak kamera sesinin kapat diye bir seçenek koyamıyorlar. Ben de sevmiyorum o sesi. Yeğenimin resmi çekicem velet uyurkan şrank diye bi ses. Tabi yeğen de uyanmaya bahane arıyor :D
Kamera sesini kapatma ve ilgili diger bilgileri ve programlarıhttp://geocities.com/tansuokurer adlı kişisel web alanımdan edinebilirsiniz. Bu siteyi cx75' adadım desem yeridir
ya adamlar cok sorumsuzlar ya kac aydır soa ontemıyle telımı guncelleyemıyorum fw 13 amaresmı sıtesınde 25 anlamadım gıttı.adamlara mail attım suan ıcın teknık bı sorun var dıolar ama sırf cx75 ıcın.
quote:
Orjinalden alıntı: cx75
ya adamlar cok sorumsuzlar ya kac aydır soa ontemıyle telımı guncelleyemıyorum fw 13 amaresmı sıtesınde 25 anlamadım gıttı.adamlara mail attım suan ıcın teknık bı sorun var dıolar ama sırf cx75 ıcın.
SOA yöntemiyle son olarak sw13 mü var ?
soa yontemıyle suan 12 var ben 13 ü servıste yuklettım
3gp formatındaki videoları dataya atınca normal performansında izlenirken kartta yavaş izlenio?
o sorun bendede var ama nedenını bılmıyorum fw olabılır dıe dusunuyorum
beyler 25 i tavsiye etmiyorum.. birçok sorun var.. kamera düzeltilmiş fakat dosya sisteminde hala hatalar mevcut..
ya çok saçmalığı war bu cx75 in ama fiyat\performans ı tartışılmaz
sw13 ü bulamadım beyler nerden bulailirim acaba,?
yahu ben buraları okumadan güncelledim ve hata ettim galiba sw05 ti benim 23 ü buldum direk onu yükledim ama kamera denildiği gibi kararıyor 13 ü aradım bulamadım google dan elinde olan varmı yada herhangi bir şekilde temin edebilecek&bulabilecek birileri varmı fw13 ü arıyorum ama yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme