Şimdi Ara

cx300 başlıklarının değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben de bugün cx 300 üme kavustum... İzmirde konak pier yalcınlardan aldım kulkalıgı... Ürünü aldığımda orta boy baslıklar üzerindeydi, değiştirmek temizlemek istedim baslıgı... Ancak nasıl cıkaracağımı bilemedim, döndürerek mi cıkarayım yoksa direk asılayım mı, zarar vermekten korktum... Yardımcı olursanız cok sevinirim...

Tesekkürler saygılar...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 22 Haziran 2007; 0:59:40 >
  • arkadaşım , çek çıkar bişey olmaz, ben öyle yapıyorum.takarken de aynı , ittirince eğer düzgün açıladıysan lüp diye oturuyor.Zarar vermezsin merak etme
  • Ben de ilk başta sorun yaşamıştım.Sonra baktım kolaylıkla çıkmıyolar,inat ediolar ben de heeeyt deyip asılmıştım ucundan ve löp diye çıkmışlardı.Uçlar silikon olduğundan kolay kolay yırtılmazlar
  • Cevaplar için teşekkürler...
  • Büyük uçları denemeyi unutma Dışarıdan gelen sesleri daha iyi kesiyor ve basları daha net ve gür duyabiliyorsun. Denemekte fayda var. Bu arada iyice ittir kulağına yutkunma ve nefes alışını duyana kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Büyük uçları denemeyi unutma Dışarıdan gelen sesleri daha iyi kesiyor ve basları daha net ve gür duyabiliyorsun. Denemekte fayda var. Bu arada iyice ittir kulağına yutkunma ve nefes alışını duyana kadar.

Saol proteo Hakkaten kaliteli kulaklıkmıs...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkezin kulak deliği boyu farklıdır o yüzden sana tam olan kulaklık başlığı belki başkasına tam olamayabilir buda ses kalitesini bayağı etkiler
  • slm bendede cx_300 ve hp_70 kulaklık war hp_70 kulaklığı temizlemek için söktüm fakat takarken fazla bastırmadan dolayı kulaklığın ağız kısmındaki yer içeri göctü onun için dikkat ama daha cx_300 kulaklığı hiç açmadım
  • asıl gitsin hiç bi şey olmuyo saglam yanı bide o lastıkleri nerden bulabiliriz acaba bilen varmı ?
  • METAN Satıyor.
  • o sılıkon pabucları metan uygun bır fıyata satmakta ıstanbulda...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.