Şimdi Ara

CX400 II Precision inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aklını karıştırayım o zaman

CKS90'a o kadar para vereceğine Eterna Rev1 al. CKS'nin bass'ları çok sert, baş ağrıtıyor. Kulağa oturması iyi ama uzun kullanılmıyor hemen ağrı yapıyor. Kocaman bişey.

Hade bahaluım

Eterna Rev1 Oww..Kulaklık guzele benziyor incelemesinide yapmıssın Ya bass konusunda kafam ıyıce karıstı. İpod touch'dan dinlıyorum arada cx400 ayarsız bir bass veriyor.Bir taraftan yetersiz buluyorum bir taraftanda iyi ya yeter işte diyip avunduğum da oluyor.Tek istediğim Wooferr gibi bass almak Bu arada bende kafamı karıştırdım. Hemde çok iyi becerdim o işi. Meeelectronics den bazı kulaklık modellerine baktım A151 ve SP51 bunlarda işin içine girdi. Dh Forumda Brainwavz da görüyorum Pro alpha filan .Benım aklımda eu700 wardı.Bugun de monster turbine gördüm 380 tl idi forum istanbul saturnde. NE edeceğim allah biliyor artık..AHH birde arkadaş gazına gellip Fiio E5 aldım o gelecek bakıcaz nasıl artırıyor sesi.3 gundur bass tuşu var tam sana göre diyip durdu ARtık forumdakı ustadlar bana bir yardım eli uzatirlar Bende fazla para vermekten kurtulurum

• quote:

Orijinalden alıntı: HugeLazzZerR12

quote:

Aklını karıştırayım o zaman

CKS90'a o kadar para vereceğine Eterna Rev1 al. CKS'nin bass'ları çok sert, baş ağrıtıyor. Kulağa oturması iyi ama uzun kullanılmıyor hemen ağrı yapıyor. Kocaman bişey.

Hade bahaluım

Eterna Rev1 Oww..Kulaklık guzele benziyor incelemesinide yapmıssın Ya bass konusunda kafam ıyıce karıstı. İpod touch'dan dinlıyorum arada cx400 ayarsız bir bass veriyor.Bir taraftan yetersiz buluyorum bir taraftanda iyi ya yeter işte diyip avunduğum da oluyor.Tek istediğim Wooferr gibi bass almak Bu arada bende kafamı karıştırdım. Hemde çok iyi becerdim o işi. Meeelectronics den bazı kulaklık modellerine baktım A151 ve SP51 bunlarda işin içine girdi. Dh Forumda Brainwavz da görüyorum Pro alpha filan .Benım aklımda eu700 wardı.Bugun de monster turbine gördüm 380 tl idi forum istanbul saturnde. NE edeceğim allah biliyor artık..AHH birde arkadaş gazına gellip Fiio E5 aldım o gelecek bakıcaz nasıl artırıyor sesi.3 gundur bass tuşu var tam sana göre diyip durdu ARtık forumdakı ustadlar bana bir yardım eli uzatirlar Bende fazla para vermekten kurtulurum

Cks90 parasıyla Eterna Rev.1 + Fiio E5 al. Sonra bana dua et.

• selam arkadaslar,

bu AUDIO TECHNICA ATH-CKS70 kulakligini inceliyodum forumlarda. Once cx serilerine baktim. Ortalik bayagi karismis, cx serileri okulurken seri birden yerin dibine giriyo diger ust seviye olan kulakliklarla karsilastirinca. Onceden SONY MDR serisinden kulakliklar kullandim. 2.5 seneden sonra bozuldu ve bir kulakliktan ses gelmemeye basladi.
    Bunun ustune sennesiher in cx serisinden kulakliklardan almak istedim ama,

vazgectim gibi sanki. Cx500 e niyetlendim ama incelemelerdeki yorumlar yuzunden vazgectim. AUDIO TECHNICA ATH-CKS70 kulakligi simdi kafama yatti gibi ama, gittigidiyor.com da 266 tl ye gordum.Cikabilecegim max fiyat bu sanirim benim icin.

Benim en cok dinledigim tarz rock metal agirlikli, Bu yuzden yorumlardaki incelemeleri bu tarz muzikler icin uygun buldum AUDIO TECHNICA ATH-CKS70 modeli icin. Sizin baska bi oneriniz olabilir mi bu metal rock tarzi icin. Eger okuduklarim da siiznle dogru orantidaysa sanirim bu AUDIO TECHNICA ATH-CKS70 modelini alicam. Birde fiyatin fark edebilecegi baska siteler biliyorsaniz, onerirseniz memnun olurum.

• quote:

Cks90 parasıyla Eterna Rev.1 + Fiio E5 al. Sonra bana dua et.

Bugun Fiio e5 bana ulaştı.Bass tusu açık oldugunda ses biraz boğuluyor.Ama ses e5 takılıyken daha iyi gibi psikolojik de olabilir. Birde sırf meraktan aldığım ksc75 ile denedim durum aynı hala o woofer gibi bass almıs değilim.Sıra eterna rev 1 de ya da belkı başka tavsiyelerde gelir
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.