Bildirim
Cx 75 ne zaman çıkacak lütFEn YARDIM!!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
alla alla yok mu arkadaşlar bi fikri olan yardımınızı esirgemeyin!!!
-
abi bi allahın kulu yardım etmez mi yaw???
AYIP WALLA!!!
-
-
ne zaman çıkacağını bilmiyorum arkadaşım ama sana tavsiyem bu teli bekleme satın alma.sakın.
s65den farklı olarak mp3 çalıyor ve ekran 262k renk.262k renk ama çözünürlük berbat.
-
Valla Güzel Telefon Arkadaşın Dediği Gibi Alma Bence.Cx65'i Isıtıp Önümüze Veriolar(Cx65 Kullanıcısıyım)Sen Nokia Dan Vazgeçme Bence.Oda Olmuyosa Sony Ericsson Al....
BiLGiNiZE -
ama 1.3 mp sizce iyi çekmez mi??
-
siemens mp telleri iyi foto çekemiyoki.s65den biliyoruz.
bu teli akılndan çıkar bence.nokıa seviyorsan eğer 3230 düşün derim.siemensiin tüm tellerinden iyi -
şunu bilir bunu sölerim....
siemensten cacık olmaz.....
siemens cacık değil ki zaten telefon .....!!!!
geyiğe bak
bu telefon hımmmm güzel sayılır....fiyatı hoşşşş olursa ki pahalı olcak...gidip bi sony ericsson K750i veya nokia 6230i edinmek daha mantikli.... -
fiyatı yurt dşında 270 euro ama bakalım burda da aynı fiyatttan satışa sunulursa çok iyi!!
-
abi buna gerçekten para verilmez 270 euro uygun alsada yinede yazık.daha çok özellikli tel al.nokıaların spotu uygun fiyatlı.3230 bundan 10 kat daha güzel veyada 6630.bu tellerden birinial spot.daha çok eğlenirsin
siemeslerim mp kameralı teleri çok vasat
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- akülü araba kumanda uygulaması
- kıbrıstan alınan telefona kayıt gerekir mi
- samsung yazısı yanıp sönüyor telefon açılmıyor
- media markt fatura sorgulama
- son kullanılan uygulamalar
- reeder samsun
- 18000 mah telefon
- snapdragon 8 elite
- teşhir telefon ne demek
- silinen fotoğrafları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X